• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

20200307_095247.webp

İyi geceler kızlar
Sabah 8.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Tereyağ kaymak
Ceviz fındık fıstık
Muz
Tere maydanoz
Çay
Akşam
Ciğer
Salata
2 kase yoğurt
Ayran
Közbiber
Acıbiber
20200309_164823(0).webp

Doğru diyorsun canım beni anca yemin engeller😂bugün müthiş geçirdim hiç kaçamak yapmadım tatlı konusunda ama yarım tane meyveli soda içtim misafirlikteydim oğlan içmedi yarısını. Bana da çok ısrar ettiler ayıp olmasın diye oğlanın yarısını içeyim bari dedim. Tatlı meyve çerez ağzıma sürmedim yemeği de erkenden yemiştim şu saatte acıkır gibi oldum yarım kase yoğurt yemeyi düşünüyorum 🙃inşallah bir düzene girerim zaten Ramazan’da yaklaşıyor midemi küçültmem lazım. Desteğiniz için sağolun arkadaşlar çok iyisiniz❤💐iyi ki varsınız🥰
Sorry canim yazamadim. Yeminin faydasini gormustum her sabah gun ici yapacaklarim icin yemin ediyordum 15 kilo vermistim :) simdi cesaret edemyrm buna cok sevindim motiveyi yakalamana okudum topikteki diger mesajlarida 🤗🤗🤗😍🌷🌹

Sorry canim yazamadim. Yeminin faydasini gormustum her sabah gun ici yapacaklarim icin yemin ediyordum 15 kilo vermistim :) simdi cesaret edemyrm buna cok sevindim motiveyi yakalamana okudum topikteki diger mesajlarida 🤗🤗🤗😍🌷🌹
Önemli değil canım benim🥰❤️😘😘😘💐ben toparlamaya başladım bakalım bu bir hafta ne kadar gidecek çok heyecanlıyım yemin ederim tatlı yemiycen😎aklım fikrim tatlıdaydı ama Yemin ettim bir kere ağzıma sokmam tlc deki şişmanları izliyorum oda motive ediyo midem bulanıyor onların yediğini gördükçe

Back
X