Kilomda cok fark olmadi cunku regl olcam ondan sanirim. Ama vucudum inceldi yani oyle hissediyorum.2 ogün yiyorum bezen ufak bir ara ogün yaptigimda oluyo tabi. Karataya gelince guzel bir diyet cogunluk uyguluyorum ama bazen uymuyorum yani kahvaltida bazen ekmek yiyorum bir iki dilim.yada bazen canım birsey cok istiyorsa biriki lokma ile sınırlandiriyorum. Yani kalori sayiyorum bazen .biraz ortaya karışık bir diyet oluyo ama ancak bu sekilde kendimi sıkmadan diyet yapabiliyorum.ve 9 martta 65 olmam gerek iddiaya girdim arkadasla o zman tartilcam bildirim yapcam insallah simdilik guzel gidiyo bakalim hayirlisi1 haftayı doldurmussun,kilo verdin mi canım?
nasıl abur cubur istiyormusun?
2 ögün mü yiyorsun bu arada
Insallah karatayı bende oneririm. Ben hedef kiloma ulasana kadar kafama gore takilcam karatay biraz yavas kilo verdirir gibi geliyo bana gerci saglikli olan da o ama ben tatile kadar epey bir kilo vermek istiyorum o yuzden daha da sıkı tutmaya calisiyorumKarataya bende varimmm
Ama benim cumartesi bir sınavım var o yüzden sınavdan sonra hemen ciddi bir şekilde başlayacağım inşallah
Merhaba. Diyete pes etmeden devam ediyorsun çok güzel. Kaç kilo verdin acaba.Epeydir burada paylasim yapmadim devam ediyorum. Bugun ku listem ;
Sabah 1 portakal
Oglen 2 dilim hellim peynir ,mantar.1 dilim kepek ekmek 2 catal peynir ve 5 az tuzlu zeytin
saat 4 -5 gibi 5 kaşık bulgur ve 1 kase yesil mercimek
2lt su
30 dk spor
Evet devam ediyorum cok disiplinli olamasam da :) gecen yil basladim 81 kilo ile ama ara verdim surekli . Bu sabah ise 66.2 cıktm tartida .en az 59 olmak istiyorum tatile kadarMerhaba. Diyete pes etmeden devam ediyorsun çok güzel. Kaç kilo verdin acaba.
Çok güzel vermişsin. Bu şekilde beslenerek mi verdin kiloları. Bende 78.600 kg yum. Bende 2 ayda 10 -12 kilo vermek istiyorum. Ama nasıl olucak bilmiyorum. 3 gündür dikkat ediyorum. Karatay yapmaya çalışıyorum.Ama doyana kadar yiyebiliyorsunuz diyor diye biraz fazla yiyorum galiba. Hiçbir değişiklik yok hala. Biraz sabırsızım galiba.Evet devam ediyorum cok disiplinli olamasam da :) gecen yil basladim 81 kilo ile ama ara verdim surekli . Bu sabah ise 66.2 cıktm tartida .en az 59 olmak istiyorum tatile kadar
ben istedigim kiloya indikten sonra karatay beslenme seklini uygulamak istiyorum kilo kontrolu icin. Kilo verdiriyor ama ben bazen detoks tarzi seyler uyguluyorum.tam uyamiyorum.o yuzden simdi miktarina dikkat ederek yiyorum ne yiyeceksem ekmek bazı gunler hic tuketmiyorum tuketincede gun icinde 3 ince dilimi gecmiyor.spor yapmaya calisyorum en azindan haftada 4 gun suyu ihmal etmiyorum. Hamur isi tadimlik yedim ama bu iki ay icinde onuda cok cok aza indirmek hatta hic tuketmemek istiyorum.sende burda menu paylasimi yap istersen beraber kilo verelim.insan isteyince hersey kolay .Çok güzel vermişsin. Bu şekilde beslenerek mi verdin kiloları. Bende 78.600 kg yum. Bende 2 ayda 10 -12 kilo vermek istiyorum. Ama nasıl olucak bilmiyorum. 3 gündür dikkat ediyorum. Karatay yapmaya çalışıyorum.Ama doyana kadar yiyebiliyorsunuz diyor diye biraz fazla yiyorum galiba. Hiçbir değişiklik yok hala. Biraz sabırsızım galiba.
Dedim ya canim gecen yaz basladim ama tatillerde falan pek uyamadim tatil donusleri devam ettim. Yani net kac ay oldu bilemiyorumBirde ne kadar sürede verdin kiloları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?