• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana böyle şeyler saçma geliyor. Kadının rahatsızlığı var. Hastalıkta sağlıkta evet dedikten sonra vajinusmus gibi tedavisi ve çaresi olan bir rahatsızlıktan dolayı yuva yıkılıyorsa kusura bakmasın ama ben asla güvenmezdim.
Vajinismus 8 sene sürüyorsa sorunun çoğu kadındadır. Adamı tanımıyoruz ama anlatılana göre tek kusuru alenen her şeyi söylemiş olması. Yoksa 8 sene bekledi boşandı diye suçlu ilan edemeyiz

Son düzenleme:
Psikiyatriye ben böyle böyle bir adama saplanıp kaldım diyemedim tabii desem belki zorla yazardı ilaç.Bilmiyorum ilaç içip sürekli uykulu halde olmakta istemiyorum.Ilac kullansam bu adamdan vazgeçebilir miyim
Sanrıların biter hiç yoktan.

Psikiyatriye ben böyle böyle bir adama saplanıp kaldım diyemedim tabii desem belki zorla yazardı ilaç.Bilmiyorum ilaç içip sürekli uykulu halde olmakta istemiyorum.Ilac kullansam bu adamdan vazgeçebilir miyim
Bence açık açık doktoruna bunları söylemenin zamanı geldi. Psikiyatristler her gün enteresan kişileri dinliyorlar. Alışmışlar artık. Seni yargılamaz ,eleştirmez. Ondan vazgeçebilmen için düşünce sistemini, bakış açını değiştirmen gerekiyor. Bu da doğru ilaçla mümkün. Onun sana yaşattığı kötü şeyleri liste halinde kağıda yaz. Eğer gerçekten düzenli olarak ilaç kullanırsan bu kişiden vazgeçersin hatta ben bunun yüzüne nasıl bakmışım dersin gibime geliyor.

Psikiyatrist konuşmadı psikoloğa yonlendirdi.Ben aslında psikoloğa direkt gidilemedigi için psikiyatriye gittim.Devlet olduğu için direkt psikoloğa gidemiyorsun psikiyatr yönlendirmesi ile gidilebiliyor.Psikiyatriste de aslında psikolog için geldiğimi söyledim.Ilaclarin plesebo etkisiyle işe yarar gibi olduğunu söyledim.O da yazmadı

yalanlarının teker teker çöküşünü keyifle izliyorum.

çekirdek.webp

Psikiyatriste git,durumunu detaylı anlat.İlac verir muhtemelen,ilacını kullan.Hepimiz kullanıyoruz, öyle uykulu sersem bir şekilde gezmiyoruz.

Şu at hırsızına 200 bin kaptır, kendi sağlığın için bir kuruş vereme, mazoşistlik de var .
O birikimimdi kaptırdım artık geri vermiyor.Atanmis olsam kendime de harcardim ama daha atanamadım.bir özel psikiyatriste verecek param yok

O birikimimdi kaptırdım artık geri vermiyor.

Ya, başka şeyler var sakladığın.

Böyle popüler hocalar özel derslerden baya iyi para kazanırlar. Yayınevlerine soru ve konu anlatımı metinleri hazırlarlar.

Adamın sözel ders hocası olması para kazanmasını az olması demek değil. Bu tipler baya para kazanır. 200 bin şak diye ödeyebileceği para.

Ya ortada böyle bir borç yok. Ya da sallıyorsun.

Ya, başka şeyler var sakladığın.

Böyle popüler hocalar özel derslerden baya iyi para kazanırlar. Yayınevlerine soru ve konu anlatımı metinleri hazırlarlar.

Adamın sözel ders hocası olması para kazanmasını az olması demek değil. Bu tipler baya para kazanır. 200 bin şak diye ödeyebileceği para.

Ya ortada böyle bir borç yok. Ya da sallıyorsun.
Hayır özel ders vermiyor.Yayınevine de soru hazırlamıyor.Şak diye odeyebilecegi bir para değilmiş demekki.

Mhrs kayıtlarımı mi atayım? Devletin psikoloğuna direkt gidilmiyor.Once psikiyatriste gittim o yönlendirdi.

