Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21

öncelıkle çok tesekkurler uzun uzun yazmıssın canım benımm

bende hemen hemen aynılarını yapıyorum bırtek ara ogunlerım olmuyor... pazartesıden berı dıyetteyım 1,800 gram verdım birde aksam yemek olayını benımde bıtırmem gerek ... işten eve yuruyorum evden işe yuruyorum toplam 12 km felan cok acıkıyorum eve gıdınce ama sebze yemegı yıyorum genelde saatı gec oluyor 19:30 - 20:00 gibi onu kesmem lazım yogurtla gecıstırsem ıyı olacak sanırım :26::26:

ınsallah canımm bırlıkte zayıflıycazz guzel guzel

AH aklım o zaman basıma geleydı bende o aylarda baslardım

sadece dıkkat ederek 4 ayda ne guzel masallllahhh cok guzel kılo vermıssın sende canımmm

kizlar ben bugun yaptim bu corbayi sizde yapin tuz yok ama
ben lapa gibi karisimdan kaseye koyup uzerine koyu ayran dokup ve nane ile beraber hazirladim dolabinizda bulunsun ne yesem acaba dediginizde hazir olsun

Sabah 1 dilim ekmek az peynir ve cay
ara soguk corba
oglen soguk corba
ara soguk corba
aksam soguk corba
acikirsam yine soguk corba

bakalim yarin kilomu 73 gorecekmiyim

Son düzenleme:
soğuk ayranlı çorba tarifimi gördüm orada bizim yazları vazgeçilmezimizdir sürekli yapılır evde detox için kullanıldığını bilmiyorum

ee hadı bakalım ablacım sen yapta bende pazartesı salı yapacagım ınsallah ...

yarın dersanem baslıyor bana şans ve sabır dıleyın :18::18:

ee hadı bakalım ablacım sen yapta bende pazartesı salı yapacagım ınsallah ...

yarın dersanem baslıyor bana şans ve sabır dıleyın :18::18:

tamam canim sana bol sans ve basarilar dilerim

cetvelin hala yok olmadimi benimkinide kizim ayarlamisti soyledi 73 yap dedim ing bilmiyom beceremediydim burasida bi antika her cetveli Kabul etmiyo ya

tamam canim sana bol sans ve basarilar dilerim

cetvelin hala yok olmadimi benimkinide kizim ayarlamisti soyledi 73 yap dedim ing bilmiyom beceremediydim burasida bi antika her cetveli Kabul etmiyo ya

sagol ablacım ıyı dıleklerın ıcın

olmadı nurcum ugrastı ama format kabul etmedı bende su sıralar kafa yoramıyorum halıyle ısteyım ve yogun bır donem hafta sonuda dersane ders merss haftaya ınsallah ugrasıcam ayarlarım

Bunu cok beğendim :) Hafta sonu biraz zor pazartesi salı gunleri uygulamaya koyucam bunu hemen teşekkürler güzel bilgileriniz için :) bakalım benden ne kadar gidicekk

Bu arada 81 demiştim sanırım bugun tartıldım 80,5 79u gormek istiyorum artıkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…