Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
canlarım ben bu kabızlığa napcam yaaa delircem kilo vermem de durdu tabi sinirliyimmmmmm

günaydın canım sana da. iyiyim çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl ?

İyiyim bebeğimin dün ultrason sonucunda karaciğer yağlanması çıktı 15 gün sonra kontrol var karaciğer enzimlerinew bakıcaklar düşmezse ileri araştırmaya yollicaklar yavrumu

İyiyim bebeğimin dün ultrason sonucunda karaciğer yağlanması çıktı 15 gün sonra kontrol var karaciğer enzimlerinew bakıcaklar düşmezse ileri araştırmaya yollicaklar yavrumu

canım yaa kıyamam ben ona . kaç aylık canım ?

inşallah bişey çıkmaz canım. dua edicem canım sizin için.

canım yaa kıyamam ben ona . kaç aylık canım ?

inşallah bişey çıkmaz canım. dua edicem canım sizin için.

1 hafta sonra 8 aylık olacak çok korkuyorum dr geçirilmiş hepatit olabilir dedi napıcam ben o daha çok küçük bazen diyorum ona gelecek olan bana gelsin diye

1 hafta sonra 8 aylık olacak çok korkuyorum dr geçirilmiş hepatit olabilir dedi napıcam ben o daha çok küçük bazen diyorum ona gelecek olan bana gelsin diye

canım benim ya inşallah Rabbim onu korur. sen sakin ol yoksa o da hisseder ve daha cok huysuzlaşır. senin sevgine şefkatine sıcaklığına ihtiyacı var onun.
dua edicem canım Allah ım yawrunu sana bağışlasın.

korkmak yok güzelim Allahın izniyle sağ salim doğacak bebeğin dualarımız seninle.moralini yüksek tut.çünkü o seni duyuyor...
üzme kendini.

hiç okadar kilolu durmuyorsun canım

ay canım o tam bir yıl önce balayında iken şimdi onun ücrüne 10 kilo aldım orda 65 kilo idim benim sayfamda bi arkadaşımızın çocuğunun doğum gününde çekilen foto var ona bak o haftasonu çekildi duba gibi görebilirsin beni yanımdaki de eşim (kucağında çocuk olmayan)

canım o foftoğrafını bulamadım

geçmiş olsun canım inş. geçer ikinize de bişey olmasın Allah korusun sana bişey olsa bebeğine kim bakacak sakın öyle düşünme güçlü ol inş. bebişinde sağlığına kavuşur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…