• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir gelişme var

Ya bu 'oy gelin' şarkısını söyledi, ne demek istedi diyen konu sahibi değil mi? Üff burada varya lise ilişkileri tavan.. Biri öyle dedi ne demek istedi? Biri kahve bardağı düştü neden? Hele biri, adam birşey yapmasa sadece arkadaşları yapsa yine, NEDEN?
Nedeni desek inanacak mısınız? Eski nişanlınız arattı desek aldatmasına rağmen gidecek misiniz? Neden bu kadar umursuyorsunuz??

Eğlence arıyordur kendine, iddiaya girmişlerdir . Senin Eylül’ü arasak kesin fino gibi kalkar gelir diye gülüşmüşlerdir.
Sen neden kuyruğu dik tutmuyorsun? Ben olsam o adamın telefonu açmazdım, açsam bile hayatımda biri var imajı verir kuşkuda bırakırdım. Giden gitmiş atı alan Üsküdar’ı kim bilir kaç kere geçmiş kendine geeeeel !
Ama bence sen oraua gideceksin, adam da seni aldattığı kadınla karşına dikilip senin suyunu sıkacak. Ondan sonra sen de yine esaslı bir bunalıma girersin

Ya hepsini geçtim.
Kuyruğunu kıstırıp kendi bile aramıyor.

Gidersen kendi ayağınla gitmiş ol.
O değil sen bir adım atmış ol da öyle barışın diye.

Geçen zamanına yazık.
Aklını fazla karıştırıyorlar.
Sağdan soldan haber alarak unutamazsın.

Ya milleti kesin dille uyar.
Ya da toptan ortak kim varsa irtibatı kes.

Ömrüne yazık.

Şimdi gençsin, heyecan keyif veriyor.
Yarın yıllanınca huzur isteyeceksin.
Güven duymak, takip etmemek isteyeceksin.

Evlilik bunu gerektirir çünkü.

Ve beklentinin karşılanmadığını görünce üzüleceksin.

Kendine bunu yapma.

İyi de yeni gelişme değil ki bu sen önceden de kafedeki arkadaş hep ısrar ediyor geleyim diye diyordun. Çok öğrenmek istiyorsan tamam geleyim ama x'in olmadığı bir gün geleyim yüzünü görmek istemiyorum de. Akadaşının verdiği tarihte git eğer x oradaysa o ayarlıyordur. Kalkar gidersin.

arkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi nişanlım aldatmıştı yüzükleri geri verip ayrılmıştım ama sonra bir sürü plan yapmıştım onu pişman etmek için çok soru sorup araştırmıştım her defasında bana boşver dediniz pişman olsun istedim aradan tam iki ay geçti dün akşam beni onun arkadaşı aradı neden hiç aramıyorsun sormuyorsun bizi dedi eski nişanlımın da yanında olduğunu söyledi yarın mutlaka benim cafeme gel dedi sürekli eski nişanlımdan bahsetti beni çağırdı gelemem dedim bu hafta müsait değilim hayır dedi mutlaka bu hafta gel falan dedieski ortak espirilerimizi falan yaptı eskisi gibi konulşar açtı güldü falan kapattı sizce eski nişanlım mı arattı dinledi mi konuşmaları yada cafeye o mu çağırtıyor
Canı istiyo arıyo canı istiyo gidiyo arkadaşıyla da konuşma kendisiyle de barışırsın çünkü ,o aratsa nolur bence artık başka şeylere odaklan onunla ilgilenme

Valla bı insan 7sinde neyse 70 indede o o değişmez evlenene yine aldatır yine ve yine sen affedrsin o aldatır liseli ergenler gibi seni tiye almışlar belli ki gitmem de görüşmem de valla ne kadar çok afedersiniz o kadar çok aldatilirsiniz adam nisanlisingile kurmasını belki etmiş zaten değişecek mi kesinlikle hayır ilk sevgilimi aldattikca affettim o zaman cahildim fark etmedim evlenelim diye tutturdu bı gün rüyamda gördüm başka bı kadınla.dedim ki böyle böyle oldu ruyamda seni sarışın bı kadınla yatakta gördüm evet askerde iken iki kez genel eve gittim dedi ben şok çok sinirlendim bana dedi ki onların işi o.... İşte orda bitti benim için iyi ki de bitirdim çok yalvardı agladi yollarıma cikti kabul etmedim şimdi evliyim eşimle de severek evlendim çok şükür yeminle iyinkinonunla evlenmemisim çok uzaktan bı arkadaş la karşılaştık evlenmeden önce eski erkek arkadaşını da tanır kendisi iyi ki evlenmemisin onun la karısını bile aldatıyor iki çocukla dedi Allah ıslah etsin dedim yani canım değişmez bekleme onun kumaşı belli

arama sebebini neden sormadınız? tahminle hareket mi edeceksiniz pes dogrusu.
sizi aldatırken varolan bayanı şimdi sizinle görüşerek aldatacaktır.
takıntılı bir kişiliginiz var siz bu düşünce yapısı ile hep yanlış şeyler yapar hayatınızı mahvedersiniz.
üzgünüm ama rüya ile falla nedemek istedi yorumları ile gelecek yorumlanmaz.geleceginizi şimdiden yaşıyorsunuz zaten

Ilk başta neyse odur sonradan değişmez şans tabi bazen ama inan hic bir çaba sarf etmeyen adam ve hic bir mucadele vermeyen adam sonunda yine kendi keyfine kendi bildiğini okur iyi düşün

Hala gitmeli miyim diye soruyorsun....
git gururunun ayaklar altına al.
Belli ki bunu istiyorsun
Adam seni görünce ne kadar mutlu, ne kadar güçlü demeyecek
Geleceğini biliyordum hala beni seviyor diyecek.

Gitme bence gidersen diz çöküp yalvaracaksın çocuğa barışalım diye bari gururunla kal..:KK12:

Pes size valla.hem aldatmis hem ozur dileme tenezzulunde bile bulunup aramamis.ustune bide bi alo cekse kosup gideceksiniz.yahu siz heralde durumun ciddiyetini kavrayamadiniz.daha nisanliyken size bunu yapan evliyken sizce ne yapar bi dusunun bakalim.hicc bahaneler ardina saklanmayin evlensenizde aldatacak nasilsa onu affeden biri var

Back
X