• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiliğiniz için bence artık bu konulardan ya da kişilerden bahsetmeseniz daha iyi olur. Yazdıklarınız yüzünden hukuki olarak başınız ağrıyabilir, her şey çok açık ortada çünkü. İnternete düşüp boş yere yıpranmanızı, gündem olmanızı istemem. Tavsiyem bu konuyu kapatıp kendi hayatınıza odaklanmanız yönünde olur. Sitedekiler de durumun farkında gibi, bence bu süreçte biraz destek alıp uzaklaşmak size çok daha iyi gelecektir.
Haklısınız tesekkur ederim

Evet hatırladım.Yaşlı olunca konular karışabiliyor😂O zaman düzeltiyorum, önce ayrılması ve en azından şimdilik yalnız ve sakin kalması gerekiyor diye düşünüyorum.Sonra hayatına eğer biri girecekse açık açık doğruyu anlatması gerekiyor.
Sakin kalamaz, rekabet büyük. Adamla bakışabilmek için ön sıraya tüneyenler, pastalarını kapıp doğum günü kutlamaya koşanlar var. 1 gün değil aylarca kutluyorlarmış herifi, dün onun pastasını yedin bugün sıra bende diye yoluşuyorlarmış. Sakin kalırsa kaptırıverir. Evlenirse ve bana gel derse hemen giderim diyen kafa sakin kalmaz. Adamın nişanlısın 7 kuşak öncesine kadar araştırıyor takip ediyor. O kadar delili kanıtı niye toplamış acaba?

Hayır özel ders vermiyor.Yayınevine de soru hazırlamıyor.Şak diye odeyebilecegi bir para değilmiş demekki.
Sınıfları tıklım tıklım, millet buna ayılıp bayılıyo, hadi soru hazırlamaz anlarım ama özel ders bile vermiyor öyle mi? Biz de keriziz ya yicez bunu.

Sakin kalamaz, rekabet büyük. Adamla bakışabilmek için ön sıraya tüneyenler, pastalarını kapıp doğum günü kutlamaya koşanlar var. 1 gün değil aylarca kutluyorlarmış herifi, dün onun pastasını yedin bugün sıra bende diye yoluşuyorlarmış. Sakin kalırsa kaptırıverir. Evlenirse ve bana gel derse hemen giderim diyen kafa sakin kalmaz. Adamın nişanlısın 7 kuşak öncesine kadar araştırıyor takip ediyor. O kadar delili kanıtı niye toplamış acaba?
Daha bana burda hiç tanımadığım kadinlar inanmıyor nişanlısı hiç inanmaz

Hyr engellemedim bugün maaş aldı belki aklına gelirim

O abinin mesajları hiiiiç sevişgen bir adama benzemiyor. Sana karşı tek derdi cinsellik olsa daha farklı şeyler olur yazışmalarda.

Gayet sıradan cıvık mesajlaşma sizinki

Sınıfları tıklım tıklım, millet buna ayılıp bayılıyo, hadi soru hazırlamaz anlarım ama özel ders bile vermiyor öyle mi? Biz de keriziz ya yicez bunu.
Günde 14 16 gibi saatlerde derslere giriyor.Hem tarihten özel ders alan var mı ya ? Sözel bi ders gerçekten var mı? Adamın dershaneden kaçta çıktığını eve kaçta geldiğini biliyorum.

O abinin mesajları hiiiiç sevişgen bir adama benzemiyor. Sana karşı tek derdi cinsellik olsa daha farklı şeyler olur yazışmalarda.

