• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir çalışan

Canım bilgisayar konusuna fazla takılma. Muhasebe programlarının mantıkları genelde aynıdır. Takılırsan buraya yada bana yaz elimden geldiğince yardımcı olurum.

Canım bilgisayar konusuna fazla takılma. Muhasebe programlarının mantıkları genelde aynıdır. Takılırsan buraya yada bana yaz elimden geldiğince yardımcı olurum.

Kime yardımcı olacaksınız? Konu sahibinin işe almayı düşündüğü kadına mı?
Hem konu hortlatıyorsunuz hem konuyu okumamışsınız.

İşe aldığımız kadından şuan çok memnunum 3 ay dolmak üzere her defasında ona güvendiğimi biraz çaba ile herşeyin olacağını söyledim ve demek ki içinde varmış şuan su gibi öğrendi klavyesi hala bi tık yavaş ama elimizden geldiği kadar son dakika işi bırakmıyoruz o da paniklemeyince daha hızlı yazıyor zaten gebeliğimde ilerledi işyerinde son 2 ayım kaldı bu saatten sonra kimse işi öğrenemez benimde çalışma saatlerim esnedi keza bende kimseye işi öğretemem şuan gayet iyiyiz 🤗

Kime yardımcı olacaksınız? Konu sahibinin işe almayı düşündüğü kadına mı?
Hem konu hortlatıyorsunuz hem konuyu okumamışsınız.

Arkadaşlar merhaba konum dertten sayılmaz belki ama benim kafama çok takılıyor bu arada konuyu yanlış yere açmış olabilirim affola…

Ben işyerinde tek çalışan bir kadınım ön muhasebe ve sekreterliğine baktığım bir işyeri var bu işi bilen birisi ancak aynı firmanın (kurumsalız) farklı bir noktasında çalışan kişi olabilir ki öyle bir kişiyi de işi öğrendiği için kimse işten çıkarmaz yani her gelen öğrenmek zorunda kalacak…

Malum durumumdan dolayı işten ayrılacağım için yerime birini bulma işi bana düştü İŞKUR aracılığı ile 39 yaşında bir ablamızı buldum konuştuk kabul ettim ancak farkediyorum ki bilgisayar kullanımı yavaş ve işimizin %50 kısmı bilgisayar ancak kalan %50 olan beyin ve el becerisi gayet güzel hızlı öğreniyor ama bilgisayar konusunu kafama çok takıyorum sizce zamanla alışır mı şuan 1 haftalık deneme sürecindeyiz yine iyi kötü öğrendi ama hala İŞKUR dan o kadar çok telefon alıyorum ki ister istemez içinde kim bilir kaç tane iyi bilgisayar kullanan vardır diyorum…

Yani ne yapacağım bilmiyorum sizce iyi olmadığını ilerleyemeyeceğimizi söylemeli miyim yoksa öğrenir mi önünde benimle beraber geçireceği 4-5 ay kadar bir süre var geliştirir mi kendini ? İstek görüyorum ama istekle olur mu bilmiyorum …
Öğrenir hiç merak etmeyin.
Eğer normal becerileri iyi ise bilgisayarı şıp diye kapar.
Normal şartlarda bilgisayarla arada bir olan insanların ilk etapta kullanımı yavaş olur ama çok değil bir ay içinde hepsini öğrenir.
Eğer cep telefonunu iyi kullanabiliyorsa bilgisayarı çözmesi de çok zor olmaz.

Kıymayın ablamıza :)

Back
X