• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir gelişme var

işime gelene cevap vermedim sadece bazıları anlayamıyor yanlış konuşuyor benim yerimde olsalar anlarlar nasıl bir acı aldatanaldatır bende biliyorum aldatan aldatır ben çok mu istiyorum ama elimde değil bunun için soruyorum size ama bazıları o kadar acımasız konuşuyor ki
Iyi bende zamaninda aldatilmis olarak cevap hakkimi kullaniyorum. Ben yatak dosek yatiyordum. Nasil intihar edeyim. Hap mi iceyim yoksa camdandı atliyim. Beni aldatmış herif ben yatmış ağlyorum gözler uzaylı gibi olmuş şişmiş ben hala, benden başkası ona nasil dokunur. Ben ona artik dokunamicam. O beni artık sevmicek diye zirliyorum:KK70: ayy komedi ahahahah bak gun gelicek sende guleceksin. Diceksinki ne kadar malmışım. Ben şahsen diyorum. Geçiyor merak etme ben öleni gormedim aşk acısından. Birde seni adam yerine koymamış aldatmış daha nolsunki. Öyle birine aglanilirmi

arkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi nişanlım aldatmıştı yüzükleri geri verip ayrılmıştım ama sonra bir sürü plan yapmıştım onu pişman etmek için çok soru sorup araştırmıştım her defasında bana boşver dediniz pişman olsun istedim aradan tam iki ay geçti dün akşam beni onun arkadaşı aradı neden hiç aramıyorsun sormuyorsun bizi dedi eski nişanlımın da yanında olduğunu söyledi yarın mutlaka benim cafeme gel dedi sürekli eski nişanlımdan bahsetti beni çağırdı gelemem dedim bu hafta müsait değilim hayır dedi mutlaka bu hafta gel falan dedieski ortak espirilerimizi falan yaptı eskisi gibi konulşar açtı güldü falan kapattı sizce eski nişanlım mı arattı dinledi mi konuşmaları yada cafeye o mu çağırtıyor
Ay hala detaylı bir şekilde aynı konu, adam sizi istese sizi arar neden aracı tutsun. Kafede ortaya atlayıp mikrofonu alıp şarkı söyleyen bir adam özgüvenli, istediği bir seyin pesinden kendi gidicek bi adamdır.
Neden ortak arkadaşlarınız arayınca umutlaniyorsunuz. Sonuçta arkadaslariniz arayip çağırabilirler.
Ayrica eski nişanlınızdan ne koca olur, ne sevgili olur.
Önünüze bakın, yeni insanlara şans verin.

Git,konuş. Oldukça bakımlı git,aklında kalmasın hiç olmazsa ama ondan sana yar olmaz artik son kez git gör,aklından kalbinden çıkar gitsin.
Kızlar gaz vermeyin gözünüzü seveyim neden gitsin aldatmış adamın ayağına ya
tamam öyle yapacam

Gitme sakın bak öz kardeşimmissin gibi, en yakın kız arkadaşımmissin gibi yazıyorum, gitme. Gitmemen gerekiyor çünkü. Adam aldatmış bir de utanmadan kendi aramıyor arkadasa aratıyor. Kusura bakma gidersen eziklik olur yaptığın. Pişman olan adam bi hal hatır sormak için mesaj atar onu bile yapmamış. Aklın varsa gitme

Kızlar gaz vermeyin gözünüzü seveyim neden gitsin aldatmış adamın ayağına ya

Gitme sakın bak öz kardeşimmissin gibi, en yakın kız arkadaşımmissin gibi yazıyorum, gitme. Gitmemen gerekiyor çünkü. Adam aldatmış bir de utanmadan kendi aramıyor arkadasa aratıyor. Kusura bakma gidersen eziklik olur yaptığın. Pişman olan adam bi hal hatır sormak için mesaj atar onu bile yapmamış. Aklın varsa gitme
Önceki konularına bakın,içinde kaldı bazı seyler.

Biraz daha zaman geçerse sizi aldatıp nişanın bozulmasını sağlayan adamdan özür dileyip affedilme bekleyeceksiniz.
Gurur,mühim bir şey.
Her telefon geldiğinde sevinçle buraya konu açıyorsunuz,madem barışın ve önünüze bakın.

