• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet istiyorum ne yapabilirim
Dediğim gibi doktora gerçekleri anlatıp ilaç kullanman gerekiyor. Bu konudaki her detayı yakın bir arkadaşına anlatsan eminim ki o da sağlıklı düşünmediğini söyleyecektir. İlaç kullanınca "7 kere boşaldı performansı çok iyiydi ,gençlere taş çıkartır ,kimse onun gibi yapamaz, tüm kadınlar onun peşinde, onu görmek için sıraya giriyorlar " kafasından çıkarsın ve onun bulunmaz Hint kumaşı olmadığını bir başkasıyla tanışınca daha iyi anlarsın.

bazı üyeler adamla iletişime geçtiklerini ama adamın senden haberi olmadığını senin uydurduğunu falan yazmıştı diye hatırlıyorum o konuya
Keşke gerçekten haberi olmasaydı benden..Keşke hiç tanımasaydım onu.

Tek onun doğum gününü kutlarlar diğer öğretmenlerin kutlamazlar onunki 1 ay sürer
Tek o doğumgününü söylemiş demek ki😂😂
Doğumgününü söylersen kutlarlar. Söylemezsen kutlamazlar.
Öğretmenin tarzıyla alakalı. Böyle arada geyik kaynatır doğumgünüm muhabbeti açarsan kutlarlarz
Yüce bir şahsiyet olmakla alakalı değil bu

Tek o doğumgününü söylemiş demek ki😂😂
Doğumgününü söylersen kutlarlar. Söylemezsen kutlamazlar.
Öğretmenin tarzıyla alakalı. Böyle arada geyik kaynatır doğumgünüm muhabbeti açarsan kutlarlarz
Yüce bir şahsiyet olmakla alakalı değil bu
Günlerce kutlanıyor görmüyorsunuz.Ondan başka da söyleyenler vardı ama onlarınki kutlanmazdı.Adama hediyeler yağıyor.

Biliyor zaten buraya yazdığımı yazıpta cevap alabilen var mı? Asılsanız bile tecrübeli artık sevgilisi onu deniyor mu diye bu konuda da cevap vereceğini sanmam.Cunku ben onu denemiştim sahte hesaptan.
Ya ben adamı görmedim bile asılsanız ne demek ya? Herkesi kendin gibi zannetme. Ben napayım 40 küsür yaşında adamı ya? Ki ben 36 yaşındayım yani. :KK48: Yazdıkların gerçekten hiç inandırıcı değil. Takipçi toplamak istiyorsan Wattpad'de yazmalısın.

Tek onun doğum gününü kutlarlar diğer öğretmenlerin kutlamazlar onunki 1 ay sürer

Sallama artık.

Birçok dershanede öğrencilerin gönlü olsun, sempatik duralım, bizi bırakmasınlar iyi bilsinler diye bu şirinlikler yapılır.

Ortaokulda lise için gittiğim dershanede de aynısı vardı, üniversite sınavına hazırlık için dershaneye gittim yine aynı şirinlikler vardı. Hala var işte. Pizzalar, pastalar, çikolatalar ikramlar hatta iskender bile yemiştik kursta.

Kurs yönetiminin bilgisinde yapılır bunlar. Çünkü öğrenci ders saatinde bunu yapıyorsa mutlaka bilgisi vardır. O pastalar şak diye kuryeyle gelmez, kursun buzdolabında beklenir herkes görür.

Duygusal olarak boşluktasınız ve yine yanlış seçim yapmak üzeresiniz.Bu insan sizinle bir gelecek düşünmüyor gibi geldi bana.Önce bir boşanın ve sonrasında bir süre sakin kalın kafanızı toplayın derim.
Siz doğru konuya doğru üyeye yorum yaptığınıza emin misiniz? Kadın aylar önce boşanmış ve nişanlı bir adamla cinsellik üzerine takılıyor. Bu bahsedilen kişi diğer aday, hiç bir şeyden haberi yok, kapalı kendi halinde mutaassıp biri sanıyor üyeyi.

Günlerce kutlanıyor görmüyorsunuz.Ondan başka da söyleyenler vardı ama onlarınki kutlanmazdı.Adama hediyeler yağıyor.
Hıı evet yeryüzündeki tek erkek tanesi ondan 😂😂😂
güldük eğlendik de sıktın artık

Siz doğru konuya doğru üyeye yorum yaptığınıza emin misiniz? Kadın aylar önce boşanmış ve nişanlı bir adamla cinsellik üzerine takılıyor. Bu bahsedilen kişi diğer aday, hiç bir şeyden haberi yok, kapalı kendi halinde mutaassıp biri sanıyor üyeyi.
Evet hatırladım.Yaşlı olunca konular karışabiliyor😂O zaman düzeltiyorum, önce ayrılması ve en azından şimdilik yalnız ve sakin kalması gerekiyor diye düşünüyorum.Sonra hayatına eğer biri girecekse açık açık doğruyu anlatması gerekiyor.

