Yeni bir baslangic..

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
18
Merhaba kızlar.
An itibariyle valizimi hazirlamaya basladim pazartesi universite aciliyor bende yarin gidecem yurda...
Daha bir suru eksigim var artik onuda ordan tamamlarim diye dusunuyorum..
Şimdi aldiklarimi size soyliyim eksik bisey varsa sizde bana soyleyin
Gidecegim sehirle ev arasi 3 saat o yuzden..
1 tane nevresim takimi
2 yane pijama biri uzun biri kisa kollu
15 tane alt
camasir
5 tane ince askili atlet
Corap
1 haftalik bana yetecek kombin
2 tane alt esofman 3 de olabilir
5 tane yuz havlusu
2 tane bas havlusu
Bornoz
Manikur seti

Makyaj takimi
Takilarim
Maşa duzlestirici kurutma makinesi
Sampuan +krem
Hurc
Tel sarji
Bilgisayar bunlari yanimda goturecem

Tuvalet kagidi
Havlu kagit
Terlik
Sabun
Kilit
Kanguru

Diger ivir zivirlari ordan alicam ama bu saydiklarim disinda aklima gelmeyenleri soylerseniz sevinirim

Yeni bir hayat yeni bir duzen baya bir heyecan var hakkimda hayirlisi artik yorum yapanlari simdiden kocaman opuyorum cok tesekkurler

Kendi universiteye basladigim zamana geri dondum bu yazdigini okuyunca ne guzel gunlerdi ve ne guzel bir heyecandi :) Her seyi dusunmussun daha ne olsun :) Bu arada hangi bolumu okuyacaksin?

Kendi universiteye basladigim zamana geri dondum bu yazdigini okuyunca ne guzel gunlerdi ve ne guzel bir heyecandi :) Her seyi dusunmussun daha ne olsun :) Bu arada hangi bolumu okuyacaksin?
Elektrik eletronik muh. Canim okul yonunden bir heyecanim yok acikcasi bebim korkum yurt sadece ordaki kizlar ya aslinda gunluk hayatimda evde ne kullaniyorum diye dusunuyorum ben biraz cok titizimde

Yeni başlangıcın hayırlı olsun. =) Umarım üniversite hayatını dopdolu geçirirsin.
Ben devlet yurdunda kalmıştım, yemekler kötüydü, bazen odada yerdik. Dolayısıyla birkaç tabak, birkaç bardak&kupa, çatal&bıçak da götürmüştüm yanımda.

Evet canim onlari unuttum en onemli seyler tesekkur ederim ben yari özel yurtta kalicam o yuzden nasil olur bilmiyorum

Elek.elektronik muhendisliginde fazla kiz olmayacak . Arkadaslarini yurttan edinmeye bak. Iyi bir baslangic onemli.

Cok guzel gunler bunlar. Kiymetini bil. Basarilar .
Aynen canim bir ortami gorup degerlendirme yapmam lazim insallah iyi insanlarla karsilasirim coooook tesekkur ederim

Evet canim onlari unuttum en onemli seyler tesekkur ederim ben yari özel yurtta kalicam o yuzden nasil olur bilmiyorum
Yurtta yemekler güzel de olsa, insanın canı ders çalışırken bir kahve yapmak, bir meyve yemek istiyor. Sen yine de götür bunları bence. Hatta küçük, ucuz su ısıtıcılardan da alırsın oradan. Bir yurt sakininin en yakın dostlarından biridir o ısıtıcı. =))

ayak havlusu ve çarşaf takımı eksik sanırım. çarşaflarını haftada 1 değiştirsen yetmez yıkanmaya yedek dursun yanında

ayak havlusu ve çarşaf takımı eksik sanırım. çarşaflarını haftada 1 değiştirsen yetmez yıkanmaya yedek dursun yanında
Yedek almayi kesinlikle dusunuyorum bu hafta sonu eve gelirim buyuk ihtimal oyke degistiririm heralde..
Ayak havlusunu unuttum canim kesinlikle tesekkur ederim

bu mutluluktan ben de istiyorum bir parça.
bu günlerin kıymetini bilin hey gidi günler.
hayrlı uğurlu olsun.

Hayirli olsun canim ben de ikinci sinifa gectim ✌✌
Oda arkadaslarinla insallah anlasirsin tatlim. Universitede ilk yilim benim superdi bi suru macera ani biriktirdim.. arkadasliklarim bir o kadar guzeldi..ben apartta kaliyorum ev hayati yasiyorum yani yurttan daha rahat ama yurdun tek artisi yemek verilmesi sanirim.. onun disinda her sey gonlunce olsun, hayatina aldigin insanlara dikkat et

Hayırlı olsun =) ben çok şükür bitirdim evime döndüm artık sıra sizde.

Valla ısıtıcı şart, bi de oda terliği ve banyo terliği götür yazdın mı bilemedim ama. Ben ilk hafta terlik götürmeyi unutmuşum baya rezillik çekmiştim. Çatal kaşık tabak şart su için bi plastik ya da cam Sürahi götürebilirsin.

Kolay gelsin ve iyi şanslar aklıma başka bişi gelirse yazarım.

Benim yurtta çamaşır için deterjan falan yoktu bilmem seninkinde var mı..

Bende ilk yili atlatsam keske hemen cok zorlanacakmiyim bilmiyorum yurtta .
Ben özel yurtta kalacam insallah rahattir.
Coook saol canim kesinlikle dikkat edecem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…