Çok teşekkür ederim. Düzelmiyor falan göre okuyorum. Düzelme ihtimali var mı? Birde ben son sınııfm üzerimde bir sorumluluk var korkuyorumBana da boderline teşhisi konuldu. 2 senedir devam ediyorum tedaviye olumlu sonuç aldım büyük ölçüde. İstediğin zaman mesaj atabilirsin aklına bir şey takılırsa süreçle ilgili. Üzülme bunların hiçbirini haketmedin. Atlatabilirsin. Kendine inan ve güven.
Çok teşekkür ederim. Düzelmiyor falan göre okuyorum. Düzelme ihtimali var mı? Birde ben son sınııfm üzerimde bir sorumluluk var korkuyorum
Benimde öyle travmalarım var ailesel kaynaklı. Terapiye gidiyorum. Siz nasıl atlattınızDüzelir tabii ki. Hele terapiye açık biriysen. Uzun süren bir durum maalesef çünkü çocukluk döneminde olan travmalar yüzünden oluyor genellikle. Bunların aşılması zor ama imkansız değil.
Benimde öyle travmalarım var ailesel kaynaklı. Terapiye gidiyorum. Siz nasıl atlattınız
ilaç tedavisi alıyor musunuz peki ben her hafta terapi görüyorum durumum o kadar vahım sanırımTerapilerle. Tam olarak atlatamadım ama çok faydasını gördüm.
ilaç tedavisi alıyor musunuz peki ben her hafta terapi görüyorum durumum o kadar vahım sanırım
Peki zamanla bu terapilerin arasi uzamıyor mu? Ben maalesef ilaçsız düzelmiyorum yani almak istemedim. Ama mecbur alıyorumTerapiler genelde haftada bir olur zaten. Boderline a özgü bir şey değilde her hafta olması. İlaç tedavisine gerek görmedi terapistim, terapiye olumlu sonuç verdiğim için.
Peki zamanla bu terapilerin arasi uzamıyor mu? Ben maalesef ilaçsız düzelmiyorum yani almak istemedim. Ama mecbur alıyorum
psikolog ile psikiyatriyi aynı anda yürütüyorum. Psikologa gittim hatta dedim ilaç tedavisi istemiyorum tarzı bir şey mutlaka alman gerekiyor dedi. Bunları içmen gerekiyor dediHayır haftada bir idealdir. İlaç kısmını bilmediğim için yorum yapamıyorum ama siz ilaç alıyorsanız psikologa gitmemişsiniz belli ki. Psikiyatra mı gittiniz?
psikolog ile psikiyatriyi aynı anda yürütüyorum. Psikologa gittim hatta dedim ilaç tedavisi istemiyorum tarzı bir şey mutlaka alman gerekiyor dedi. Bunları içmen gerekiyor dedi
birde benim rehberliğe gittim cuma günü asıl meseleleri anlatamadım çok özel şeyler var anlatayım mı ikilemde kaldımNe gördü ne için önerdi bilemiyorum tabii. Umarım faydalı olur sizin için.
birde benim rehberliğe gittim cuma günü asıl meseleleri anlatamadım çok özel şeyler var anlatayım mı ikilemde kaldım
Yoo psikolog sıkıntı değil okulun rehberlik hocası ile konussam sıkıntı oluşur mu çok büyük travmatik olaylarım oldu ona güvenebilir miyimÖzel hayatınızdaki detayları psikologla paylaşmak anlamında mı söylüyorsunuz?
Yoo psikolog sıkıntı değil okulun rehberlik hocası ile konussam sıkıntı oluşur mu çok büyük travmatik olaylarım oldu ona güvenebilir miyim
Hayır daha ilk defa gittim. Psikologa devam edebilirim psıkologum ile rehberlik hocam tanışıyorlar meslek gereği aynı alanda oldukları için. Bir yandan birine her şeyi o kadar çok anlatasım var ki. Bir yandan da korkuyorumSiz bilirsiniz sonuçta ben rehberlik hocasını tanımıyorum. Ama fayda sağlamadığını düşünüyorsanız psikologuda değiştirebilirsiniz. Psikologun size rehberlik hocasından daha fazla yarar sağlayacağını düşünüyorum.
Hayır daha ilk defa gittim. Psikologa devam edebilirim psıkologum ile rehberlik hocam tanışıyorlar meslek gereği aynı alanda oldukları için. Bir yandan birine her şeyi o kadar çok anlatasım var ki. Bir yandan da korkuyorum
Psikologumdan memnunum. Sadece okulda zorlanıyorum zor bir hastalık rehber hocasınında bazı şeyleri bilmesi gerekmiyor mu?Bence siz güvendiğiniz işinin ehli bir psikolog bulup öyle başlayın terapiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?