MHRS kayıtlarının internetteki görseller ile taklit edilebilir olduğunu bilecek kadar internet kullanmayı biliyorum şükürler olsun ki. ayrıca ülkede yaşamasam bile 10 dakikalık doktor randevusuna maalesef 5 hastanın birdek kayıt yaptırdığını ve psikiyatri servisi de dahil olmak üzere doktorun hasta bakma periyodunun da maalesef iki dakika olduğunu da biliyorum. psikiyatristlerin görevi de uzun uzun hasta dinlemek değildir. psikoterapi uygular gibi uzun uzun sorununuz dinlemezler.
evliliğe dair verdiğiniz ayrıntılar da gerçekle örtüşmüyor. 7 ayda anlaşmalı boşandığınızı iddia ederken bi anda gelen bilgi ile evliliğin ilk yılını doldurarak boşandığınızı söylemeye başladınız.
diğer falsolarınızı keyifle izleyeceğim.

MHRS kayıtlarının internetteki görseller ile taklit edilebilir olduğunu bilecek kadar internet kullanmayı biliyorum şükürler olsun ki. ayrıca ülkede yaşamasam bile 10 dakikalık doktor randevusuna maalesef 5 hastanın birdek kayıt yaptırdığını ve psikiyatri servisi de dahil olmak üzere doktorun hasta bakma periyodunun da maalesef iki dakika olduğunu da biliyorum. psikiyatristlerin görevi de uzun uzun hasta dinlemek değildir. psikoterapi uygular gibi uzun uzun sorununuz dinlemezler.
evliliğe dair verdiğiniz ayrıntılar da gerçekle örtüşmüyor. 7 ayda anlaşmalı boşandığınızı iddia ederken bi anda gelen bilgi ile evliliğin ilk yılını doldurarak boşandığınızı söylemeye başladınız.
diğer falsolarınızı keyifle izleyeceğim.
7 ayda anlaşmalı bosandim nerde dedim? Ben eski evliliğinde ilgili hiç konuşmadım bile.Anlaşamadik daha süre dolmadan evime döndüm süre dolunca da davamı açtım.psikiyatri ile uzun uzun konuşmadığımı zaten söylüyorum hiçbir şey anlatmadım ona beni psikoloğa yönlendirir misiniz dedim ilaç kullanmak ister misin dedi hayır dedim sadece yönlendirme yaptı.Ayrintilari psikologla konuştum.

Eklentiler

• Screenshot_20260515_163424_Chrome.webp
    Screenshot_20260515_163424_Chrome.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 40
7 ayda anlaşmalı bosandim nerde dedim? Ben eski evliliğinde ilgili hiç konuşmadım bile.Anlaşamadik daha süre dolmadan evime döndüm süre dolunca da davamı açtım.psikiyatri ile uzun uzun konuşmadığımı zaten söylüyorum hiçbir şey anlatmadım ona beni psikoloğa yönlendirir misiniz dedim ilaç kullanmak ister misin dedi hayır dedim sadece yönlendirme yaptı.Ayrintilari psikologla konuştum.

dediğim gibi bunlar küçük bir tasarım programı ile taklit edilebilir görseller. benim için hiçbir geçerliliği yok.
ha bu arada. bir psikiyarist ilaç yazmaya değer görmediği bir hastayı psikolojiye sevk etmiyor. ancak ilaç ile tedavi edeilemeyecek kadar büyük travması olan hastaları ilaç tedavisi ile paralel yürütmesi için psikolog gözetimibe sevk ediyor. bu da kendi tecrübem ile sabittir maalesef.
siz de bahane ile kültürlenirsiniz sonraki denemeleriniz için.

