- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.561
Estagfirullah cnm ne kizmasi sen dogruyu soyluyorsun ama baslangic icin 2 haftalik yapicam 1hafta bitti geriye bi hafta kaldi sonra dedigin gibi devam edicem...Arkadaşım sadece suyla ve meyveyle olmaz bu iş.Olsa bile verdiğinden fazlasını geri alırsın.Sağlığından olmanda cabası olur.Tabağını küçült,unu ,şekeri kes,tuzuda azalt zaten başlangıç kilon fazla olduğu için 20-30 kiloyu rahatca vereceksin.Etme eyleme bırak bu sağlıksız diyeti...Banadaa kızma darılma böyle söyledim diye önceli,kli olan sağlığın ve bebeğin kiloyu nasılsa vericez istekli olman yeterli...
3,5-4 litre kadar ıcıyorum ...
sabah : yulaf kepekli süt , sirkeli su
ögle : karnıbahar haslama yogurtlu yanında su ya da sweps
akşam : öglenin aynısı ( 17:00 yenecek )
uyumadanda lıght süt
10 gunde 6 kılo verebılırım yuruyus desteklı tabıkıde sporla
10 gun hep karnıbahar degıl ama haslama sebzeler yemeyı dusunuyorum yarın karnıbahar olur çarşamba gunu kabak perşembe ıspanak gibi :26:
evet cnm bende burdayım. 1 bucuk ayım var kilolarımı vermek ıcın
kızlar merhaba :)
aksam:
evde sarma vardı ondan yedim
kavun
üzüm
azcıkta kaşar peyniri (kötü bi menü olmuş)
sabah:
yarım simit
şekersiz çay
peynir
sonra az şekerli türk kahvesi
bu sabah krallar gibi kahvaltı yaptım.2 çay kaşıığı dolu dolu nutella yedim nasıl da özlemişimtereyağlı yumurta,bütün kahvaltılık çeşitlerinden yedim sanırım sınırı aştım ama neyse artık diğer öğünleri hafif yerim artıkın
ABAOWWW gız nettin sen nutella tereyagı fılan baya saglam olmuş
ögle aksam ekmegi kes yime bacım sana ve butun topık arkadaslarıma en sevdıgım parçalardan bırını gonderıyorum dınleyın bebiklerim
Fettah Can - Milat (JoyTurk Akustik) - YouTube
evet canım iyi geldi valla.ekmek pek yemem canım zaten o yüzden sorun yok:))bugün de evlilik yıldönümümüz ne yapsam diye düşünüyorum eşim yemeğe çıkarabilir bakalım.Şarkı için teşekkür ederim.
merhaba kızlarr hepınıze gunaydınnn kımsecıkler yok şu aralarrrrr olmuyor boyle yaaaaa
sabah
sirkeli su
şekersiz nescafe
yulaf kepeklı lıght sut ( birazdan )
Günaydın kızalar ben farenjit olmuşum dün dr. öyle söyledi.Arefe günü boynumda bir şişlik oluştu.Bende dün dr ye gittim ama aradaki o 5 gün hiç geçmedi çok korktum neysem kbb ci burnuma boğazıma kulaklarıma baktı şiş olan boynuma dokunmadı bile farenjit dedi antibiyotik gargara yazdı yolladı.Bu aralar diyet yapamicam kalorili ve sağlıklı şeyler yemem gerek inşallah geçer bu şişlik boynum kocaman oldu.Bu ara diyete ara vermeme gerek...
ayy canım çok sağol. şarkı için ayrıca çok teşekkür ederim.nice nice yıllar gecırırsınız canım kutlarım sımdıden ve eşin ve sana guzel bır sarkı armagan edıyorum
Sezen AKSU - Seyirlik Değil Ömürlük Olsun - YouTube
geçmiş olsun canım.sağlıklı ol da diyete devam edersin.farenjit kötü bir şey.Hele boyun şişmesi çok rahatsız edici.Ben de sinüzit var.Alerjim var o da sinüzit atağı yaptırıyor,kanlı burun akıntısı,boğazımdan kan geliyor alerjidenmiş. ramazanın son haftasından beri çekiyorum sürekli tıkanıyorum.bir hafta sonra alerji testi yapılacak.Günaydın kızalar ben farenjit olmuşum dün dr. öyle söyledi.Arefe günü boynumda bir şişlik oluştu.Bende dün dr ye gittim ama aradaki o 5 gün hiç geçmedi çok korktum neysem kbb ci burnuma boğazıma kulaklarıma baktı şiş olan boynuma dokunmadı bile farenjit dedi antibiyotik gargara yazdı yolladı.Bu aralar diyet yapamicam kalorili ve sağlıklı şeyler yemem gerek inşallah geçer bu şişlik boynum kocaman oldu.Bu ara diyete ara vermeme gerek...
CANIM cok gecmıs olsunnn dikkat etmen gerek bende faranjıt olmustum ıgneler ve bogaz spreyı antıbıyotıkler kendıme geldım vallahı ınsallah hemencecık gecer saglıgın herseyden onemlı canım
ayy canım çok sağol. şarkı için ayrıca çok teşekkür ederim.
geçmiş olsun canım.sağlıklı ol da diyete devam edersin.farenjit kötü bir şey.Hele boyun şişmesi çok rahatsız edici.Ben de sinüzit var.Alerjim var o da sinüzit atağı yaptırıyor,kanlı burun akıntısı,boğazımdan kan geliyor alerjidenmiş. ramazanın son haftasından beri çekiyorum sürekli tıkanıyorum.bir hafta sonra alerji testi yapılacak.
Canım sanada çok geçmiş olsun hastalık zor rabbim daha kötülerinden korusun hepimizi...
Saol canım inşallah geçer daha önce hiç olmamıştım hatta nredeyse tek belirti boğazımdaki şişlikti dr farenjit deyince şaşırdım guatr falan dicek sandım neyse geceden beri boğazımda yanmaya başladı bakalım nolcek şu şişlik bir ineydi insanın canını sıkıyo başka birşey değildir inşallah...
Günaydın herkeseee. Çoktan uyandım khvaltımı yaptım gerçi :) 1 salatalık 2 dlm piliç jambon maydonoz 1 kk beyaz peynir 1 dlm çavdar ekmeği. Bugün yine gideceğiz sahile. Dün sağ salim atlattım ama bakalım bugün ne yapacağım bana şans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?