- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.501
napalım bizde onlarla yaşarız artık.
ozon tedavisi falan varmış acaba işe yarar mı?
Kac gundur.giremiyordum kizlar ben 2haftaligina tek su icicem bugun2.gun biraz zorlaniyorum ama vucudum temizlensin
Sonrasinda meyve ve sebzeyle devam edicem...birde limonlu su icmek cok faydali yaglari yakiyor cok merak ediorum kac kilo verdim evde kantar yok persembe kvlerde tartilirim artik:)
Kac gundur.giremiyordum kizlar ben 2haftaligina tek su icicem bugun2.gun biraz zorlaniyorum ama vucudum temizlensin
Sonrasinda meyve ve sebzeyle devam edicem...birde limonlu su icmek cok faydali yaglari yakiyor cok merak ediorum kac kilo verdim evde kantar yok persembe kvlerde tartilirim artik:)
Canım nasıl yani tek su içeceksin birde 2 hafta mı neden tedavi falan mı görüyosun yada kendinmi böyle bir karar aldın
nasıl oluyor o ya
kötü olmuyor musun hemde 2 hafta
ben olsam tansiyon yerlerde sürünür
detoks gibi bir şey mi
Kizlar bugun 4.gun ve inanin en zor 2.gundu artik aclik hissetmiyorum veeee bugun tartildim 4 kilo gitmis 1haftada...arada 1 tane meyve yiyorum kan sekerim.dusmesin diye eeee malum bugun bayram domates ve salatalik yedim....ama kendimi cok iyi hissediorum
canım ya sadece su saglıksız degıl mı ? zararlı degıl mı bırde halsızlık vs olur ınsanda en azından süt fılan ıcsen
selam canimCnm sagliksiz tabi ama simdiye kadar pek halsizlik hissetmedim..ama artik cok biktim kilolardan aynaya bakamaz haldeyim onun icin herseyi denemeye hazirim...
selam canim
ya bende sasirdim sade su icerek gunu gecirmeni elma bir tanemi yedin kilon kacti
sen bu 4 gunde mideni kucultmussun bundan sonrada cabuk verirsin ama sagligin daha onemli bak yememe hastaligina tutulmayasin lutfen dikkat et
merhaba bayanlar ben bu siteden ayrılırken 52-53 kg olarak ayrıldım. aradan yaklasık 4 ay gectı sımdı gerı dondum ve su an 64 kg oldumevet 12 kg kadar aldım cok morelım bozuk. bugun diyete basladım hemen
sabah
1 yumurta yarım domates ve biraz peynırle yapılmıs omlet
1 dılım kavun
öğlen
yemedım
akşam
1 domates 2 kucuk slaatalktan yapılmıs salata yagsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?