yeni bir hayat için 93ten geriye

tatlım tebrik ederim bakkk 89 oldun bir bakmışsın 79 da olmuşsun .. :34:

beni sormaa 1,300 aldım ama hastalandımda yani şişlikte olabilir emin değilim agopun kazı gibi yedim ama bugün itibariyle yeniden başladım rejime ..:16::16:
Teşekkür ederiiim:16:
Şişkinliktir birazı canım bence. Sen 1 haftaya kalmaz verirsin fazlasıyla korkma hiiç.Hadi bakalım hayırlı olsun o zaman :1:

:3:
Sabah : 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk beyaz peynir,1 közlenmiş kırmızı biber, 3 zeytin
Ara : 1 avuç kuruyemiş
Öğle : 3 kaşık pirinç pilavı, 4 kaşık kuru fasülye, 1 adet turşu, 1 kaşık yoğurt, 2 kaşık biber kızartması
Ara : 1 avuç kuruyemiş, yarım kutu kakaolu süt
Akşam : 2 avuç büyüklüğünde ince tavuk göğsü az zeytinyağında kızarttım, 1tabak yeşil salata
Ara : 1 avuç kuruyemiş
Şu kuruyemişi hayatımdan bi çıkaramıyorum ya. Yarın sadece 1 ara öğünde yiyeceğim ama karar verdim
Su : 2,5 lt
Spor yok klasik ev işleri yaptım

88.5

Ben 91 e inmeye çalıştığım günleri bilirim. şimdi 88 leri görüyorum çok şükür. İnş. 77 leri de görürüm bir an önce :)
süpersin azimli kelebeğim benim :)
bende kırdım galiba 81,4 çıktım sabah.. hemde reglyim üstelik .. bakalım 77 görcez sonra 67 görcez gidiyoo iştee kilolar bizden korksun laylaylommm :32::32::32:

süpersin azimli kelebeğim benim :)
bende kırdım galiba 81,4 çıktım sabah.. hemde reglyim üstelik .. bakalım 77 görcez sonra 67 görcez gidiyoo iştee kilolar bizden korksun laylaylommm :32::32::32:
ben 3 gündür anamurdaydım her istediğimi yedim resmen ya bugün de regl oldum tartılmaya korkuyorum yani. ne yapacağım bilmiyorum.

ben 3 gündür anamurdaydım her istediğimi yedim resmen ya bugün de regl oldum tartılmaya korkuyorum yani. ne yapacağım bilmiyorum.

bende regl olmuştum bide 3 gündür ateşim var bahar nezlesi oldum ilaçlar falan halim yoktu kalkıp pc yi açmadım :(
ama bugün tartıldığımda 80,3 düm vermişim kilo regl bittiğinde tartıl verirsin büyük ihtimal tatlım ..:54:

Merhaba günlük. 1 haftadır yoktum tatile gittik sonra da okul işleri filan derken ne spor ne diyet kaldı. 90.1 olmuşum hatta bugün tartıldım:ssz:. Ama bugün tekrardan başlamış bulunuyorum. Ben bu işi başarmalıyım.

Back
X