- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.141
diyet güzel gidiyor canım bugün tartıldım sabah dayanamadım :) 79.2 olmuşum tekrar 300 gr gitmiş inş. tekrar gelmez
kolay gelsin canım
selam kizlar bugun cok hamarati 2 odamin halisi ve 2 yolluk yikadim balkonda suzuluyorlar son durularkende vernelle fircaladim mis gibi kokuyorlar
kizlar baslamisken yollayin halilarinizi
ben bugun sporumu yaptim sayilir
merhaba kızlar dün spor güme gitti misafirler geldi spor yapamadım
akşam yemeği olarakta ayvalık tostu yedim
bugun sabah kahvaltısı olarakta 1 dilim kepekli ekmek 2 kaşık yoğurt ve çok az taze fasulye yemeği yedim :) değişik bi kahvaltı oldu
umarım bugun akşam spor yaparım bi aksilik çıkmaz
öğlen yemeğim
1,5 kepçe yeşil fasulye
2,5 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı yoğurt
selam kizlar bugun cok hamarati 2 odamin halisi ve 2 yolluk yikadim balkonda suzuluyorlar son durularkende vernelle fircaladim mis gibi kokuyorlar
kizlar baslamisken yollayin halilarinizi
ben bugun sporumu yaptim sayilir
ohh abla valla maşallahbenim halılarıda yıkamaya vericem temizlik bizi bekler ne bu kadınların cilesi yaaa
sorma ya hersey kadinlarin vazifesimi demek kadinlar daha ustun bunu erkekler bile
solondaki 2 buyuk halimida yikamaya verecem buarada
Maşaallah çok formundasın bugün abla
halilari kaldirincada altindaki tozlar meydanda bana musade evi supureyim ve sileyim vazifemizya
ohh abla valla maşallahbenim halılarıda yıkamaya vericem temizlik bizi bekler ne bu kadınların cilesi yaaa
sorma ya hersey kadinlarin vazifesimi demek kadinlar daha ustun bunu erkekler bile
solondaki 2 buyuk halimida yikamaya verecem buarada
halilari kaldirincada altindaki tozlar meydanda bana musade evi supureyim ve sileyim vazifemizya
Kolay gelsin abla kollarına kas kuvvet olsun
kızlar dün yaptığım kalori takibi sonucu 1004 kalori aldım bugünde sahurda 260 kalori aldım bu kalori takibi çok disipline ediyo insanı toparlicam inşallah tabi eve tatlı almazsam
Günaydin özgecim nasilsin bugün orucum sahurda 1 tane seftali 1 kucuk armut bir dal uzum ustune yarim bardak sut 1 sise su ictim
eşime kızgınlığım haricinde iyiyim.
maşallah az yemişsin inşallah dayanırsın akşama kadar.
hayirddir ne oldu canim
bazen işi bırakıp gidesim geliyor.
çok sıkılıyorum bunalıyorum
Benimde bu sabah canım çok sıkkın oğlum hasta oldu gece 1 buçukta acile gittik boğazı iltihaplanmış ateşi düşmek bilmiyo ve çok huzursuz.Bende kendimde suçluluk hissediyorum iyi bakamıyormuyum acaba diye.Şimdi diceksinizki çocuk hasta olcak tabi ama ben dikkat etmediğim için oluyo
Geçmiş olsun canım.
yani sonuçta cocuk hastalanır ama sen neyine dikkat etmedin ki onu anlamadım.
buz gibi suylamı yıkadın.
sürekli dondurma mı yedirdin
buzlu su mu içirdin ?
Dondurma yedirdim ama erimiş kısmından yedirdim.Birde karaciğer problemi varya şimdi ilaç kullanmak zorundayız zarar verir mi ondan korkuyom eşim hiç umursamıyo gece ateşi 38,5 olmuş diyoki yatır uyut birşey olmaz diyo bizim derece zaten biraz düşük gösteriyo belki 39 derece bile vardı ateşi dr a da söyledim kc de yağlanma var dedim ona göre ilaç yazın dedim enzim seviyesini sordu söyledim birşey olmaz dedi bilmiyom artık
canim gecmis olsun cocuk buyutmek hem guzel hem zor cocuk hastalanir normal ama ana yuregi hep pir pir eder ay bise olmasin diye bi bakmisin buyumusler allah saglik sihhat versin hepsine
Dondurma yedirdim ama erimiş kısmından yedirdim.Birde karaciğer problemi varya şimdi ilaç kullanmak zorundayız zarar verir mi ondan korkuyom eşim hiç umursamıyo gece ateşi 38,5 olmuş diyoki yatır uyut birşey olmaz diyo bizim derece zaten biraz düşük gösteriyo belki 39 derece bile vardı ateşi dr a da söyledim kc de yağlanma var dedim ona göre ilaç yazın dedim enzim seviyesini sordu söyledim birşey olmaz dedi bilmiyom artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?