- 23 Haziran 2011
- 945
- 559
- 158
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
kızlarrrr napıosunuzzz giremiom doğru dürüst işlerden yaaa özledim sizleri nasıl gidiyo diyetler bozmuyosunuz demiii
selam kizlar
bende bu Sabah sopa yemis gibiyim basim agriyor migren var bende ilacimi aldim duzenli oruc tutamiyorum hepinize saglikli mutlu gunler olsun
Herkese selamlarrr. 2 gündür biraz yoğundum giremedim siteye pek. Ama diyetimde hiç bir sorun yok kaçamaksız ilerliyorum bakalım. Zaten hava o kadar sıcak ki sapır sapır terliyorum valaaaKilo bildirimlerimiz ne zaman oluyor??
ne oldu tatlım neden sinirlendin bakem sen naptı çocuk sana
Bu karışım ödem atmaya yardımcı oluyor yanı tartı uzerınde daha hızlı bır kılo kaybı goruyorsunuz ancak bu vucudunuzdakı fazla su oluyormuş. Bır de bır haftadan uzun uygulamamak lazımmış. Bır de yıne doktorumun tavsıyesı her aksam yemekten 2-3 saat sonra bır bardak sut veya yoğurt ıcıne bır kasık tarçın atıp yemek. Kan sekerını düzenleyerek açlık hıssını azaltıyormuş.
ağırlık çökmeye başladı artık sersemleştim iyice
çok sıcak bunaltıyor insanı diyete devam bol su içmeye devam :)
evet bol su içmeye devam.
sıcakta daha cok su içiyor insan kısın daha zor oluyor.
ama Allah tan cok su içen biriyim.
bende çok su içerim ama bu kadar içtiğimi hiç hatırlamıyorum okadar çok su içiyorum nereye gidiyo anlamıyorum kışın içsem bu kadar suyu wc den çıkamazdım :)
selam kizlar
bende bu Sabah sopa yemis gibiyim basim agriyor migren var bende ilacimi aldim duzenli oruc tutamiyorum hepinize saglikli mutlu gunler olsun
kızlarrrr napıosunuzzz giremiom doğru dürüst işlerden yaaa özledim sizleri nasıl gidiyo diyetler bozmuyosunuz demiii
bende çok su içerim ama bu kadar içtiğimi hiç hatırlamıyorum okadar çok su içiyorum nereye gidiyo anlamıyorum kışın içsem bu kadar suyu wc den çıkamazdım :)
ben zaten cıkmıyorum wc den eşim dalga geçiyor
wc ye yatak taşıyalım yada altını mı bağlasak diyordelü adam
aksam oldu kizlar ciktinizmi yoksa benim adam kurabie poaca istedi niye ne zamandir yapmiyosun deyip durdu iki gundur ve yaptim malesef bende 1 er tane yedim aksama bise yememem lazim 1 poacada kalori baktim
2013-07-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Peynirli Poğaça 1 ADET 220
[2] Lor Kurabiyesi 1 ADET 100
amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18:
Oh ne güzel yaw wc ye giderken o kadar kalori yakıyosun bide o yönüyle düşün
geldim kızlar çok yoğunluk var yetişemiyoorum işlere oruç da halsizleştirdi valla dün akşam biraz kızartma yapıp yedim canım çekti azıcıkta dondurma bu akşam da kayınvalidedeyim ii yediiri bana o kıyamaz dikkat etmeye çalışıyom bakalım kabızlık sorunu var yinekayısılı ) activa yedim yok arkadaş yaaa
aksam oldu kizlar ciktinizmi yoksa benim adam kurabie poaca istedi niye ne zamandir yapmiyosun deyip durdu iki gundur ve yaptim malesef bende 1 er tane yedim aksama bise yememem lazim 1 poacada kalori baktim
2013-07-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Peynirli Poğaça 1 ADET 220
[2] Lor Kurabiyesi 1 ADET 100
amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?