Gayet sıradan cıvık mesajlaşma sizinki
Beni seviyor mu yani sence üstlerde farklı şeyler yazmıştı ama dilim varmıyor söylemeye

Bayılazaaaaammm .
Ben senden razıyım hududumuz sınırımız belli olsun biliyorsun sevgilim var ben sana açık açık söylüyorum.Ama sen benim için çok değerlisin çok kıymetlimsin yani sen başkasın sevgili formatında değiliz ama benim için çok kıymetlimsin diyor bana

Ben senden razıyım hududumuz sınırımız belli olsun biliyorsun sevgilim var ben sana açık açık söylüyorum.Ama sen benim için çok değerlisin çok kıymetlimsin yani sen başkasın sevgili formatında değiliz ama benim için çok kıymetlimsin diyor bana
1000233696.webp

Günde 14 16 gibi saatlerde derslere giriyor.Hem tarihten özel ders alan var mı ya ? Sözel bi ders gerçekten var mı? Adamın dershaneden kaçta çıktığını eve kaçta geldiğini biliyorum.

Hem tarihten özel ders alan var mı ya?

:D

Din dersi için bile ders aldıran aileler var. Sence tarih gibi önemli ders mi alınmayacak? Puan mı gelmiyor sınavda ordan. Mantığa bak

Hem tarihten özel ders alan var mı ya?

:D

Din dersi için bile ders aldıran aileler var. Sence tarih gibi önemli ders mi alınmayacak? Puan mı gelmiyor sınavda ordan. Mantığa bak
Din dersi için alanlar lgs öğrencileri falandır.Bunlar kpss öğrencisi.Adam dershanede uzun saatler çalışıyor boş günü yok.Özel ders veriyor olsa ben bilirdim.Soru sormak isteyen teneffüste sorar.
@Khomyuk bilir eşi dershane ogretmeniydi. Hocaları uzun saatler çalıştırıp fazla para vermiyorlar.

Daha bana burda hiç tanımadığım kadinlar inanmıyor nişanlısı hiç inanmaz
Ya hala nişanlısı diyorsunuz, birileri sizin yemeklerinize cinsel istek azaltıcı bir şeyler koysun artık. Paranızın peşine düşsenize. Herif o 200 bine belki nişan çiçeği çikolatası yaptırdı, belki nişanlısına nişan hediyesi aldı taktı boynuna koluna. Bunlar da mı azaltmıyor aşkınızı? Sizin paranızla hava bastı nişanında, ben bunu her lazım olduğunda yolarım diyor belki? Hem paranızı yedirmek hem cinsel olarak kullanılmak resmen bir memnuniyet yaratıyor sizde. Bitirmeyin ayrılmayın, daha gelinliği gelin kuaförü, balayı vs var. Adam gel bir el at canısı deyince de koşup masrafın ucundan tutarsınız. Sizin paranızla gittikleri balayından fotoğraflar paylaşırlar, siz de like atarsınız.

Ya hala nişanlısı diyorsunuz, birileri sizin yemeklerinize cinsel istek azaltıcı bir şeyler koysun artık. Paranızın peşine düşsenize. Herif o 200 bine belki nişan çiçeği çikolatası yaptırdı, belki nişanlısına nişan hediyesi aldı taktı boynuna koluna. Bunlar da mı azaltmıyor aşkınızı? Sizin paranızla hava bastı nişanında, ben bunu her lazım olduğunda yolarım diyor belki? Hem paranızı yedirmek hem cinsel olarak kullanılmak resmen bir memnuniyet yaratıyor sizde. Bitirmeyin ayrılmayın, daha gelinliği gelin kuaförü, balayı vs var. Adam gel bir el at canısı deyince de koşup masrafın ucundan tutarsınız. Sizin paranızla gittikleri balayından fotoğraflar paylaşırlar, siz de like atarsınız.
Daha nişan falan olmadı sevgililer.Siz nişanlısı yazdınız diye öyle dedim.Ben başka bir yerde harcadığından da şüpheleniyorum ama emin değilim.Bir uygulamada harcamış olabileceğini düşünmekteyim ama daha telefonunu ele geçiremedim.Cunku sevgilisi konumunu gösteren uygulama indirmiş benim yanıma telefonunu getiremiyor.Belki de o kızla da evlenmez ama nasıl kabul etti konum uygulamasını hiç anlamadım.bir de cinsel istek azaltıcı şeyler katsın birisi demişsiniz ne alakası var ben istesem bu adamdan başkasını bulamaz miydim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X