• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Din dersi için alanlar lgs öğrencileri falandır.Bunlar kpss öğrencisi.Adam dershanede uzun saatler çalışıyor boş günü yok.Özel ders veriyor olsa ben bilirdim.Soru sormak isteyen teneffüste sorar.
@Khomyuk bilir eşi dershane ogretmeniydi. Hocaları uzun saatler çalıştırıp fazla para vermiyorlar.

Böyle öğrencilere şirinlikler yapan, sınıfları toplantı alanlarını dolduran şovmenlere iyi para verirler.

Bu adaö bayaaa baya reklam yapıyor. Standart derse girip çıkan öğretmen değil. Ek olarak 50 yaşında bir hoca bu.

Daha nişan falan olmadı sevgililer.Siz nişanlısı yazdınız diye öyle dedim.Ben başka bir yerde harcadığından da şüpheleniyorum ama emin değilim.Bir uygulamada harcamış olabileceğini düşünmekteyim ama daha telefonunu ele geçiremedim.Cunku sevgilisi konumunu gösteren uygulama indirmiş benim yanıma telefonunu getiremiyor.Belki de o kızla da evlenmez ama nasıl kabul etti konum uygulamasını hiç anlamadım.bir de cinsel istek azaltıcı şeyler katsın birisi demişsiniz ne alakası var ben istesem bu adamdan başkasını bulamaz miydim?

Aklı başında adam bakmaz sana. Sana anca seviyesiz tipler hadsiz tipler denk gelir.

Böyle öğrencilere şirinlikler yapan, sınıfları toplantı alanlarını dolduran şovmenlere iyi para verirler.

Bu adaö bayaaa baya reklam yapıyor. Standart derse girip çıkan öğretmen değil. Ek olarak 50 yaşında bir hoca bu.

Aklı başında adam bakmaz sana. Sana anca seviyesiz tipler hadsiz tipler denk gelir.
Siz sevismek için adama muhtaçsın gibi bir şey kastettiniz zaten.Ben genç, güzel ve çekici bir kadınım istesem hayatıma dilediğim insanı alabilirim.Sanki sevişmek için adama para veriyormuşum gibi yansıtıyorsunuz.Hepten vermedim borç verdim o da durumu olmadığını söyledi bekliyorum ödeyecek diye ödemiyor.Belki beni yumuşak yüzlü gördüğü için öncelik vermiyor bilmiyorum.

Günde 14 16 gibi saatlerde derslere giriyor.Hem tarihten özel ders alan var mı ya ? Sözel bi ders gerçekten var mı? Adamın dershaneden kaçta çıktığını eve kaçta geldiğini biliyorum.
Bu kadar beğenilen, 1 ay doğum günü kutlanan, kadınların birbirini ezdiği adam ders verecek de alan olmayacak. Yalanları bağlayamaz oldun artık biri kalk gidelim diyo diğeri b.k yeme otur diyor.

Ben genç, güzel ve çekici bir kadınım istesem hayatıma dilediğim insanı alabilirim
Erkekler kadınlarda sadece gençliğe güzelliğe ve çekiciliğe bakmıyor zekaya ve ahlaka da önem veriyorlar. Yani en azından düzgün erkekler öyle. Ha ama diyorsan ki benim düzgün erkeklerle işim olmaz(hiç şaşırmam) e zaten seninki sana yeter bu durumda

Daha nişan falan olmadı sevgililer.Siz nişanlısı yazdınız diye öyle dedim.Ben başka bir yerde harcadığından da şüpheleniyorum ama emin değilim.Bir uygulamada harcamış olabileceğini düşünmekteyim ama daha telefonunu ele geçiremedim.Cunku sevgilisi konumunu gösteren uygulama indirmiş benim yanıma telefonunu getiremiyor.Belki de o kızla da evlenmez ama nasıl kabul etti konum uygulamasını hiç anlamadım.bir de cinsel istek azaltıcı şeyler katsın birisi demişsiniz ne alakası var ben istesem bu adamdan başkasını bulamaz miydim?
Nerde buluşup sevişiyorsunuz peki?
Malum evine de gitmiyorsun artık

Bu kadar beğenilen, 1 ay doğum günü kutlanan, kadınların birbirini ezdiği adam ders verecek de alan olmayacak. Yalanları bağlayamaz oldun artık biri kalk gidelim diyo diğeri b.k yeme otur diyor.
Ders vermiyor ki yazın o zaman adama özel ders veriyor musunuz diye bu kadar kolay öğrenmek.Ama sonuna emoji koymayın yanlış anlar.

