YENİ BİR BEN

Pes etme

☆☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
1.553
2.813
133
30
Hedef kiloma ulaşana kadar burdayım inşallah. Çok sıkı tutamasam da elimden geleni yapıyorum .uzun zamandır saģliklı tercihler yapmaya çalışıyorum. 81 ile baslamıstım şimdi 67-68 arası gidip geliyorum en az 57 kilo alana kadar devamm

Son düzenleme:
Bugunku menum
2 yumurta
Zeytin lor peynir
1 erer taneDomates salatalik
1 bardak sut ve 1 bardak yesil cay

Aksam
Bir tabak haslama tavuk
Biriki kasık yogurt

15 dk yuruyus
Su halen iciyorum

Bugun sabah da karatay kahvaltisi yaptim
Aksam tereyagda pilav vardi bir tabak ve bir kasede yogurt yarın daha hafif olcak insallah . Ama iki gundur karataya uymaya başladim siviyagi biraktim sadece zeytinyag ve tereyag tuz olarakta kaya tuzu.zeytini bile az tuzlu yiyorum.peynir zeytin cok yemezdim ama simdi yiyorum ve gayette tok tutuyor beni insallah karataya devam etmeyi dusünuyorum.3 ayda epeybir kilo vermem lazim sıki tutmam lazim .burda paylasim yapcam .ve 1 hafta sonra kilo bildirimi yapcam .ilk hedefim 67 den 65 e dusmek sonrası gelir diye düsünuyorum

*Bugun ben cok guzel bir karatay kahvaltisi yaptim 2 organik yumurta birer tane domates salatalik biraz maydanoz tuzsuz zeytin yarim avuc peynir ve yesil cay vardi kahvaltimda birde biraz ceviz findik falan vardi ama onlari yiyemiyorum fazla geliyor bana.
*akşam da kıymalı yeşil mercimek yemeģi yogurt ve bol sirkeli limonlu salata

Spor olarak 15 dakika eliptik +ev isleri
Su halen iciyorum

Eveet nerde kalmiştık bugunde bana kalirsa gayet guzel oldu menum.karatayda ekmek yok ama olsun ben karatay diyetinin önerilerine yine kulak vercem ama kendimce de uyarliyorum bu şekilde .çunku herzman aynı sistem bana pek yaramıyor.onemli olan kilo vermek zaten.hedef kiloma inince o zman karataya belkide tam uyarım ama simdi biraz daha acele etmem gerek .arkadasla iddiaya girdik 2 haftada ilk once kim 65 olacak bakalim diye insallah başarirım gerci regl olacam yakında ama olsun hicbirsey beni yıldıramaz
Menume gelince;
Sabah 1 tost (kepekli ekmekle icindede cok az kaşar peynir )
Yaninda biraz zeytin peynir

Ara oğun yarım avuc kavrulmamış kuru yemiş

Akşam saat 18:00
bir tabak patatesli taze fasulye (patatesinden az koydum)
Ve sirkeli limonlu salata

Bir saat sonra malesef bir avuc kadar cekirdek yedim yemesem iyiydi ama neyse insallah yarin aksam yemekten sonra birsey yemicem acıkırsam kalorisiz seyler tüketirim

Diyetim gayet iyi gidiyo
Kahvaltimda tereyagda yumurta ,mantar (soğanlı) birde peynir zeytin vardi

Ara ogun Muz

Akşam yarim tabak ıspanak yemeģi üzerine yoģurt

Spor olar açık havada 1 saat civarinda yürüyüş yaptım

1 haftayı doldurmussun,kilo verdin mi canım?
nasıl abur cubur istiyormusun?
2 ögün mü yiyorsun bu arada

Karataya bende varimmm
Ama benim cumartesi bir sınavım var o yüzden sınavdan sonra hemen ciddi bir şekilde başlayacağım inşallah

1 haftayı doldurmussun,kilo verdin mi canım?
nasıl abur cubur istiyormusun?
2 ögün mü yiyorsun bu arada
Kilomda cok fark olmadi cunku regl olcam ondan sanirim. Ama vucudum inceldi yani oyle hissediyorum.2 ogün yiyorum bezen ufak bir ara ogün yaptigimda oluyo tabi. Karataya gelince guzel bir diyet cogunluk uyguluyorum ama bazen uymuyorum yani kahvaltida bazen ekmek yiyorum bir iki dilim.yada bazen canım birsey cok istiyorsa biriki lokma ile sınırlandiriyorum. Yani kalori sayiyorum bazen .biraz ortaya karışık bir diyet oluyo ama ancak bu sekilde kendimi sıkmadan diyet yapabiliyorum.ve 9 martta 65 olmam gerek iddiaya girdim arkadasla o zman tartilcam bildirim yapcam insallah simdilik guzel gidiyo bakalim hayirlisi

