- 4 Nisan 2015
- 3.051
- 5.437
- 358
- 42
InsallahhÇok iyi canım bunu da denerim bakalım bu defa olacak mı yaza kadar vermek zorundayım pantolonlarım olmuyor hiç biri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsallahhÇok iyi canım bunu da denerim bakalım bu defa olacak mı yaza kadar vermek zorundayım pantolonlarım olmuyor hiç biri
Evet bugün 1000 kalorinin altında alıyorum. 3 lt su içeceğim. Iyi haftalarrrAfoyet olsun canım bu hafta dengelersin bir şekilde olsun![]()
Iyi geceler iyi haftalar canım hadi bakalım kiloları yakma zamanıEvet bugün 1000 kalorinin altında alıyorum. 3 lt su içeceğim. Iyi haftalarrr

Sorry canim yazamadim. Yeminin faydasini gormustum her sabah gun ici yapacaklarim icin yemin ediyordum 15 kilo vermistim :) simdi cesaret edemyrm buna cok sevindim motiveyi yakalamana okudum topikteki diger mesajlaridaDoğru diyorsun canım beni anca yemin engellerbugün müthiş geçirdim hiç kaçamak yapmadım tatlı konusunda ama yarım tane meyveli soda içtim misafirlikteydim oğlan içmedi yarısını. Bana da çok ısrar ettiler ayıp olmasın diye oğlanın yarısını içeyim bari dedim. Tatlı meyve çerez ağzıma sürmedim yemeği de erkenden yemiştim şu saatte acıkır gibi oldum yarım kase yoğurt yemeyi düşünüyorum
inşallah bir düzene girerim zaten Ramazan’da yaklaşıyor midemi küçültmem lazım. Desteğiniz için sağolun arkadaşlar çok iyisiniz❤
iyi ki varsınız
![]()
Olsun kar kardir. . Simdi seni kovaliyorum hala gerindeyim gerekli hesaplamayi yapip tekrar yazicam sanaGünaydın kızlar 86.80 kilom ☺Reglim o yüzden anca 200 gr gönderebildim![]()

Önemli değil canım benimSorry canim yazamadim. Yeminin faydasini gormustum her sabah gun ici yapacaklarim icin yemin ediyordum 15 kilo vermistim :) simdi cesaret edemyrm buna cok sevindim motiveyi yakalamana okudum topikteki diger mesajlarida![]()
Yine harikalarrrr
Canım sakın veremiyorum diye bırakma vazen duraklama döneminde oluyor sen dikkat illaki vereceksinselam kızlar nasılsınız? benim kilom 71.... takılı kaldım valla 70 lerde. 69 u ne zaman görcem acaba? bi inip bi çıkıyorum.