Yeni bir baslangic..

Kendine bi kirli giysi çantası yap.
Bi de fazlaca bölmelere ayrılmış plastik bir kutu.
Çamaşırların için de en küçük boyundan bez bir hurç al :)

Mutlaka küçük bir termos, 0.50 lt su şişesi boylarında, lazım oluyor :)
Bolca giysi askısı :)

Yurdun devlete mi bağlı hani şu kyk'nın yarı özel yurtlarından mı? Yoksa tamamen özel mi? Eğer kyk'ya bağlı yurt ise nevresim takımını onlar veriyorlar ve kesinlikle dışarıdan getirilen nevresim takımını kabul etmiyorlar. Ben normal kyk'da kalıyorum, bizde öyle. Açıkçası yarı özel kyk yurdunda da bu durumun aynı olduğunu düşünüyorum.

Bence hiç evinden tabak çanak götürmekle uğraşma, kendine yük etme. Ben yurda gittiğimde oradan plastik tabak, normal de çatak, kaşık, bıçak, bardak falan almıştım. Plastik dediğim de öyle kullan-at tarzı plastik değil bu arada. Cam olsa kırılır, çatlar falan bunların kırılma olayı yok nasıl olsa sadece yurtta kullanacaksın. Kesinlikle çok lazım oluyor. Bardak cam olabilir ama tabağın cam olması taraftarı değilim ben pek. 2 tane kupa bardak, 2-3 çatal 2-3 kaşık, 2 tane bıçak alırsın normal metal. Özel yurt ise ısıtıcıyı içeri sokman problem olmaz ama kyk'ya bağlı ise yurdun, ısıtıcılara izin vermiyorlar. Oraya gittiğinde al onu ama yerleştikten sonra al, bavulun içine koyma sakın, sen ilk gittiğinde bavul araması yapıyorlar. Yerleş, sonra orada alışverişe çıktığın zaman alırsın, kol ya da sırt çantana sokarsın.
İç çamaşırı sayını arttır bence. 10 tane daha al, çamaşır sonuçta.

Ütü işini ne yapacaksın?

Ben kıdemli bir yurt öğrencisi olarak sana yardım etmekten mutluluk duyarım. :) 4. seneme başlayacağım ben de haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…