- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canı istiyo arıyo canı istiyo gidiyo arkadaşıyla da konuşma kendisiyle de barışırsın çünkü ,o aratsa nolur bence artık başka şeylere odaklan onunla ilgilenmearkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi nişanlım aldatmıştı yüzükleri geri verip ayrılmıştım ama sonra bir sürü plan yapmıştım onu pişman etmek için çok soru sorup araştırmıştım her defasında bana boşver dediniz pişman olsun istedim aradan tam iki ay geçti dün akşam beni onun arkadaşı aradı neden hiç aramıyorsun sormuyorsun bizi dedi eski nişanlımın da yanında olduğunu söyledi yarın mutlaka benim cafeme gel dedi sürekli eski nişanlımdan bahsetti beni çağırdı gelemem dedim bu hafta müsait değilim hayır dedi mutlaka bu hafta gel falan dedieski ortak espirilerimizi falan yaptı eskisi gibi konulşar açtı güldü falan kapattı sizce eski nişanlım mı arattı dinledi mi konuşmaları yada cafeye o mu çağırtıyor
Bence ay sürmez. Balayında başlar diyorum benLütfen barışın hep beraber rahatlayalım. Sonra da iddiaya gireriz hep beraber evlendikten kaç ay sonra aldatır diye.
Ay biri benim üstüme toprak atsın, yeminle bayılazam.
Huni takıp öyle gezecegiz yeminle kk olarak.
Gidin barışın be kurtulalım toptan.
Sanırsın müneccim b.. yedik arkadaş.