Karataya bende varimmm
Ama benim cumartesi bir sınavım var o yüzden sınavdan sonra hemen ciddi bir şekilde başlayacağım inşallah
Insallah karatayı bende oneririm. Ben hedef kiloma ulasana kadar kafama gore takilcam karatay biraz yavas kilo verdirir gibi geliyo bana gerci saglikli olan da o ama ben tatile kadar epey bir kilo vermek istiyorum o yuzden daha da sıkı tutmaya calisiyorum

Menum sabah 1 portakal
Oglen;iki(küçük)yumurta 1 dilim ekmek (uzerine krem peynir ve acuka surdum
Yaninda peynir zeytin Ve yesil cay

Aksam
Bulgur pilavi ve et(yagsiz)
Biriki kaşıkda yogurt

Az oncede bitki cayi ictim
Spor yok ama tum gun hic oturmadim cok aktiftim

Bugünkü menüm
Sabah yulaflı krep
1 kücük Domates
Zeytin peynir
Yarım avokado
1 bardak ayran

Ara öğun yarım avuç kuruyemiş
Sade türk kahvesi bir parca bitter

Akşam balık ve biraz salata

Su halen içiyorum

10 dakika egzersiz 15 dk ev işleri

Bugunku menum

Sabah biraz patates kızartmasi yedim tabi yaninda birkac catal peynir zeytin ve 2 ince dilim kepek ekmegi ile .

Ara ogun yarım armut yarım elma

Aksam saat 18:00
Sabah doyurucu olunca akşam bir kepce ıspanak yemeģi ve 2 kaşıkda yoģurt ile yetindim

Epeydir burada paylasim yapmadim devam ediyorum. Bugun ku listem ;
Sabah 1 portakal
Oglen 2 dilim hellim peynir ,mantar.1 dilim kepek ekmek 2 catal peynir ve 5 az tuzlu zeytin
saat 4 -5 gibi 5 kaşık bulgur ve 1 kase yesil mercimek
2lt su
30 dk spor

Merhaba. Diyete pes etmeden devam ediyorsun çok güzel. Kaç kilo verdin acaba.

Merhaba. Diyete pes etmeden devam ediyorsun çok güzel. Kaç kilo verdin acaba.
Evet devam ediyorum cok disiplinli olamasam da :) gecen yil basladim 81 kilo ile ama ara verdim surekli . Bu sabah ise 66.2 cıktm tartida .en az 59 olmak istiyorum tatile kadar

Evet devam ediyorum cok disiplinli olamasam da :) gecen yil basladim 81 kilo ile ama ara verdim surekli . Bu sabah ise 66.2 cıktm tartida .en az 59 olmak istiyorum tatile kadar
Çok güzel vermişsin. Bu şekilde beslenerek mi verdin kiloları. Bende 78.600 kg yum. Bende 2 ayda 10 -12 kilo vermek istiyorum. Ama nasıl olucak bilmiyorum. 3 gündür dikkat ediyorum. Karatay yapmaya çalışıyorum.Ama doyana kadar yiyebiliyorsunuz diyor diye biraz fazla yiyorum galiba. Hiçbir değişiklik yok hala. Biraz sabırsızım galiba.

Birde ne kadar sürede verdin kiloları.

ben istedigim kiloya indikten sonra karatay beslenme seklini uygulamak istiyorum kilo kontrolu icin. Kilo verdiriyor ama ben bazen detoks tarzi seyler uyguluyorum.tam uyamiyorum.o yuzden simdi miktarina dikkat ederek yiyorum ne yiyeceksem ekmek bazı gunler hic tuketmiyorum tuketincede gun icinde 3 ince dilimi gecmiyor.spor yapmaya calisyorum en azindan haftada 4 gun suyu ihmal etmiyorum. Hamur isi tadimlik yedim ama bu iki ay icinde onuda cok cok aza indirmek hatta hic tuketmemek istiyorum.sende burda menu paylasimi yap istersen beraber kilo verelim.insan isteyince hersey kolay .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…