Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
günaydın kızlar dün koşturmaktan gelemedim nasılsınız

benim kilo arada oynuyor ki şöyle 100 gr 500 gr arasında bu normal mi

Selam nrhs. Doktordan öğrendiğim kadarıyla bu normal bir durum çünkü vücut bazen ansızın ödem yapabiliyor, su toplayabiliyor. Mesela ben bi kere doktora haftalık kontrole gıttıgım zaman bır haftada sadece 200 gr vermıs gözüküyordum sonra doktroum dedı kı bır hafta da meğerse yağdan 900 gr vermısım ama o an vücudum odemlıymıs. Bana cozum olarak bır hafta aksam yemeklerınden once bır bardak ılık suya bır cay kasıgı bal ve bır cay kasıgı elma sırkesı vermıstı faydasını gormustum. Ama başka bır rahatsızlığın varsa bılemem bu sadace doktorun bana verdıgı tavsıye ıdı.

günaydın canım. pazartesi genelde herkes yoğun oluyor bide ramazan olunca niyetli arkadaşlar geç kalkıyor.

sürekli tartılma canım sürekli tartılıyorsan ondan olabilir.

haftada bir kere yeterli.

hoşgeldin esra

peki bu karışım kilo vermenede yardımcı oldu mu arkadaşım ?

Bendede çok oluyor bu durum ama sonunda bir bakıyosun bir günde 500-1000gr veriyosun sonrada diyosunki acaba vermişmiyimdir.ödem böyle bişey günde 3 litre su iç ödemin çözülür

Ben kaçtım arkadaşlar çamaşır falan asıcam öğleden sonrada bebeğimi ultrasona götürcem vakit bulursam girerim

teşekkür ederim esracım kabızlık dışında bi problemim yok çok şükür :)

o sorun bendede var tatlım ya kabız ya da kayısı çayı içerek cırcır oluyorum ortası yok

zor bi durum bu kabızlık bende kayısı herzaman işe yaramıyor ama hergün yemeye çalışıyorum bide afedersin tuvalete çıkamayınca şiş oluyosun hiç çıkamadığım dönemlerde de aktardan bi çay almıştım onu içiyorum

Son düzenleme:
hoşgeldin esra

peki bu karışım kilo vermenede yardımcı oldu mu arkadaşım ?

Bu karışım ödem atmaya yardımcı oluyor yanı tartı uzerınde daha hızlı bır kılo kaybı goruyorsunuz ancak bu vucudunuzdakı fazla su oluyormuş. Bır de bır haftadan uzun uygulamamak lazımmış. Bır de yıne doktorumun tavsıyesı her aksam yemekten 2-3 saat sonra bır bardak sut veya yoğurt ıcıne bır kasık tarçın atıp yemek. Kan sekerını düzenleyerek açlık hıssını azaltıyormuş.

o sorun bendede var tatlım ya kabız ya da kayısı çayı içerek cırcır oluyorum ortası yok

Kızlar cok bılmıslık yapmak ıstemem asla ama bende de aynı sorun olduğundan doktor bana sabah uyanır uyanmaz 2 kuru kayısı 1 buyuk bardak su verdı. Sımdı daha duzenlıyım cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…