- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
hosbulduk canim
sen benden once ulasacaksin tahminmce
yemekten sonra tartildim 70,5 ciktim
sizdede bu kadar farkediyomu ya 1 1,5 kilo oynuyo. canim cok skiliyo.
en iyisi sabah hic bisey yemeden tartilmak 69dum oysaki.
bu arada dogum gunun kutlu olsun canim. ailenle nice mutlu, saglikli, fidan gibi yillara insallah
dün akşam ki menüm 6 yemek kaşığı bezelye 3 yk yogurt
180 gr kazandibi ve 2 bardak çay
sabah 1 adet dereotlu poça ve çay
öğlen 1,5 kepçe çorba ( nohutlu ve yarmalı )
Bende aradaoyle oluıyorumm bazen 500 gram bazen 1 kılo oynuyor ınsanın psıkolojısı bozuluyor hergun degılde haftada bır tartılmak en ıyısı sankıbıdee sız nasıl bır program uyguladınızz masallah guzel kılo vermıssınız nazar degmesın
hosbulduk canim
sen benden once ulasacaksin tahminmce
yemekten sonra tartildim 70,5 ciktim
sizdede bu kadar farkediyomu ya 1 1,5 kilo oynuyo. canim cok skiliyo.
en iyisi sabah hic bisey yemeden tartilmak 69dum oysaki.
bu arada dogum gunun kutlu olsun canim. ailenle nice mutlu, saglikli, fidan gibi yillara insallah
haklısınız belkı ama ben ırı yapılı bı ınsanım suanda psıkolojımde oyle bozukkı özgüven sıfırrrr hep gıydıklerımle kılomu kamufıle edeyım derken yaş ortalamamın ustune cıkmısım sankı kılık kıyafetımle aslında pek oyle denemez ama hep oram kapansın buram fıslamasın dıyee kapatmısım kendımı suanda morelım cok bozuk ama toparlanmam gerek aynaya baktıgımda 79 kilo olan kirazın 2 ay sonra 70 olmasını ve sonrasındada devam ederek 57 kadar olmasını ıstıyorummmm
bu gece sahurda bende baslıyacagım ve hergun burayada yazacagım ınsallah sızınde destegınızle verecegım fazlalıklarımı ve evet spor sart ıftar sonrası yuruyebılırım bırde kondısyon bısıkletımı surebılırım mekık cekebılırım eveett evettt bu topik artık benımde topiğimmmmkendıme geldımmm sımdı yazısınca hemen baslıyorumm bu gece ınsallahhhhhhhhhhh
:) kesinlikle. her ogunden sonra tartilinca olmuyo. Heleki sahurdan sonra 1 litre su girdisi oluyo vucuda :)
benim ablam diyetisyen. sanirim o yonden biraz sansliyim. dogumdan sonra 78 kilolarindaydim. Malum sut veriyorsun canin ceker sutun gider gibi laflarin kurbani olup 88 kiloya varmistim :) Ablam bi gun beni aynanin karsisina gecirdi bak dedi kendine bak bu gidis iyi bi gidis deil :)
Siki ve saglikli bi diyet uyguladik. Canim bisey cektimi ablami ariyodum oyle anlasmistik. oda bana surekli sut ic diyodu. 78e indim o diyet sayesinde.
Sonra nasil olduda biraktim bilmiyorum ama 6 7 ay sonra ablamin dugunu icin gayet sagliksiz bi bicimde 8 kilo verdim dogru duzgun bisey yemedim spor yaptim fazlasiyla 1 ay kadar bi surede 8 kilo verdim ama saclarim dokulmeye basladi. kendimi iyi hissetmemeye basladim. dugunden sonra saldim :)
6 7 aydir 70lerde sabitlendim 72 69 arasi gidip geldim. Simdi burdayim :) sizinle hep beraber kilo vermek icin :)
Hayran kaldım gıpta ettim tebrik ettimablanızın destegının bu denlı olması sızı ıyı yonde etkılemıstır tabıkıde Allahım bızede cıtı pıtı olmayı nasıp etsn ınsallah
ya kızlar ben bayagı bır bosladım su dıyet ısını bakıyorum da maasallah kıloalr gııyor banada bır yardımcı olsanız neler yıyorsunuz ben orucluyumda aslında cokta yemıyorum malum sadece tatlıyı abarttım braz :)
ya kızlar ben bayagı bır bosladım su dıyet ısını bakıyorum da maasallah kıloalr gııyor banada bır yardımcı olsanız neler yıyorsunuz ben orucluyumda aslında cokta yemıyorum malum sadece tatlıyı abarttım braz :)
mervecim neden yapamıyorsun oruç tuttuğun için olabilir canım.
iftardan sonra yürüyüşe cıksanız eşinle.tatlıyı hamur işini kessen. yemekler koyduğun yağı azalt.
ramazandan sonra da birlikte hızla devam ederiz.
bu arada özser e aldığın cicilere bayıldım canım. darısı bizim başımıza inşallah.
tesekkur ettimciti piti bi yanim yok suan ama olacak insallah. hele bacaklarim vucudumdan bagimsiz yasiyolar
onemli olan inanmak.
ablamda yeni evlieskisi gibi rahatsiz edemiyorum
ama etkisi cok buyuk. bana dur demeseydi simdi kim bilir ne haldeydim.
hep beraber kurtulcaz bu yaglardan ins
:) :) kız benim eşim yürüyüşe çıkacak adamı iftardan sonra vinç gelse yürüyüşe çıkaramaz :) sızar kalır ya aslında hamur işi falan yemiyorum .yağda tuzda aslında az koyarım ama dediğin gibi ramazandan sonra bende geliyorum bekleyin beni.
buarada cicicler için teşekkür ederim :) Rabbi'm en kısa sürede isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin inş.
İNŞALLAH canımm vallahı azmının devamını dılerım benı destekleyen ve aklımı basıma getıren kımse olmadı bırgun karar verdım ve uyguladım 7 kılo vermeme ragmen mıllet baya ınceldın oran buran erıdı vs dıyorlar kılo cok olunca ne kdr cok versende pek bellı olmuyor ancak 60lara dusunce herkes sasıracak sanırım bakalım benım bırde bulantı olayım basladı fazla yıyemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?