• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu ben bilemem ki.🤷🏻‍♀️
Kendine sor bakalım "bana zerre değer vermeyen adamla yatıp kalkıyorum bi de üstüne 200binim gitti ya ben neyim? Bu adamın gözündeki sıfatım ne? " diye küçük bir soru sor kendine. Cevabı bizimle de paylaş 😌
Değer veriyorum diyor benim için kiymetlisin diyor.

Yo, yaşını gösteriyorsun? Yumuşak yüz hatların yok. Ki ben videoda yüzünü gayet yarım görüyorum. Hatta ekran kaydı aldım duruyor telefonda. Kilolu, balık etli olmamana rağmen böyle dolu dolu yüzün var. Ellerin de tombul, büyük etli etli. Kalça, popo hattın kıvrımlı değil.
Sen beğenmemiş olabilirsin beğenen çok kişi var

Ya uydur uydur ipe diz, nerde sevişecek bu adam seninle bedava evde hadi yapıyordunuz da , oraya da cıbıl arkadaşı yüzünden gitmiyorsun güya nereye götürüyor seni.

Buluşma teklif eder ondan ileri gitmez
Ee niye buluşma teklif edecek, pişti oynamak icin mi?

Kaldi ki instadan kendisine emoji gonderen kadina bulusma teklif edecek seviyede bir adami bu kadar kabullenmeniz de acayip. Adam yakalarsam muck muck modunda geziyor demek ki.

Sen beğenmemiş olabilirsin beğenen çok kişi var

Mesela?

😅

Yok yani cidden mesela kim var? Hali vakti yerinde, efendi, adam gibi adam yaşına yakın bir örnek var mı beğenen? Yok. Gerçekten yok.

Ha bu hoca 50 yaşında gördük. O mesajları paylaştığın ortada.

Bu paylaştığın adama ölüp bitme nedenin başka beğenenin, suratına bakan olmaması.

Biz bu sitedeki kadınlar olarak niye adamı beğenmedik? Çünkü daha iyilerini görmüşüz beğenmişiz, daha iyileri de bizi görmüş beğenmiş.

Ya yemin ederim nato kafasınız. Dedim bunca insan konuştu, birazcık belki akıl tutulması geçmiştir ama aynen devam. Bu adam size kıymet vermiyor, yok kıymetlisin güzel kadınım lafları sana olan borcunu ödemeden sevişmek için. Yeter yahu, bunca insan yazıyor azıcık bari durun düşünün ben napıyorum diye. Hemen şu an bir özel psikiyatriden randevu alın mesela. Kendiniz için bir şey yapın.

Biz bu sitedeki kadınlar olarak niye adamı beğenmedik? Çünkü daha iyilerini görmüşüz beğenmişiz, daha iyileri de bizi görmüş beğenmiş.
Ya isin sakasi bir yana fizigi de cok onemli degil. Yani karakteri saglam olur, gozumuz fizik gormez. Adamda tip yok, karakter yok, bakire kizla evlenmeyi beklerken baskasiyla yatip kalkan ustelik bu kadina bir de borc takan bir adam. Nesini begenelim?
Dumduz, normal bir adam olsa kimse tipini bu kadar elestirmezdi.

Sende buna inanıyorsun öyle mi?
Ben adama hiç kızmıyorum biliyor musun. Erkek olsam ve hayatımda senin gibi biri olsa maddi manevi, ruhen fiziken dibine kadar kullanır işim bitince de kenara koyar yoluma bakardım. Arada gönlü olsun diye "güzelsin, bitanesin" diye sırtını sıvazlar gaz verir, iş ciddiyete binince de hiçbir şekilde kusur olmamasına rağmen boşanmış olmanı yüzüne vurur yapacağımı yapardım. E bu adam neden yapmasın? Allah yaratmış kötü bir şeyde demek istemiyorum da mal belli malzeme belli yani. Götten bacak birini almışsın arşa çıkarmışsın adam sırf bunun için bile iki sokup çıkartır gönlün olsun diye

E belki tarih anlatacaktır. Olamaz mı yani mesleğine bu kadar aşık? :KK58:
Ben onu denemiştim sahte hesaptan sizden hoşlanıyorum bilmem ne yazmıştım.Adam da buluşma teklif etmişti.Sonra gercek kimliğimi açıkladım o zaman sevgilim sanıyordum adamı.Ben birinin bana oyun yaptığını anladım kim olduğunu öğrenmek için buluşma teklif ettim dedi.

Kaç gündür konunuzu görüyorum bilerek hiç yazmadım. Özel mesaj atacaktım ama özel mesajı kapatmışsınız o yüzden buradan yazıyorum. Halinize cidden üzüldüm sırf vicdanım için yazıyorum.

Konuyu acilen kapattırın.

Adam şikayet etse ciddi anlamda zora düşersiniz. Bir de avukat vs paranız gider.

Goygoy için bu kadar risk almayın.

Dava açıp yönetime yazıp sizin bilgilerinizi anında bulurlar. İtibarımı zedeliyor diye sizi savcılığa şikayet eder.

Bir de bir sürü üye adamı bulmuş. Belki adama yazan da olacak. Çok risk aldınız.

Hiç mi korkmuyorsunuz?

O adam bu gidişle sizi şikayet edecek. Ateşle oynuyorsunuz. İki goygoy için çok risk aldınız.

Zaten zor durumdasınız. Psikolojiniz zaten kötü, paranız gitmiş bir de adliyelerde uğraşıp duracaksınız Allah korusun.

Buradaki üyelere bir şey olmayabilir ama sizin başınız ciddi belaya girecek. Sizi burada yazılan yazıların bir ikisi ile bile şikayet ettirebilir.

O adam işinden olsa ve sizin yüzünüzden işinden olduğunu anlarsa size dava üstüne dava açar.

Bırakın goygoyu hesabınızı kapatın gidin.

Acilen konuyu kapatın.

@meraketme

Son düzenleme:
Kaç gündür konunuzu görüyorum bilerek hiç yazmadım. Özel mesaj atacaktım ama özel mesajı kapatmışsınız o yüzden buradan yazıyorum. Halinize cidden üzüldüm sırf vicdanım için yazıyorum.

Konuyu acilen kapattırın.

Adam şikayet etse ciddi anlamda zora düşersiniz. Bir de avukat vs paranız gider.

Goygoy için bu kadar risk almayın.

Dava açıp yönetime yazıp sizin bilgilerinizi anında bulurlar. İtibarımı zedeliyor diye sizi savcılığa şikayet eder.

Bir de bir sürü üye adamı bulmuş. Belki adama yazan da olacak. Çok risk aldınız.

Hiç mi korkmuyorsunuz?

Ben sizin yerinizde olsam hesabımı kapatıp gitmiştim.

O adam bu gidişle sizi şikayet edecek. Ateşle oynuyorsunuz.

Buradaki üyelere bir şey olmayabilir ama sizin başınız ciddi belaya girecek.

Bırakın goygoyu hesabınızı kapatın gidin.

@meraketme
Haklısınız zaten bana kimse inanmıyor herkes alay ediyor.Kapatıp gideyim buralardan en mantıklısı bu.

Burada anonim takılıyoruz. Yıllardır üyeliği olup ne şehrini ne mesleğini paylaşmayan üyeler bile var. Sen hem kendini hem anlattığın kişiyi açık ettin. Böyle şeyler yapma senin başın ağrır. Böyle böyle olay yaşadım diye anlat geç. Yok burada çalışıyor yok kaşı gözü şöyle. Bu kadar detaya gerek yok @meraketme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X