dediğim gibi bunlar küçük bir tasarım programı ile taklit edilebilir görseller. benim için hiçbir geçerliliği yok.
ha bu arada. bir psikiyarist ilaç yazmaya değer görmediği bir hastayı psikolojiye sevk etmiyor. ancak ilaç ile tedavi edeilemeyecek kadar büyük travması olan hastaları ilaç tedavisi ile paralel yürütmesi için psikolog gözetimibe sevk ediyor. bu da kendi tecrübem ile sabittir maalesef.
siz de bahane ile kültürlenirsiniz sonraki denemeleriniz için.
İşim gücüm yok mhrs kayıtlarını mi tasarım yapacağım sizi inandırmak için? Sadece psikoloğa giden yok mu burda ilaç almadan? Gitmek için psikiyatriste gitmek gerekiyor önce ilaç yazsa da yazmasa da yönlendirme yapabiliyor.Buyuk travma olmasına gerek yok.Ben niye uydurayim böyle bir konuyu ne saçma düşünüyorsunuz.Kendiniz kültürlenin.
Internetteki cevap bile şöyle;Evet, bir psikiyatrist (psikiyatri hekimi) hastayı değerlendirdikten sonra ilaç yazmadan veya ilaç tedavisine ek olarak bir klinik psikoloğa/terapiste yönlendirebilir.

İşim gücüm yok mhrs kayıtlarını mi tasarım yapacağım sizi inandırmak için? Sadece psikoloğa giden yok mu burda ilaç almadan? Gitmek için psikiyatriste gitmek gerekiyor önce ilaç yazsa da yazmasa da yönlendirme yapabiliyor.Buyuk travma olmasına gerek yok.Ben niye uydurayim böyle bir konuyu ne saçma düşünüyorsunuz.Kendiniz kültürlenin.
Internetteki cevap bile şöyle;Evet, bir psikiyatrist (psikiyatri hekimi) hastayı değerlendirdikten sonra ilaç yazmadan veya ilaç tedavisine ek olarak bir klinik psikoloğa/terapiste yönlendirebilir.

ya hadi oradan. alıntı yaptığı şeye bak bi de.
adamla iletişim kuracak arkadaşlar, şayet ekran görüntüsü doğru ise kanıt niteliğindedi. adam sapığının kimliğinden haberdar değilse kim açısından kanıttır..

ya hadi oradan. alıntı yaptığı şeye bak bi de.
adamla iletişim kuracak arkadaşlar, şayet ekran görüntüsü doğru ise kanıt niteliğindedi. adam sapığının kimliğinden haberdar değilse kim açısından kanıttır..
Aynen adam kimliğimi bilmiyor öylesine konuşuyoruz böyle öpücük emojileriyle

Hayır özel ders vermiyor.Yayınevine de soru hazırlamıyor.Şak diye odeyebilecegi bir para değilmiş demekki.

Adamın hayatının her anında yanında değilsin?

Bu tip hocalar mutlaka soru hazırlar, konu anlatım metni hazırlar. Hatta kendilerinden daha fazla tanınmış hocalara bile soru satarlar, ve bu sattıkları soruları o meşhur tanınmış hoca yazmış gibi kitaplara basarlar.

Bu tip hocaların özel dersi temizinden en az 2 bin vardır.

Çoğunuzun bildiği gibi,hayatımı kitleyen bir adama karşı ciddi bir duygusal bağımlılık yaşıyorum.Artık yaşım geçiyor.Şu an hayatıma girmek isteyen,benimle tanışmak isteyen biri var.Kendisi hakkında bildiklerim şunlar.Kamu görevlisi (memur), düzenli bir hayatı ve ekonomik özgürlüğü var.Bir kez evlenip boşanmış.Boşanma nedeni olarak eski eşinin vajinismus sorunu olduğunu ve bu sürecin evliliği tükettiğini söylüyor.Sizlere danışmak istediğim noktalar şunlarduygusal olarak henüz tam iyileşmemişken,sırf iyileşme sürecine destek olsun diye birine şans vermek o kişiye karşı haksızlık olur mu?Yoksa bir yerden başlamak şart mı?Boşanma sebebi olarak bu tarz özel bir durumu (vajinismus vb.) direkt dile getiren bir erkek hakkında ne düşünmelisiniz?Bu bir dürüstlük göstergesi mi,yoksa bir kırmızı bayrak mı?Sizce sadece bir kahve içip tanımaya çalışmak bana iyi gelir mi,yoksa zihnim hala diğer taraftayken her şey daha mı kötü olur?
Duygusal olarak boşluktasınız ve yine yanlış seçim yapmak üzeresiniz.Bu insan sizinle bir gelecek düşünmüyor gibi geldi bana.Önce bir boşanın ve sonrasında bir süre sakin kalın kafanızı toplayın derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X