Erkekler kadınlarda sadece gençliğe güzelliğe ve çekiciliğe bakmıyor zekaya ve ahlaka da önem veriyorlar. Yani en azından düzgün erkekler öyle. Ha ama diyorsan ki benim düzgün erkeklerle işim olmaz(hiç şaşırmam) e zaten seninki sana yeter bu durumda
Sevismek için dedi sevismek için erkek kriter aramaz

Sevismek için dedi sevismek için erkek kriter aramaz
Yoo çoğu onda bile arıyor alelade önüne gelenle yatmıyor her erkek
Ayrıca seninki sen güzel ve çekici olduğun içini yatmıyor küçük kıs bedava ve hatta üstüne para verdiğin için yatıyor.

Yoo çoğu onda bile arıyor alelade önüne gelenle yatmıyor her erkek
Ayrıca seninki sen güzel ve çekici olduğun içini yatmıyor küçük kıs bedava ve hatta üstüne para verdiğin için yatıyor
Para vermeden önce de yatıyordu parayla alakalı bir durum değil.

Siz sevismek için adama muhtaçsın gibi bir şey kastettiniz zaten.Ben genç, güzel ve çekici bir kadınım istesem hayatıma dilediğim insanı alabilirim.Sanki sevişmek için adama para veriyormuşum gibi yansıtıyorsunuz.Hepten vermedim borç verdim o da durumu olmadığını söyledi bekliyorum ödeyecek diye ödemiyor.Belki beni yumuşak yüzlü gördüğü için öncelik vermiyor bilmiyorum.

Güzel değilsin? Çekici de değilsin? Buraya attığın instagram hesabındaki kız sensen, fiziğin de güzel değil. Yüzün yandan gözüküyordu. Ne meme ne popo öyle wow bir şeyin yoktu. Sen sanırım kendini 20lerinin ortasında çıtır sanıyorsun.

Bir tane bile düzgün ilişkin olmamış. Görüntüğü, çekici yani geç kişilik olarakta düzgünlük yok.

Güzel değilsin? Çekici de değilsin? Buraya attığın instagram hesabındaki kız sensen, fiziğin de güzel değil. Yüzün yandan gözüküyordu. Ne meme ne popo öyle wow bir şeyin yoktu. Sen sanırım kendini 20lerinin ortasında çıtır sanıyorsun.

Bir tane bile düzgün ilişkin olmamış. Görüntüğü, çekici yani geç kişilik olarakta düzgünlük yok.
Yaşımı göstermiyorum herkes 20lerin ortasında sanıyor zaten.Ne var 20ler yeni bitti sayılır.Düzgün ilişkim de oldu söyledim.Spor yapıyorum.Adam da beni öperken hep güzel kadınım benim diyor

Ondan hoşlandığınızı falan sanar
Ee sansa nolacak? Emoji koyana yürüyor mu bu adam? Dediginiz gibi kadinlar kendisini ustune atiyorsa alisiktir zaten ilgiye.

Valla adam az bir sey hos olsa sirf meraktan, nereye kadar goturecek isi diye yurumeyi denerdim de o kadar bile gideri yok.

Ee sansa nolacak? Emoji koyana yürüyor mu bu adam? Dediginiz gibi kadinlar kendisini ustune atiyorsa alisiktir zaten ilgiye.

Valla adam az bir sey hos olsa sirf meraktan, nereye kadar goturecek isi diye yurumeyi denerdim de o kadae bile gideri yok.
Buluşma teklif eder ondan ileri gitmez

Bunu ben bilemem ki.🤷🏻‍♀️
Kendine sor bakalım "bana zerre değer vermeyen adamla yatıp kalkıyorum bi de üstüne 200binim gitti ya ben neyim? Bu adamın gözündeki sıfatım ne? " diye küçük bir soru sor kendine. Cevabı bizimle de paylaş 😌

Yaşımı göstermiyorum herkes 20lerin ortasında sanıyor zaten.Ne var 20ler yeni bitti sayılır.Düzgün ilişkim de oldu söyledim.Spor yapıyorum.Adam da beni öperken hep güzel kadınım benim diyor

Yo, yaşını gösteriyorsun? Yumuşak yüz hatların yok. Ki ben videoda yüzünü gayet yarım görüyorum. Hatta ekran kaydı aldım duruyor telefonda. Kilolu, balık etli olmamana rağmen böyle dolu dolu yüzün var. Ellerin de tombul, büyük etli etli. Kalça, popo hattın kıvrımlı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X