yeni bir hayat için 93ten geriye

Ay dün akşam yemeğini de 8 de yedim zaten çok geçe kaldı. Bu aralar motivasyonum düştü sanırım biraz ama yine de salmıyorum kendimi. Sende 8 kilo ödülü yapmış olmuşsun canım . Bitti mi peki düğünler artık dönüyor muyuz düzenimize ?:1:

malesef tatlım bu cuma istanbula gidicem 3 gün daha düzensizim :S:31:

ayy düzen müzen kalmadı bende ..
evi temizledim bugün halı falan yıkadım .. resmen bittim .. sen neler yaptın minik kelebeğimm ??

Menüm :
Sabah : 1 yumurta yarım domates 2 kk peynir maydanozdan yapılmış omlet, 2 dilim light ekmek, 6 zeytin
Ara : 1 avuç karışık kuruyemiş, 1 kupa yeşilçay+biberiye
Öğle : 2 dilim tavuk bonfileden + 1 soğan + 1 kırmızı biberden az zeytinyağında yaptığım tavuk sote, 2 kaşık yarım yağlı yoğurt, 2 dilim light ekmek,ekşi ot
Ara : 1 çeyrek kavun + 1 avuç karışık kuruyemiş( ayrı zamanlarda )
Akşam : 2 adet tavuk baget but ,2 kaşık prinç pilavı, 1 tabak salata , 1 kaşık yoğurt, 3 yk taze fasulye
Ara : 6 adet fındık + yeşilçay
Su : 2 lt oldu şimdiye kadar ama 1 lt daha içmeye çalışacağım
Spor : 60 dk
Sporun içeriği : 30 dk 5 km hızla yürüyüş, 25 dk dans , 5 dk karın için ( mekik , bacakları havada tutup çekme gibi hareketler)
Çok öptüm :54:

Ara verdin biraz ya ondan . Tekrar düzelir dayan. Meyve filan ye istersen salatalık ya da .
canım 2 gün yokum buralar sana emanet :D :1::1::1: dua et banada kilo almadan geliyim.. çok korkuyorum yaaa düğün olayı bide farklı şehir.. düzen müzen kalmıycak bendee :18::18::18:

ben gelene kadar sıkı tut banada süpriz olsun cnm
pazartesi gelirim diye düşünüyorum ama 1 hafta uzatabilirimde.. :31:

canım 2 gün yokum buralar sana emanet :D :1::1::1: dua et banada kilo almadan geliyim.. çok korkuyorum yaaa düğün olayı bide farklı şehir.. düzen müzen kalmıycak bendee :18::18::18:

ben gelene kadar sıkı tut banada süpriz olsun cnm
pazartesi gelirim diye düşünüyorum ama 1 hafta uzatabilirimde.. :31:
canım güle güle git güle güle gel:1: Tamamdır ben buralardayım. Dua ederim canım güveniyorum sana. Sende bana dua et de dediğin gibi kilo vereyim. Çok öptüm senii:54:

Merhaba güzel günlüğüm :3:
Burayı çok ihmal ettim son zamanlarda farkındayıım. Ama artık döndüm. Artık burayla ilgileneceğim kilo vermeye odaklanacağım ve biran önce 7 li sayıları göreceğim inş. Bana dua edin olur mu? O kadar çok istiyorum ki anlatamam.Sürekli zayıfladığımı hayal ediyorum. Ama bu iş o kadar da hızlı olmuyor o yüzden de sabırsızlıkla pes ediyorum bazen. Umarım bu sefer güçlü olurum. Bu sabah 89.5 kg çıktım. salı günü tekrar tartılacağım umarım 88 li bir sayı görürüm . Çooook öptümmmmmm:54::52::35:

Heey merhabaaa :16:
Bugün ailemle bir haftasonu kahvaltısı yaptığım için abarttım biraz sanırım. Öğlen ve akşam az yiyerek idare edeceğim artık. Bir de 19unda anamura gidecekmişiz tatile. Ben pek gitmek istemiyorum aslında düzenim bozulur kilo alırım diye korkuyorum. Ama bunu bir avantaja döndürmeye karar verdim. Sabahlar o güzel havada yürüyüş yapacağım. Öğünlerimi de ızgara ya da meyve ile geçireceğim. bol bol da yüzeceğim bu dediklerimi başarırsam kilo verirmiyim acaba. Ben hep alışmışım tatil diyince aklıma güzel yemekler tatlılar geliyor e haliyle de hep kilo alıyorum. O yüzden de korktum. Okul açılmadan bi 4 kilo verme hedefime ulaşamazsam diye. Bana dua edin olur mu çok istiyorum okula bu halimden daha zayıf gitmeyi. Gelince de okulla birlikte düzenimi ayarlayacağım . yaklaşık 6 ayda 60 kiloya inmeyi planlıyorum. Allah planlarımı gerçekleştirmemi nasip etsin inşallah .

$tumblr_mnjzn8M2xN1qi1mapo1_500.webp
Before aynı benim vücudum gibi. Demekki böyle olabilirim:1:

Son düzenleme:
Öğle yemeği olarak kavunumu yedim günlük. Şuana kadar 722 kalori almış durumdayım. Ayrıca sporumu da yaptım. Şimdi duşumu aldım sana bu satırları pembe bornozumla yazıyorum :1: Öptüüüüm:54:

Sabah kalkınca : 1 baklava , 5 adet fındık
Kahvaltı :1 simit , 6-7 tane patates kızartması, 1 kib kut. peynir, 5 zeytin, domates, salatalık
Öğle : küçük bir tabak kavun
Ara : yarım elma
Akşam : 1 avuç içi kadar tavuk bonfile , 1 tabak salata

Su : 3 lt
Spor : 45 dk

Sabah kalkınca : yarım kaşık yoğurtla 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 3 bardak su
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, 2dilim çavdar ekmeği, 1 adet üçgen peynir, 2 çatal beyaz peynir, 4 zeytin,
Ara : 1 kutu kakaolu süt
Öğle : 2 kaşık pirinç pilavı, 4kaşık kuru fasülye, 1 kaşık yarım yağlı yoğurt
Ara : 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam : 5 adet ızgara köfte, 2 kaşık pirinç pilavı, yağsız salata,ayran
Ara : 15 tane üzüm
Ara : 3 tane biber kızartması, 1 avuç kuru yemiş
SPOR : 60 dk yürüyüş , az sonra 20 tane mekik çekeceğim
Su : 2,5 lt

Back
X