Önceki konularına bakın,içinde kaldı bazı seyler.
Önceki konularını da biliyorum zaten Cafe lafını görünce teşhis ediyorum kendisini:)) içinde kalsın, giderse başına ne geleceği belli değil. Dalga geçmek için çağırıyorlar sanki Cafe ısrarı nedir ya. Koysun instagrama vatsapa süslü püslü bi foto, kıskandıracaksa öyle uzaktan yapsın. Güçlü halini görsün diye süslenip cafeye gitmek nedir. Adriana Lima olsa kaç yazar, sonuçta aldatıldığı adamın ayağına giden, gurursuz, ezik kadın olacak.

Ayrıca o ortak arkadaşa da güvenmesin. Benim unideki erkek arkadaşımla ortak arkadaşımız biz ayrıldıktan sonra böyle beni aramaya başlamıştı, önceleri destek oluyordu bize barışalim diye. Bana da ikimizi de bilen biriyle konuşmak iyi geliyordu, sonra bu çocuk bana eski erkek arkadaşımı kötülemeye başladı, yalnız görüşme talepleri falan oldu hissettim bana olan tavrının değişip asilmaya başladığını bir daha görüşmedim. Her şey olur yani şu anki durumuna şükredip otursun yerinde, isteyen Ferhat dağlari deler, bununki cafeye yapıştı kaldı

Ayrıca o ortak arkadaşa da güvenmesin. Benim unideki erkek arkadaşımla ortak arkadaşımız biz ayrıldıktan sonra böyle beni aramaya başlamıştı, önceleri destek oluyordu bize barışalim diye. Bana da ikimizi de bilen biriyle konuşmak iyi geliyordu, sonra bu çocuk bana eski erkek arkadaşımı kötülemeye başladı, yalnız görüşme talepleri falan oldu hissettim bana olan tavrının değişip asilmaya başladığını bir daha görüşmedim. Her şey olur yani şu anki durumuna şükredip otursun yerinde, isteyen Ferhat dağlari deler, bununki cafeye yapıştı kaldı
Benim de aklıma bu geldi :) Hanım kızımız ortak arkadaşları aradı diye sürekli heyecan yapıyor ama ortak arkadaş eğer kendi için arıyorsa epey gülücem gibi hissediyorum. Eski nişanlıdan hiç ses yok ama arkadaş epey faal :KK53:

Benim de aklıma bu geldi :) Hanım kızımız ortak arkadaşları aradı diye sürekli heyecan yapıyor ama ortak arkadaş eğer kendi için arıyorsa epey gülücem gibi hissediyorum. Eski nişanlıdan hiç ses yok ama arkadaş epey faal :KK53:
Ay tobe tobe kızı cafeye çağırma ısrarı ortak arkadaşı ona yapmak için çıkıyormuş bir de :KK53: nişanlıdan en ufak adım yok çünkü o yüzden ilk konusundan beri var bu Cafe işinde bir bit yeniği gitme diyorum ama kendisi biraz maceraperest sanırım :işsiz:

Önceki konularını da biliyorum zaten Cafe lafını görünce teşhis ediyorum kendisini:)) içinde kalsın, giderse başına ne geleceği belli değil. Dalga geçmek için çağırıyorlar sanki Cafe ısrarı nedir ya. Koysun instagrama vatsapa süslü püslü bi foto, kıskandıracaksa öyle uzaktan yapsın. Güçlü halini görsün diye süslenip cafeye gitmek nedir. Adriana Lima olsa kaç yazar, sonuçta aldatıldığı adamın ayağına giden, gurursuz, ezik kadın olacak.

Bununki cafeye yapıştı kaldı: )) çok iyiydi ya

Simdi ne yazacagimi bilemiyorum barisma yahu kafayimi yedin pisman olacak adam o yuzugu o parmaktan cikarttirmazdi desem acacagin konu sayisi ile barista rahatla desem adamin yedigi naneler ve depresyonunla acacagin konu sayisi arasindaki oranti kafami karistiriyor
Hayirlissiiiii:KK52:

Hee heee eski nişanlınız arattı hatta kınuşmaları dinledi. Siz hala tedavi olmadınız m?

Ay gideceksen git artik su cafeye, adamla barisacaksiniz iste neyi uzatiyosunuz anlamiyorum

Valla bezdim . Numarasını ver adamın arayıp yalvarıcam artık seninle barışsın diye .

Back
X