- Konu Sahibi ruzgarozge
-
gerçekten evlendikten sonra ipin ucu kaçıyor. kendimden biliyorum akşam yemeğinden sonra abur cubur gece geç saatte yenen midye kokerec falan....
inşallah canım evlenmeden önceki hallerimize döneriz.
bende çalışıyorum ama öğlenleri eve gidiyorum yemeğe.
benim en çok istediğim bebeğimin olması zayıfladıktan sonra.
Benimde aynı senin gibi düzenim yok fakat acelemde yok diyorum dikkat edebildiğim kadar edicem ramazandan sonra devam edicem.Çok kaçırdığım içindemenü paylaşımı yapamıyorum .
aynen bebek bende istiyorum tabi ama 4 ay önce düşük yaptımo yüzden kilolalara tamamen savaş açtım.
ilgin maşallah ne güzel vermişsin öyle sen bakemmm....
aynen bebek bende istiyorum tabi ama 4 ay önce düşük yaptımo yüzden kilolalara tamamen savaş açtım.
gerçekten evlendikten sonra ipin ucu kaçıyor. kendimden biliyorum akşam yemeğinden sonra abur cubur gece geç saatte yenen midye kokerec falan....
inşallah canım evlenmeden önceki hallerimize döneriz.
bende çalışıyorum ama öğlenleri eve gidiyorum yemeğe.
benim en çok istediğim bebeğimin olması zayıfladıktan sonra.
hülyacım ozaman ben oruç tutmaya devam edeyim ama kilo vermeyi geçtim bari almamaya çalışayım.çünkü oruçtan halsiz kaldığım için egzersiz de yapamıyorum....
evet bundan sonra tartıda hep bir eksik görmek istiyorum. Bıktım artık mağaza gidip beden bulamamaktan
birde en önemlisi beni ve eşimi çok mutlu edecek bir hayalim var tabi bebek :)
evet sanırım burası bana çok iyi gelecek hırsım arttı artık daha da kolay ulaşıcam hedeflerime
ben de kendimi değiştirmek istiyorum kpss e hazırlanacagım diye zaten kilolu bir insandım şimdi daha da oldum tam 105 kilo kimseye söylemeye cesaret dahi edemiyorum sevgilim olmasına dahi cesaret edemiyorum artık değişmek istiyorum lütfen bana yardım edin lütfen
ders calısacagım dıye evden cıkmamak beni öldürdü kendimi değiştirmek istiyorum her yönden ama hep böyle dıyoum ama sonuç yok canım acıyor resmen estegım hıcbırseyı alamıyorum ya buyuk bedenımız yok demesı dahı benı bıtıren cümle
ben daha bır saat oldu anlamadım o ne demek yenı uye oldumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?