- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.521
1 tane elma cnm veya 1 armuz okadar ama insan deemekki herseye alisiyor..ben 110kg basladim simdi 106kgdayim yuksek kilo oluncada gitti birden...dahada cok gidecek...dun alisverise gittim hicbisey bulamadim cok zoruma gitti oturdum agladim...haklisin cnm saglik onemli ztn kendimi kotu hissedersem birakicam 4aylik bebisim var ona kim bakacak ben iyi olmassam:)
canım morelını bozma bende 81 olmuşumm ama morel bozmak yok başarıcaz kı sen zamanla 12 kg vermıssın sımdı neden vermeyesın ;
alyacımm sanada gunaydın canım hos geldın
Günaydın kızlar nasılsınız
Sabah menüm:1 domates,4zeytin,1 haşlanmış yumurta,1bardak emziren anne çayı,2 küçük parça beyaz peynir.20 dk yürüyüş
insallah veririz canımm... :)
merhaba nasıl olalım canım..
bana bayram donusu calışmak cok zor geldi hala kendıme gelemedım dıyebılırım...
afiyet olsun canım
tatil dönüşü çalışma işkencesini bilirim canım allah kolaylık versin ...
kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok
İyiyiz diyelim iyi olalım canım sen nasılsın nasıl gidiyo başlayabildinmi diyete bugün...
bende iyiyim işe gelmek zor geldi ama hala tatil modundayım :) tatilde ve bayramda yediklerime dikkat etsemde 300 gr almışım ama çok mutluyum daha fazla kilo alırım diye bekliyodum diyete devam :)
9lu çayımı ıctım su ıcemedım bugun yarın ınsallah suyum südüm iyicene baslıycam
su içemedim derken canım ?
CANIM bayram dönüşü oldugu ıcın hazırlıksızım bugun bırde patronun dogum gunu vardı hazırlıklar vs kendıme ayıracak vaktım kalmadı ...
yarın lıtrelık su alıcam 3 defa ıcıyorum eve gıdene kdr masa başı işi benım bırde bardaktan su içme alıskanlıgım ofiste sıfır şişeye alıstıgım ıcıngenede cam sıseyı yanıma koydum bardaga bosaltıp ıcıyorum
bırde yenı bırseye baslama kararı aldım az önce !!!!!:26:
hım anladım canım gunde ne kadar su içiyosun kı?
ne kararı aldın bizimle paylaşırmısın?
merhaba arkadaşlar bayramın ardından ben geldim.bayramda verdim birazcık kiilo.hedef kiloma 3 kilo kaldı.59 kilo oldum.hafifledim karnım falan indi.Darısı isteyen herkesin başına.Çok sıkmadan herşeyeden az miktarda yemek en önemlisi.Yani çok sıkmadım kendimi.Sadece karnımı tıka basa doldururdum onu yapmadım.Canımın çektiğini yedim az ve çiğneyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?