Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21

Arkadaşım sadece suyla ve meyveyle olmaz bu iş.Olsa bile verdiğinden fazlasını geri alırsın.Sağlığından olmanda cabası olur.Tabağını küçült,unu ,şekeri kes,tuzuda azalt zaten başlangıç kilon fazla olduğu için 20-30 kiloyu rahatca vereceksin.Etme eyleme bırak bu sağlıksız diyeti...Banadaa kızma darılma böyle söyledim diye önceli,kli olan sağlığın ve bebeğin kiloyu nasılsa vericez istekli olman yeterli...

Sabah menüm:1 domates,4zeytin,1 haşlanmış yumurta,1bardak emziren anne çayı,2 küçük parça beyaz peynir.20 dk yürüyüş

canım morelını bozma bende 81 olmuşumm ama morel bozmak yok başarıcaz kı sen zamanla 12 kg vermıssın sımdı neden vermeyesın ;

alyacımm sanada gunaydın canım hos geldın

insallah veririz canımm... :)

Günaydın kızlar nasılsınız

merhaba nasıl olalım canım..
bana bayram donusu calışmak cok zor geldi hala kendıme gelemedım dıyebılırım...

Sabah menüm:1 domates,4zeytin,1 haşlanmış yumurta,1bardak emziren anne çayı,2 küçük parça beyaz peynir.20 dk yürüyüş

afiyet olsun canım

İyiyiz diyelim iyi olalım canım sen nasılsın nasıl gidiyo başlayabildinmi diyete bugün...

bende iyiyim işe gelmek zor geldi ama hala tatil modundayım :) tatilde ve bayramda yediklerime dikkat etsemde 300 gr almışım ama çok mutluyum daha fazla kilo alırım diye bekliyodum diyete devam :)

Yine bir pazartesi yine bir diyete başlama gününden herkese selamlar. Bayramda biraz fazla kaçırdım ve tartıya çıkmaya bile korkuyorum doğrusu Bugün baştan başlama zamanı. Sabah kalkınca yarım litre suyumu içtim, kahvaltıda 1 dlm çavdar ekmeği kibrit kutusu kadar beyaz peynir yarım salatalık ve domates 1 dlm piliç jambon yedim. Şimdide yeşil çayımı içiyorum. Birazdan sahile gidip geceleyeceğiz orda. Akşama kadar ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum. Öğle yemeği niyetine 1 paket süt ve 1 greyfurt ayarlayabildim. Akşamda salata yerim sanırım orda. Bugünü böyle atlatmaya çalışacağım Herkese iyi ve güzel günlerrr

hepınıze hosgeldınız dıyorum kızlar özleştikkk
guzel bır hafta gecırırız ınsallahhhh

mınnacık bı dılım pasta bı sıgara borenın yarısını yıdım 11 gibi mecburen

öğlen menüm :
yarım tabak nohut yemeği
1 kase cacık

su içemedim derken canım ?

CANIM bayram dönüşü oldugu ıcın hazırlıksızım bugun bırde patronun dogum gunu vardı hazırlıklar vs kendıme ayıracak vaktım kalmadı ...

yarın lıtrelık su alıcam 3 defa ıcıyorum eve gıdene kdr masa başı işi benım bırde bardaktan su içme alıskanlıgım ofiste sıfır şişeye alıstıgım ıcın genede cam sıseyı yanıma koydum bardaga bosaltıp ıcıyorum

bırde yenı bırseye baslama kararı aldım az önce !!!!!:26:

hım anladım canım gunde ne kadar su içiyosun kı?
ne kararı aldın bizimle paylaşırmısın?

hım anladım canım gunde ne kadar su içiyosun kı?
ne kararı aldın bizimle paylaşırmısın?

3,5-4 litre kadar ıcıyorum ...

sabah : yulaf kepekli süt , sirkeli su

ögle : karnıbahar haslama yogurtlu yanında su ya da sweps

akşam : öglenin aynısı ( 17:00 yenecek )

uyumadanda lıght süt

10 gunde 6 kılo verebılırım yuruyus desteklı tabıkıde sporla

10 gun hep karnıbahar degıl ama haslama sebzeler yemeyı dusunuyorum yarın karnıbahar olur çarşamba gunu kabak perşembe ıspanak gibi :26:

merhaba arkadaşlar bayramın ardından ben geldim.bayramda verdim birazcık kiilo.hedef kiloma 3 kilo kaldı.59 kilo oldum.hafifledim karnım falan indi.Darısı isteyen herkesin başına.Çok sıkmadan herşeyeden az miktarda yemek en önemlisi.Yani çok sıkmadım kendimi.Sadece karnımı tıka basa doldururdum onu yapmadım.Canımın çektiğini yedim az ve çiğneyerek.

Canım az yemek en mantıklısı az ve saglıklı beslenmek ama ben artık cok sıkıldım 20 kılo fazlam var resmen 60 olmam lazım standardım o kı 87lerden 81lere dustum dıkkat ederek Allah 60ları gormeyıde nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…