yeni bir gelişme var

:KK12:
86F5714D-1800-4434-A4F0-2C19765F88FF.webp

Diyelim seni aldatan eski nişanlın arattı arkadaşına, sana da dedi o da yanımda diye

sen neden hala konuşuyorsun ki o arkadaşla??

eski nişanlının arkadaşı da eminim ısrarlar sonucu aramıştır

baktın diyorki yanımda o var neden hala konuşuyorsun?

Güzel kardesim nasil davranman gerektigini bilmiyorsun o zaman sana yazilanları dikkate al lutfen.

Burada sana yazanlar icinde yasi senden büyük olanlar var biri de benim. Bir zamanlar evliydim. Erkekleri senden iyi taniyor olmaliyim yasim ve yaşamişlıklarım gereği.

Bu eski nisanlı seni aldatmiş. Bu kolay affedilir bir sey değil. Ve onun kendini affettirmek gibi bir niyeti de yok. Eger oyle olsa seni arar ozur diler ve hatta arkadasin dedigi gibi kapinda yatar.

Bu kisi sadece kendi egosunu tatmin ediyor. Sen ise affetmek istiyorsun. O cafe'ye gitme bak o zaman onun aklinda kalirsin. Kolay olma. Kendini kullandırtma. Arkadas dedigin o kisiyi de engelle bu kadar israri yanlış.

Seni gorsun ki tekrar pesine düşsun istiyorsun ve haklisin o pisman olsun arzun cok doğal. Fakat o pismanlik yasayacak durumda değil hayatini yasama telasinda sen de ona karsı dik duracak durumda degilsin cunkü takintı yapmışsın.

En guzeli sen kendi hayatini yasa bak o nasıl pisman olacak gelecekte sen yeni biriyle nisanlaninca.

O cafeye gidip kendini ayağa getirtilen kiz durumuna düsurme ablacım.

açtığın eski konularına da baktım

sen bu adamla barışırsın

seni aldatmış sen hala peşindesin

Sen bu adamı affetmek için yer arıyorsun bence diyelim ki eski nişanlın arattı evet seni çok özlemiş pişmanmış bla bla bla eeee sen daha nisanliyken aldatan adama bu merak neden anlamıyorum ben boş vaktin mi çok ne var bu adamda evlensen ne olucak seni bu kadar çeken ne merak içindeyim pes etmedin gitti illa evlenecem diyosan sen bilirsin
+1

Kesinlikle gitme oraya gitmen ona bi ders değilki tam tersine onu hala unutamadığını düşüncek kendini bu duruma düşürme.

Bence psikolojik destek al , almam dersen de git adamın ayaklarına kapan geri dönsün sana ?
Söyleyeceklerim bu kadar:kahve:

Arkadaşım diğer konularınada yazdık ama sen belliki belanı arıyorsun. Git bul madem. Ama buradakileri kendine vesile yapma. Affetmeye bahane arıyorsun işte ayan beyan.

Son düzenleme:
Bu kaçıncı konunuz Allah aşkına yeter ama yaaa. Yok nişanlım yaşadığım şehire gelmiş oradan şarkı söylemiş bana mı söyledi, yok cafeye gitsem ama tesadüf gibi göstersem anlaşılır mı? şimdi de yok efendim arkadaşınız aramış da çağırmış da nişanlın yanındaymış da, ortak esprilerden yapmış da.

Gerçekten sizinki saplantı olmuş ya. Kimsenin sizi istediği yok bunu aklınıza koyun o adam sizi isteseydi o şehire geldiğinde kendisi sizinle görüşürdü bu zamana kadar da görüşmemiş çağırmamış sizi şimdi mi çağırıyor ya bu adam sizi aldatmış yakalamışsınız size açıklama bile yapmamış hala cafe muhabbeti ya 1 aydır. Artık kabullenin nişanınız atıldı ve ayrıldınız cafeye onu görmek için gitmeye türlü bahaneler üretmeyin artık. Bence bir psikolağa gidin gerçekten.

Ya evlenmek istiyorsan evlen. Yani adamın yaptığı her şeye "Sizce beni sevdiğinden mi ehehe" diye konu açmanın alemi var mı? Seven adam seni en baştan aldatır mı? Ha ben seviyorum, dünyada benim için tek erkek o, yanımda durmasa da olur, erkeğin elinin kiridir nikah bende olsun da gibi bir mantığın varsa git evlen yani senin bileceğin iş. Hatta evlenmen daha iyi, seninki gariban başka bir kızı aldatıp başını yakmasın. Alan memnun satan memnun olsun, sana da akıl fikir diliyorum bolca.

Ben de aldatıldım. Senin gibi her lafından mana çıkartarak da değil üstelik. Aldatan sevgilim defalarca kapıma geldi, hediyeler aldı, tekrarı olmayacağına yeminler etti. Reddettim çünkü reddetmeseydim bundan sonraki aldatmalarına da onay verdiğim anlamına gelirdi ve bu aldatmalar ne ilk olurdu ne de son. İyi ki de reddetmişim yoksa şimdiki sevgilim karşıma çıkmayacaktı. Kendinizi bu kadar acizleştirmeyin.

Back
X