- Konu Sahibi ruzgarozge
-
Canım vala bu kadar fazla olmasına bende şaşırdım ama bunlar ilk kilolar olduğu için biraz hızlı gitmiştir diye düşünüyorum. Ayrıca hemen nasıl beslendiğimi söyleyeyim. Günde 2 öğün yiyorum. Bunun iki nedeni var. Birincisi kahvaltıyı zaten geç yapıyorum 10.30-11 gibi ee o zamanda öğlen pek acıkmıyorum. İkincisi de iki öğün beslenmek daha yeterli geliyor bana. Sabahları standart bi kahvaltım vaar. Yumurta, zeytin, lor, maydanoz, 1 dlm tam buğday ekmeği domates salatalık genelde. Bazen yumurta yerine hindi füme yediğimde oluyor. öğlen 3 gün kurusu 1 ceviz 1 tanede greyfurt yiyorum. Greyfurt mükemmel bir meyve. Hem tok tutuyor hem tatlı ihtiyacını gideriyor hemde yağ yakıyor. Akşamda ne bulursam azcık yiyorum ve mutlaka her akşam salata ve yoğurt yiyorum. Dün tavuk ve salata yoğurt yedim. Bu akşamda kabak yemeği düşünüyorum. hergün 1.5 saat yürüyüş yarım saatte koşu yapıyorum bunun dışında sporum yok hiç. Bir de haftada 2-3 kez denize gidiyorum. Akşam 8den sonra hiç bir şey yok günde 2.5 litre su bide 2 finca yeşil çayişte böyle
nesfitin meyvelisin alıyorum canım çilekli olanını,
sadesini sevmiyorum
sabahları yarım kase yiyorum baya tok tutuyor
önceden yarım simit yerdim kahvaltıda hep simit boyoz kilo aldırdı bana keşke yemeseydim
Evde nesfit olmadıgında da ekmeği kızartıp kalorisini düşürüyorum :))
canım ya onların kalorisi cokmuş.
Ben yine domates peynir salatalık devam.
çalışıyorum canım ben. Bende sabahları simit boğaca öğlen pide bilmem ne derekn iyice kilo aldım.
çok fazla yemiyorum özgecim yarım kase den bişi olmaz :)
ya domates salatalık her sabah hazırlamaya üşeniyom bu kolayıma gidiyo
Günaydın herkeseee. Bugün benim ilk bildirim günüm. 12 temmuzda 80.9 ile başladığım diyetimde bugün 77.6 ü gördümmyaşşasınnnnnnn
canım ben yediklerimin kalorisine bakıyorum 2 haftadır. o şekilde besleniyorum. o zaman daha faydalı oluyor gibime geldi.
ne bileyim 1 tavuk göğsü 380 kalori 1 porsiyon taze fasulye 200 kalori bunları daha az yiyorum.
bide jillian yapmaya başladım 2 gündür. ve sürekli yürüyorum hafta sonları 10-15 km yürüyorum ikigünde.
ama kaori takibi daha cok işe yarıyor.
ozgecim senide kutlarim iyi gidiyorsun
Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori dan takip ediyorum.
gunaydin kizlar
saglikli mutlu gununuz olsun bugun tarti gunumuz ben yerimde saymisim gene almamisim ya ona seviniyorum
75.9 az once tartildim hafta ici 75.7 gormustum tabi benim koca kurabiye poaca istedi eeeee bende 1 er yedim olacagi bu neyse
Bende bayramdan sonra karar verdim sıkılaşma egzersizlerine başlicam inşallah akşam eşimle konuşuyoduk diyetten falan bana senin göbek erimez artık dedi .sezeryan olduğum için bayağı bir göbeğim kaldı.İşin kötüşü ben mekiktir şınavdır çekemiyom kas ,kuvvet adına hiç birşey yok bende spor alşkanlığım olmadığı için kas yapıp sıkılaşmak istiyorum ama zor görünüyor
Bende katılabılırmıyım aranıza kendı cabamla 7 kılo kadar verdım ama ramazan dolayısıyla boşladım kilo almadım verdıysemde 500 gram 1 kılo vermısımdır belkı zaman hızla akıp gecıyor ve ben 6-7 kılo vermek ıstıyorum başarabılırım değil miiii
kenyalı arkadaşım hoşgelmişsin ama neden ağlıyorsun ?
sen 6-7 kilo veremediğin için ağlıyorsan ben 22 kg ile napayım
hadi topla kendini bakalım.
günlük yediklerinin kalorisini hesapla.
ve hergün kalorisi daha düşük şeyler yemeye çalış.
ve mutlaka spor yapıyoruz.
yürüyüş plates jillian ne istersen kendine hangisi uygunsa yeter ki spor yap.
bir porsiyon döner 1055 kaloriymiş
Canım hoşgeldinnerdeyse aynı kilodayız ve hedefimiz aynı bakalım önce kim ulaşacak :13:
haklısınız belkı ama ben ırı yapılı bı ınsanım suanda psıkolojımde oyle bozukkı özgüven sıfırrrr hep gıydıklerımle kılomu kamufıle edeyım derken yaş ortalamamın ustune cıkmısım sankı kılık kıyafetımle aslında pek oyle denemez ama hep oram kapansın buram fıslamasın dıyee kapatmısım kendımı suanda morelım cok bozuk ama toparlanmam gerek aynaya baktıgımda 79 kilo olan kirazın 2 ay sonra 70 olmasını ve sonrasındada devam ederek 57 kadar olmasını ıstıyorummmm
bu gece sahurda bende baslıyacagım ve hergun burayada yazacagım ınsallah sızınde destegınızle verecegım fazlalıklarımı ve evet spor sart ıftar sonrası yuruyebılırım bırde kondısyon bısıkletımı surebılırım mekık cekebılırım eveett evettt bu topik artık benımde topiğimmmmkendıme geldımmm sımdı yazısınca hemen baslıyorumm bu gece ınsallahhhhhhhhhhh
Doğum günün kutlu olsun Nursehulyacım.Eşinle,bebişinle sağlıklı, uzun yıllar yaşaman dileğiyleKızlar yarın doğum günüm bakalım eşim hatırlayacak mı
oo maşallah Özgecim 4 kilo gitmiş daha da gelmesin.diyete başladığım 25.06.2013 ten bugüne kadar 4kg verdim çok mutluyum:13: :81::81::81::81::81::81::79::79::79::82::82::82::87::87::87::87::87::87::87::92::92::92::92::92::92::92::103::103::103::103::103::126::126::126::124::124::124::124::129::129::129::128::128::128:
Bende bayramdan sonra karar verdim sıkılaşma egzersizlerine başlicam inşallah akşam eşimle konuşuyoduk diyetten falan bana senin göbek erimez artık dedi .sezeryan olduğum için bayağı bir göbeğim kaldı.İşin kötüşü ben mekiktir şınavdır çekemiyom kas ,kuvvet adına hiç birşey yok bende spor alşkanlığım olmadığı için kas yapıp sıkılaşmak istiyorum ama zor görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?