- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
Canım dün pil geldi 73.3 kilom. Dün hemen tartıldım sabah baktım yine aynıydım.Canim yanlis mesaji alintilamissn. O mesaj sana degildi. Sana demek istedigim şuydu. Gecen sali bildirimde bulunmadigin icin grup listesinden adini silmistim. Grubun kurali her sali bildirim yapmak cunku. Ama sen geri döndün bu sebeple ilk kilo ve son kilonu tekrar yazar misinbildirimleride her hafta duzenli yapalim
Liste ilk sayfada

en son ip alıp evde böyle
en son ip alıp evde böyle  atlayacam sonra komşular gelip ne oluyor diye şikayette gelirler haklı olarak tabi
atlayacam sonra komşular gelip ne oluyor diye şikayette gelirler haklı olarak tabi 

Belki biliyorsundur ama eğer bilmiyorsan ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum kahve içtikten sonra içtiğin kahve miktarı kadar mutlaka su içmemiz öneriliyor.Özellikle filtre kahve ve nescafeden sonra. Diyetisyenim zamanında bana bu şekilde önermişti bende sizinle paylaşmak istedim
 Belki biliyorsundur ama eğer bilmiyorsan ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum kahve içtikten sonra içtiğin kahve miktarı kadar mutlaka su içmemiz öneriliyor.Özellikle filtre kahve ve nescafeden sonra. Diyetisyenim zamanında bana bu şekilde önermişti bende sizinle paylaşmak istedim