- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
günaydın arkadaşlar :119::119::119::119::119:
günaydın canım nasılsın
günaydın kızlar dün koşturmaktan gelemedim nasılsınız
benim kilo arada oynuyor ki şöyle 100 gr 500 gr arasında bu normal mi
günaydın güzel anne
Selam nrhs. Doktordan öğrendiğim kadarıyla bu normal bir durum çünkü vücut bazen ansızın ödem yapabiliyor, su toplayabiliyor. Mesela ben bi kere doktora haftalık kontrole gıttıgım zaman bır haftada sadece 200 gr vermıs gözüküyordum sonra doktroum dedı kı bır hafta da meğerse yağdan 900 gr vermısım ama o an vücudum odemlıymıs. Bana cozum olarak bır hafta aksam yemeklerınden once bır bardak ılık suya bır cay kasıgı bal ve bır cay kasıgı elma sırkesı vermıstı faydasını gormustum. Ama başka bır rahatsızlığın varsa bılemem bu sadace doktorun bana verdıgı tavsıye ıdı.
canım yaa insan sadece su istiyor demi haklısın sıcakta valla.
Allah yardımcın olsun.
Canım Allah sanada nasip etsin istediğin zaman anne olmayı
Selam nrhs. Doktordan öğrendiğim kadarıyla bu normal bir durum çünkü vücut bazen ansızın ödem yapabiliyor, su toplayabiliyor. Mesela ben bi kere doktora haftalık kontrole gıttıgım zaman bır haftada sadece 200 gr vermıs gözüküyordum sonra doktroum dedı kı bır hafta da meğerse yağdan 900 gr vermısım ama o an vücudum odemlıymıs. Bana cozum olarak bır hafta aksam yemeklerınden once bır bardak ılık suya bır cay kasıgı bal ve bır cay kasıgı elma sırkesı vermıstı faydasını gormustum. Ama başka bır rahatsızlığın varsa bılemem bu sadace doktorun bana verdıgı tavsıye ıdı.
günaydın canım iyiyim canım sen nasılsın ?
teşekkür ederim esracım kabızlık dışında bi problemim yok çok şükür :)
Ben kaçtım arkadaşlar çamaşır falan asıcam öğleden sonrada bebeğimi ultrasona götürcem vakit bulursam girerim
bende iyiyim gülüm sabah geldik tam gaz çalışmaya başladık işte
o sorun bendede var tatlım ya kabız ya da kayısı çayı içerek cırcır oluyorum ortası yok
şuan işyerindeki çocuğu boğmamak için sabır sabır diyorum yaaa
hoşgeldin esra
peki bu karışım kilo vermenede yardımcı oldu mu arkadaşım ?
o sorun bendede var tatlım ya kabız ya da kayısı çayı içerek cırcır oluyorum ortası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?