Ketil evde fazla var onu goturmeyi planliyorumHayırlı olsun =) ben çok şükür bitirdim evime döndüm artık sıra sizde.
Valla ısıtıcı şart, bi de oda terliği ve banyo terliği götür yazdın mı bilemedim ama. Ben ilk hafta terlik götürmeyi unutmuşum baya rezillik çekmiştim. Çatal kaşık tabak şart su için bi plastik ya da cam Sürahi götürebilirsin.
Kolay gelsin ve iyi şanslar aklıma başka bişi gelirse yazarım.
Yok canim kendimiz goturecekmisiz o tuzden onuda almam lazim tesekkur ederimBenim yurtta çamaşır için deterjan falan yoktu bilmem seninkinde var mı..
Utu odasi falan varmi onlar halledilecek seylerde onemli olan ve benim kafami taktigim yurttaki kizlar...Bir de ütü sıkıntısı çok yaşadım şimdi dolapta var bir tane
Utu odasi falan varmi onlar halledilecek seylerde onemli olan ve benim kafami taktigim yurttaki kizlar...
Yurtta yemekler güzel de olsa, insanın canı ders çalışırken bir kahve yapmak, bir meyve yemek istiyor. Sen yine de götür bunları bence. Hatta küçük, ucuz su ısıtıcılardan da alırsın oradan. Bir yurt sakininin en yakın dostlarından biridir o ısıtıcı. =))
Evet canim onlari unuttum en onemli seyler tesekkur ederimben yari özel yurtta kalicam o yuzden nasil olur bilmiyorum
Aynen canim tek takintim o yani hayirlisiCidden kafa yapında insan bulmak biraz sıkıntı
Ayy canim bende yarin odayi temizlerim her ihtimale karsi olsunhayırlı olsun ben de okulun yurdunda kalıyorum :) bizim bir arkadaş çamaşır suyu, temizlik malzemesi getirmiş yatağı duvarı filan silmişti titizdi bayağıama sizinki özel belki gerek kalmaz. kızları da takma bence hiç sen ne kadar rahat ve neşeli olursan o kadar iyi olur onlar da seninle arkadaş olmaya çalışır bir de bizim kızlar bir pijamalar giyiyor yani dışardaki hallerinden daha güzel valla sen de şöyle havalı güzel bir pijama bulursan kaçırma umarım çok mutlu olursun
Pijama esofman karisik yatarim canim ben hem zaten burdanda yük etmek istemedim pek tesekkur ederimHayırlı olsun:)
Bende 2 pijamayi az buldum söyleyeyim dedim
Bizimde oyle canim iki kisilik insallah iyi olur ben cok evcimanim yarin gidecem iste simdide huzun sardi beni insallah cabuk atlatirim...Ben de kyk da kaldım, kardeşim yari özelde. Onun yurdu çok güzeldi, özel yurttan daha güzeldi çünkü o yıl açılmıştı. Odaları 3 kişilikti, dolapları büyüktü, odalarında tuvalet banyo vardı vs. Umarım seninki de öyledir.
Ya evet canim evde rahattim kendi odam vardi ama yurt ortami ne biliyim yanii heralde surda en son kalacak insandim diyebilirim insallah cabuk adapte olurumCanım terlik göremedim bir 2 çift pijama az geldi.
Düzeltiyorum terlik varmış :)
Yurdun isisini bilmedigin için yanina ince ve kalın hırka da al canım.
Bir de ben yurtta kalırken ilk birkaç hafta bornoz kullanmaya çalıştım ama en pratiği deniz havlusu olduğu için ona geçtim. Tek kalmıyorsan odada giyinmek istemeyebilirsin, dus kabininde giyinirdik biz dustan sonra.
Ayy gotururum senii vallabeni unutmuşsun şekerim valizin bi kenarına sığarım hiç seste etmem
şimdi o günlere dönmek için neler verirdim .. yurt arkadaşlıkları ömür boyu sürer umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız..
Aldim canim aldim insallah bisey unutmam... Tesekkur ederimm tatlimBenim aklıma da askı geldi. Dolabında yeterli olmayabilir. Almadıysan unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?