- Konu Sahibi ruzgarozge
-
gördüm onu çok tatlı çıkmışsınız
vercez canım kiloları azimle vericez inşallah.
traktör ne alaka çiftçilik var mı sizde
nerde resimler bende bakayım :)
nerde resimler bende bakayım :)
inşallah canım çok fark var deme bi senede
geçmiş olsun canım inş. geçer ikinize de bişey olmasın Allah korusun sana bişey olsa bebeğine kim bakacak sakın öyle düşünme güçlü ol inş. bebişinde sağlığına kavuşur canım
kızlar merhaba ben siteye bi süredir kayıtlıyım fakat yeni kullanmaya başladım hatta bu ilk paylaşımım haliyle acemiyim :) cuma günleri liste paylaşımı yapıyorsunuz sanırım. katılmak isterimmümkünmüdür?
kızlar merhaba ben siteye bi süredir kayıtlıyım fakat yeni kullanmaya başladım hatta bu ilk paylaşımım haliyle acemiyim :) cuma günleri liste paylaşımı yapıyorsunuz sanırım. katılmak isterimmümkünmüdür?
korkmak yok güzelim Allahın izniyle sağ salim doğacak bebeğin dualarımız seninle.moralini yüksek tut.çünkü o seni duyuyor...
üzme kendini.
hoşgeldin canım aramıza tabi katılabilrsin biraz kendini anlatırmsın bize tanıyalım seni
hoşgeldin canım
bana şuan ki kilo nu hedefini bide boyunu yaz canım. yeni olduğun için 100 mesajı doldurmadan özelden mesaj atamıyorsun sen burdan yaz listeye ekleyeyim seni.
gördünüz mü yapabilmişmiyim
ayy ne güzel kalabalık oluyoruz :):13:
farmela kaç gündür yok
gördüm canım çok güzelsin maşallah kilolu değilsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?