Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
kızlar patlıcan közledim ocakta şimdi süper oldu.

topan patlıcanı yapraklarını koparın sapı kalacak ama.

sonra delin bi kaç yerinden ki patlamasın.

alimünyum folyo ile sarın 1 kat. en kısık ateşe koyun 5 dk bir cevirin. 15 dk bi patlıcan oluyor.

ben en küçük ocakta ve bi büyüğünde yaptım. çok güzel oldu.

sarımsaklı yoğurtlu , limonlu ekşileyip yada salatalarda kullanabilirsiniz.

ocakta hiç batmadı.

hem kaloriside düşük.

ay harikasin ozge hic denemedim yarin pazardan alip yapacam bende ocaga konan delikli ozel tavasinda yapiyordum uzun patlicanlari dondur dur seninkini deneyecem tesekkurler

ay harikasin ozge hic denemedim yarin pazardan alip yapacam bende ocaga konan delikli ozel tavasinda yapiyordum uzun patlicanlari dondur dur seninkini deneyecem tesekkurler

nedemek canım. birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne güzel.

günaydın kızlar ayyy çok özledim sizi iş yeri çok gergin ve yoğun giremedim kk 'ya nasılsınız bakem

canım ya nerdesin sen ?

bizimde işyeri sorunlu valla şu aralar hiç tadı tuzu yok. sabah yataktan zor kalkıyorum.

günaydın kızlar kimse yok mu

sabah kalvaltım 1 dilim peynirli börek ( az yağlı kendim yaptım ) :) ve çay

merhaba kızlar dün spor güme gitti misafirler geldi spor yapamadım

akşam yemeği olarakta ayvalık tostu yedim

bugun sabah kahvaltısı olarakta 1 dilim kepekli ekmek 2 kaşık yoğurt ve çok az taze fasulye yemeği yedim :) değişik bi kahvaltı oldu

umarım bugun akşam spor yaparım bi aksilik çıkmaz

öğlen yemeğim

1,5 kepçe yeşil fasulye
2,5 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı yoğurt

selam kizlar bugun cok hamarati 2 odamin halisi ve 2 yolluk yikadim balkonda suzuluyorlar son durularkende vernelle fircaladim mis gibi kokuyorlar
kizlar baslamisken yollayin halilarinizi
ben bugun sporumu yaptim sayilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…