Ya ben adamı görmedim bile asılsanız ne demek ya? Herkesi kendin gibi zannetme. Ben napayım 40 küsür yaşında adamı ya? Ki ben 36 yaşındayım yani. :KK48: Yazdıkların gerçekten hiç inandırıcı değil. Takipçi toplamak istiyorsan Wattpad'de yazmalısın.
Size yazmadım asılmak isteyenler var burdan Ferhansı başına musallat etmek isteyenler.Dmsi açık ordan yazalım diyenler.Sevgilisi de adamın instagramına giriş yapmış kendi telefonundan ne yazarsanız o da görecek bilginiz olsun.

Sallama artık.

Birçok dershanede öğrencilerin gönlü olsun, sempatik duralım, bizi bırakmasınlar iyi bilsinler diye bu şirinlikler yapılır.

Ortaokulda lise için gittiğim dershanede de aynısı vardı, üniversite sınavına hazırlık için dershaneye gittim yine aynı şirinlikler vardı. Hala var işte. Pizzalar, pastalar, çikolatalar ikramlar hatta iskender bile yemiştik kursta.

Kurs yönetiminin bilgisinde yapılır bunlar. Çünkü öğrenci ders saatinde bunu yapıyorsa mutlaka bilgisi vardır. O pastalar şak diye kuryeyle gelmez, kursun buzdolabında beklenir herkes görür.
Şak diye geliyor pastalar bizim sınıfta kutlamisti kendimiz aldık hocaya sürpriz yaptık.dershane yapmiyor öğrenciler yapıyor

Evet istiyorum ne yapabilirim
Gelip bize bir şerefsiz beni kandırdı paramı aldı geri vermiyor yardım edin yazsaydınız adamla başka türlü iletişime geçilirdi. Hep bir ağızdan o 200 bini faiziyle hemen ödeyeceksin yoksa bakanlığa milli eğitime öğrencilerle yatıp kalkıyor diye ihbar ederiz yazardık. Dershane yönetimine bu konuyu araştırın ve çözün yoksa tekrar soracağız ama bu sefer sosyal medyada herkes görecek derdik. Hem paranızı geri alır hem de heriften kurtulurdunuz. Onun yerine haremdeki padişah ama sadece beni şeyediyor diye hava basıyorsunuz. Hem parayı kaptırıp hem de hülyalı hülyalı aşkım büyük siz bilmezsiniz diye şekil yapıyorsunuz.

Şak diye geliyor pastalar bizim sınıfta kutlamisti kendimiz aldık hocaya sürpriz yaptık.dershane yapmiyor öğrenciler yapıyor

Kanka öğrenci bu pasta kesme işini idareden habersiz mi izinsiz mi yapıyor sanıyorsun? Parçalarla öyle keyfince dersi kaynatan hocayı.

Neden boşandınız diye sordum cevap şu: biz anlaşmalı ayrıldık sorun ne dersen 8 yıl evli kaldım eşimde vajinusmus rahatsızlığı vardı ve 8 yıl sabrettim 1 kere tedaviye gittik evliliğimizin 2. Yılına girdiğimizde olmadı sonrasında bir daha tedaviyi kabul etmedi benim zorlamamla bu zamana kadar geldi ama artık bende de bazı şeyler tükendi ve birlikte karar verip boşandık kimse kimseyi suçlamadı
ben size şak diye karım vajinusmustu diyen adamın 8 yıl bekleyeceğine inanmıyorum

Keşke gerçekten haberi olmasaydı benden..Keşke hiç tanımasaydım onu.
İyiliğiniz için bence artık bu konulardan ya da kişilerden bahsetmeseniz daha iyi olur. Yazdıklarınız yüzünden hukuki olarak başınız ağrıyabilir, her şey çok açık ortada çünkü. İnternete düşüp boş yere yıpranmanızı, gündem olmanızı istemem. Tavsiyem bu konuyu kapatıp kendi hayatınıza odaklanmanız yönünde olur. Sitedekiler de durumun farkında gibi, bence bu süreçte biraz destek alıp uzaklaşmak size çok daha iyi gelecektir.

Mesajın ss'sini zaten kaydettim. Ama bir şey sorucam hani siz plan yapmıştınız? Plan mesajları nerde?
Üstlerde ama artık buluşmayacagim dün aklıma gelen eski olaylar olduğu için..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X