- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.101
Günaydın canım iyi gidiyor şükür,umarım iş yeri probleminiz düzelir bir an önce bu arada menülerinde güzel düşük kaloriliGünaydın kızlar nasil gidiyor?
Isyerindeki modem kendi kendini reset lemis. Bugun tt gelip bakacaklar. Cok zor durumda kaldık.
Dun aksam yemegim
1yk taze fasulye
1corba k domates çorbası
1 el ayasi kdr tavuk firinda yagsiz.
Dun aksam cok yedim nbutun gun cok acikmisim dogru duzgun beslenemeyince.
Simdi sabah kahvaltimi yapıyorum
1 domates
1 salatalik
Sonra cay icicem.
Kizlar nerdesiniz kaytariyormusunuz yoksa
kızlar merhaba ben menu paylasımı yapamıyorum oruc tuttugum ıcın onume ne gelse ekmek yemeden tabıkıde yıyorum ki mıdem oyle kuculmus ki artık bulanıyor yedıgımde bırde 17 saatlık açlık durumu olunca suyla dolduruyorum resmen ama dünnnnnnnnnnnn
canım makarna salatası cekmıstı yaptım 1 tabak yedım ama yemek tabagının kucugu oluryaa o tarz tabakta sonra 5-6 tane dolma yedım bırde koca bardak fanta buz gıbıydısonra su koca ıkı bardakda su ıctım lıkır lıkırr 1 saat sonra fılan GÜL TATLISI yapmıss komsu teyzem o getırdı ondan yedım 3 tane :18::18: yatmadanda 1 bardak yarım yaglı sut ıctım ve uyudum sahurdada ıkı dılım patateslı tepsı boregı enfes olmuştu:26::26: ....
oh ziyafeti çekmişsin ramazanda dikkat etmek güç canım
vallahı cektım ama şu var ramazan oncesı tartılmıstımmm suan tartılıyorum ac karna 2 kg az gelıyorumcok dıkkatte edemedım ama ınsallah yarın baslıyacagım dıkkat olayına ve yuruyuse bakalımm
O da güzelmiş yani kilo vermiş olman
gelelım asıl konuya ben gunde 3 saat yuruyusle kısa surede guzel sonuclar aldım kılo bakımından kesınlıkle onerırım vakıt ve yer durumunuz musaıtse tabı kı ve bölgesel zayıflama ıcınde artı bırkac hareket bır bakmıssınız 1 ay sonra feat olmussunuzzz
hemen menü paylaşımı da yapayım;
sabah: 1 simit, 1 dilim peynir, şekersiz çay
öğle: 1 porsiyon yeşil mercimek yemeği, yoğurt, karpuz, yeşil çay
bu saate kadar 1 litre su içtim
akşamda taze fasulya yemeği, yoğurt ve 1 dilim kepekli ekmek var menüde
kilo vermek isteyen herkese mutlaka spor tavsiye ederim başka türlü kilo vermek çok zor
ama spor yaparsanız yediklerinize çok dikkat edemeseniz de vücudunuzdaki ödem gidiyor forma giriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?