yeni bir hayat için 93ten geriye

Günlük akşam yemeğine o kadar aç başladım ki sanırım birazcık abarttım . ama abartmamışta olabilirim emin değilim. 2 dilim tavuk göğüsünü az zeytinyağıyla ve baharatlarla fırın poşetine koydum pişirdim. 1 Adet patatesi de az zeytinyağı ve baharatlarla fırınladım .Yani fırında tavuk ve patates yemeğim oldu yanında da 1 kaşık yoğurttan büyük bir bardak ayran yaptım.:56:Çok mu olmuş sizce ?

tsk ederim :) ben haziranda 85.9 dum ramazana kadar verdim bu kiloya düstüm ama ramazanda veremedim... şimdi ise verip yeni bir hayata baslamalıyım :) biraz kilo verip dr gitcem bebiş için inşallah :)

rica ederim ne demek :) 86 dan 81 e düşebilmişsin tebrik ederim.Bir an önce verirsin inş. biz de bebişin kk teyzeleri oluruz. :9:

Günlükçüm şu an 1254 kcal almış bulunmaktayım 450 kcal harcamış görünüyorum fittingoya göre. Bana söylediği farkı baya geçtim umarım yanlış söylemiştir :ssz: Daha da az yemek istemiyorum çok acıkıyorum.

Günlük :18:
Annemle avm ye gittik. O kumpir aldı kocaman karışık. Yemeyeceğim dedim önce . Çok da iyi gidiyordum sonra bir kaşık aldım.Sonra bir kaşık daha.. Kendimi durdurman 5-6 kaşık sonra oldu. Kaşık derken şu küçük plastik kaşıklardan yemek kaşığı değil.Ama yapmamalıydım hem de saat 9 da hiç yapmamalıydım. :14: tek avuntum 40 dk yürüyerek gidip gelmiş olmam.

Günlük :18:
Annemle avm ye gittik. O kumpir aldı kocaman karışık. Yemeyeceğim dedim önce . Çok da iyi gidiyordum sonra bir kaşık aldım.Sonra bir kaşık daha.. Kendimi durdurman 5-6 kaşık sonra oldu. Kaşık derken şu küçük plastik kaşıklardan yemek kaşığı değil.Ama yapmamalıydım hem de saat 9 da hiç yapmamalıydım. :14: tek avuntum 40 dk yürüyerek gidip gelmiş olmam.

üzülme bu tarz ataklarımız illa olucak o yüzden evden çıkmadan önce meyve yeseydin yada süt içseydin keşke o zaman kesinlikle kumpire burun kıvırabilirdin ;)

üzülme bu tarz ataklarımız illa olucak o yüzden evden çıkmadan önce meyve yeseydin yada süt içseydin keşke o zaman kesinlikle kumpire burun kıvırabilirdin ;)

Daha fenasını yaptım akşam yemeği yiyip çıktım karnım toktu aslında ama gözüm açmış sanırım.Kumpir de nefis görünüyordu işte şeytana uydum yarın olmayaca inş.

Tamam canım içerim suyumu :54:sabah sana kızdım kendim yaptım görüyor musun:43:kızmayacağım artık kimseye.

kız canım kız bana sen kızki aklımı başıma tooplıyım :)) haftada 1 gün ödüllendirmen gerekir zaten mideni.. yoksa kilon durur belirli dönemlerde ve veremezsin ne kadar rejimde yapsan 4 -5 gün ölee takılırsın arada mideyi beslemek gerekiyoki şaşırsın :))

kız canım kız bana sen kızki aklımı başıma tooplıyım :)) haftada 1 gün ödüllendirmen gerekir zaten mideni.. yoksa kilon durur belirli dönemlerde ve veremezsin ne kadar rejimde yapsan 4 -5 gün ölee takılırsın arada mideyi beslemek gerekiyoki şaşırsın :))
Ay doğru söylüyorsun bak moralim düzeldi hem hala 1300 lerde kalorim günlük 2200 filan benim bazal metabolizmam üstelik spor yaptım hareket ettim hala baya bir artıdayım:1: çok teşekkür ederim moralim düzeldi .

Back
X