- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.779
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
alan sandığınız kadar da geniş değil aslında 2. üniversite bölümleri belli. benim alanımın da tamamen dışında olsun istiyorum. işletme, iktisat, vergi, memkul kıymetler vs bu alanlarda az çok eğitimim ve iş tecrübem var. yukarıda bir yorumda da insanlara faydamın dokunabileceği sosyal hizmetler, çocuk gelişimi vs alanlarında çalışmaktan ayrıca memnun olacağımdan bahsetmiştim.Tamam da ablacım hangi alanlara ilgin var, alanı daraltırsan o alanda çalışanlar daha çok yardımcı olur. Daha insan odaklı bir iş mi, daha yaratıcı/sanatsal bir iş mi... aradığın şey ne?
ben kulvar değiştirmekten değil sıfırdan başlamaktan bahsediyorum. konudaki sorum çok açıkken ısrarla önyargılarınız ve sezgilerinizle yorum yapmak istiyorsunuz. yorum yapmak konusunda bu kadar istekli ve bahsettiğiniz gibi herkes kadar bilgiliyseniz kafanızı karıştırmamak adına sorumu daha net ifade edeyim:2. üniversite programlarından hangisinde iş bulma imkanı daha yüksek? lütfen bilginiz varsa yanıtlayınız.
Yazılıma ilginiz var ise, yazılım ile alakalı 2.universite veya onlisans programı okuyabiliyorsaniz yararlı olacaktır.ben kulvar değiştirmekten değil sıfırdan başlamaktan bahsediyorum. konudaki sorum çok açıkken ısrarla önyargılarınız ve sezgilerinizle yorum yapmak istiyorsunuz. yorum yapmak konusunda bu kadar istekli ve bahsettiğiniz gibi herkes kadar bilgiliyseniz kafanızı karıştırmamak adına sorumu daha net ifade edeyim:2. üniversite programlarından hangisinde iş bulma imkanı daha yüksek? lütfen bilginiz varsa yanıtlayınız.
Bu yorumunuzu görmeden yazmıştım kusura bakmayın, çocuk gelişim okuyup ana okulu öğretmenliğine tamamlanması ve sonra ana okulu açılması gibi bir şeyler ilerde olabiliyor mu diye de arastirabilirsiniz. Bu geçiş ihtimaline karşı kendim bilgi sahibi hiç değilim, uzaktan bir tanıdığımın kızı için potansiyel planıydi bir ara ne derece olasılığı var bilmiyorum gercekte araştırmak lazimalan sandığınız kadar da geniş değil aslında 2. üniversite bölümleri belli. benim alanımın da tamamen dışında olsun istiyorum. işletme, iktisat, vergi, memkul kıymetler vs bu alanlarda az çok eğitimim ve iş tecrübem var. yukarıda bir yorumda da insanlara faydamın dokunabileceği sosyal hizmetler, çocuk gelişimi vs alanlarında çalışmaktan ayrıca memnun olacağımdan bahsetmiştim.
alan sandığınız kadar da geniş değil aslında 2. üniversite bölümleri belli. benim alanımın da tamamen dışında olsun istiyorum. işletme, iktisat, vergi, memkul kıymetler vs bu alanlarda az çok eğitimim ve iş tecrübem var. yukarıda bir yorumda da insanlara faydamın dokunabileceği sosyal hizmetler, çocuk gelişimi vs alanlarında çalışmaktan ayrıca memnun olacağımdan bahsetmiştim.
hemşirelik bence çok kutsal bir meslekHemşireliğe ne dersin? Kimse beğenmiyor ama çok sayıda insana yardımcı olabilirsin.
Bir de şöyle bir şey var konu sahibesi kendi mesleğinle de insanlara yardımcı olabilirsin. Youtubeda ücretsiz vergi işleri, finansal okuryazarlık dersi veren insanlar var. Sermayesi az olan kadın girişimcilere ücretsiz vergi yardımı sunabilirsin mesela. Ille de alan değistirmen gerekmiyor, topluma türlü şekilkerde faydalı olabilirsin.
Sen neyi seviyorsun onu bulmalisin cümlesi kadar beni kör kuyulara atan cümle yok şu hayatta yaSen ne yapmak istiyorsun peki konu sahibesi, burası önemli. Sana git bunu oku çok süper desek ona mı yoneleceksin, her şeyden önce sen neyi seviyorsun onu bulmalısın. Sen ne istiyorsun tam olarak?
ondan sonra da " e kızım/oğum bunlar kılavuzda yazıyor zaten hiç mi okumadın" deyince biz kuralcı hoca oluyoruz...Şurada birkac sene öncesine kadar üniversite ve kpss tercihlerinde forumlarda insanlara resmen egitim danismanligi yapiyordum diyebilirim tamamen gönüllü olarak. Ama biz millet olarak okumak ve arastirmak konusunda o kadar usengeciz ki kilavuzlarda yazan bir cok seyi baskalarina soruyoruz.
Bunu 20 30 yas araligindakiler de yapıyor kpss giren ya da tercih yapacak olanlarondan sonra da " e kızım/oğum bunlar kılavuzda yazıyor zaten hiç mi okumadın" deyince biz kuralcı hoca oluyoruz...
sosyal yardım projelerine katılın ek iş olarak, iş sıkıntı gerçekten bulunmuyor bak kaç tane arkadaşım var çoğu boşta ve belli bir yaştan sonra gerçekten tecrübeli eleman alıyorlar siz sıfırdan başlayacaksınız kolay değilşu ana kadar yaptığım işte para, hırs vs önde. daha dingin ve aynı zamanda insanlara faydamın dokunacağı bir iş yapmak isterim aslında. çocuk gelişimi ve sosyal hizmetler gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?