Saç Uzatma Yöntemleri Yeni bir ben lazım :)

mermaidsdiary

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
344
89
323
Yarın hem diyete hem saç bakımına başlıyorum. Bütün olumsuzlukları bitirip herşeyiyle yeni bir ben yaratmaya karar verdim. Bu da başlangıç olsun. :)

Saçım şu an 56 cm ve ben 24 cm daha uzatmak istiyorum :) Lavanta kürünü deniycem şampuanıma da bemiks, bepanthen, C vitamini, gliserin, badem yağı, çam terebentin esansı attım ama saç kremine bir şey karıştırmadım :) saçım bi dönem kaynaktan dolayı yıprandığı için şu an önceliğim rahatlatmak onun için ayriyeten yağ veya vitamin bakımı yapmıycam bir süre. :)

Sac uzunluğun güzel ya

Çok kısaydı kulak hizamdaydı yeni yeni uzaması eski hızına döndü :) biraz daha uzatmak istiyorum sonrasında zaten katlardan kurtulmaya çalışcam.

Bu benim 22 ocaktaki saçlarım.
Şimdi birazcık uzadı.
Ama ben göğüs üstüme gelsin istiyorum.
Bakım, krem, şampuan, biotinle de destekliyorum ama nisana kadar istediğim boya gelsin istiyorum.
Senin saçın kaç ayda kulak hizasından bu boya geldi

Eklentiler

• IMG_20160122_190636.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 216
2 yılda geldi oraya kadar ne yazık ki. Saçım çok uzundu 2 yıl önce defalarca boyadım, maşayla filan yandı, kırık doluydu çok kötü olmuştu kısacık kestirmek zorunda kaldım bi de üstüne kuaför berbat kesti çeneme gelince tekrar kestirdim o modelden kurtuluyum diye sonucunda saçım küstü ve çok yavaş uzadı daha yeni kendine geldi yine de eskisi gibi ipek yumuşaklığı yok kuru saçlarım.
Senin saçların çok canlı, sağlıklı gözüküyor ve kesimi de çok güzel. Bence nisan sonlarında gelir göğüs hizana.

İnşALLAH olur ya nisana kadar.
Salı günüde hastaneye gidicem saç dibimde koku oluyor diye bakalım artıj

Hadi bakalım bizi de haberdar et,bu tarz yeni bir sayfa açan kendini değiştiren insanlar beni çok mutlu ediyor motive ediyor
ben de uzun saçı çok seviyorum,şu anki saçlarım senin boyunda.ve biraz kat var bende de. avatardaki boya kadar gelsin istiyorum bir de benim saçlarım normalde yağlı-nemli idi,ama son zamanlarda aşırı kurudu bu yüzden ben de bakım yapmaya çalışıyorum sık sık.

Teşekkür ederim mutlaka yazarım :)
Aynı durumdayız şu an benimkilerde kurudu ve kabardı benimki boyadan kesin senin saçında boya var mı? Hangi bakımları yapıyorsun?

Teşekkür ederim mutlaka yazarım :)
Aynı durumdayız şu an benimkilerde kurudu ve kabardı benimki boyadan kesin senin saçında boya var mı? Hangi bakımları yapıyorsun?
bende hiç boya yok,saç kurutma makinası dışında çok ısıya da maruz bırakmıyorum.ama metabolik dengem bozuldu sanırım çok stresli 2 yıl geçirdim.bu sürede de saçıma hiç bakmadım o da var.saç kremi sürmek,taramak bile eziyetti.toplayıp çıkardım.
bakım olarak saçlarım çok dökülmüştü bir ara,bu yüzden şampuanıma sarımsak ve bal katmıştım.sarımsağı dövüp katıyorsun.burada okumuştum onu da bir forumda.bal da saçı yumuşatıyor,keza sarımsak da öyle.
onun dışında avon'dan serumlar kullanıyorum.mükemmel olmasalar da iş görüyorlar.
hindistan cevizi yağı ile maske yapıyorum haftada bir.
şu an şampuan olarak dove pure care dry oil serisini kullanıyorum onlar cidden yumuşatıyor.
ha bir de 1000lik biotin hapı alıyorum saç için.

Strese girmememiz lazım hem dökülüyor hem uzamıyor
O biotin hapı işe yarıyor mu gerçekten?
Bi de sarımsak koku yapıyor mu?

Strese girmememiz lazım hem dökülüyor hem uzamıyor
O biotin hapı işe yarıyor mu gerçekten?
Bi de sarımsak koku yapıyor mu?
banyoda koku biraz katlanılmaz ne yalan söyleyeyim ama ardından güzel güzel duş jelleri ile rahatlıyorum
duştan çıkıp saçları kurutunca koku falan kalmıyor asla. biotin hapına da yeni başladım o yüzden çok bilgi veremeyeceğim ama işe yararsa mutlaka yazarım

Teşekkür ederim :)

Şimdilik yalnızca 2 kilo gitti ve saçımda da gözle görülür bir uzama yok. :)

canım biotin işe yarıyor,dökülmemi durdurdu,yalnız biraz sivilce yaptı

Yüzüm zaten hassas benim fondoten sürünce bile sivilce oluyor.. Ben tüylenme yapar mı diye endişeleniyordum almadım iyi ki de almamışım.

Senin çok mu bari?

Yüzüm zaten hassas benim fondoten sürünce bile sivilce oluyor.. Ben tüylenme yapar mı diye endişeleniyordum almadım iyi ki de almamışım.

Senin çok mu bari?
çook aşırı değil,benim hiç sivilce problemim olmaz ama bu biraz yaptı.pütür pütür yerler oldu yüzümde içi iltihaplı falan değil.sinir oldum biraz 3 tane kaldı şimdi bir daha almam sanırım.dökülmem de durdu zaten
tüylenme yapmadı sanırım ya çok fark edemedim onu çıkmadan aldığım için

Peki bu süreçte saçınıza bişey uyguladınızmı 2 yılda,veya kullandığınız şampuan falan,bize tavsiyeniz neler.açma işlemi yaptınızmı mesela hiç, benim saçımda 3 kere açma işlemi yapıldı, siyahtan döndüm,ve sarı şuanda saçlarım 5 aydır boyamıyorum diplerim 6-7 cm civarında uzadı,boyuda omzumu geçiyor. bu boyda tabi benim saçım hem katlı hemde v kesim uçları, düz kesim olması için uzatmaya çalışıyorum,saçınıza bayıldım ayrıca maşallah, iyi uzamış 2 yılda,benim saçımın göğüs üstünde kalıyo,göğüsümün altına yani siznki kadar olması için 10 cm gerekiyor,önerileriniz neler bide kırıklarını almıyorum düzleştirici kullanıyorum çünkü saçım şekilsiz görünüyo mecburen kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…