Arkadaşlar merhaba konum dertten sayılmaz belki ama benim kafama çok takılıyor bu arada konuyu yanlış yere açmış olabilirim affola…
Ben işyerinde tek çalışan bir kadınım ön muhasebe ve sekreterliğine baktığım bir işyeri var bu işi bilen birisi ancak aynı firmanın (kurumsalız) farklı bir noktasında çalışan kişi olabilir ki öyle bir kişiyi de işi öğrendiği için kimse işten çıkarmaz yani her gelen öğrenmek zorunda kalacak…
Malum durumumdan dolayı işten ayrılacağım için yerime birini bulma işi bana düştü İŞKUR aracılığı ile 39 yaşında bir ablamızı buldum konuştuk kabul ettim ancak farkediyorum ki bilgisayar kullanımı yavaş ve işimizin %50 kısmı bilgisayar ancak kalan %50 olan beyin ve el becerisi gayet güzel hızlı öğreniyor ama bilgisayar konusunu kafama çok takıyorum sizce zamanla alışır mı şuan 1 haftalık deneme sürecindeyiz yine iyi kötü öğrendi ama hala İŞKUR dan o kadar çok telefon alıyorum ki ister istemez içinde kim bilir kaç tane iyi bilgisayar kullanan vardır diyorum…
Yani ne yapacağım bilmiyorum sizce iyi olmadığını ilerleyemeyeceğimizi söylemeli miyim yoksa öğrenir mi önünde benimle beraber geçireceği 4-5 ay kadar bir süre var geliştirir mi kendini ? İstek görüyorum ama istekle olur mu bilmiyorum …