Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

yuvam değil yuvanız
canım evin deil eviniz
huzurum değil huzurunuz
kimse değil annen demelisin. çoğul çoğul bir süre sonra batar bu tekiller kocana

burada hemen hemen hepimiz evlenmeden önce kv ile sorun yaşadık sanırım ama artık evliyiz ve eşlerimize olan sevgi saygımızdan ötürü evliliğimizin uzun soluklu olması için saygımızı eksik etmemeliyiz şuan taze diye belki sinir var ama zamanla zaten birşeyler değişecek tepkili yaklaşmamalıyız onlarında cehaletine geldi belki her hareketlerine mana çıkartmamamız lazım sadece sanada demiyorum kendimede hep söylüyorum kalbimiz kırık olduğundan tetikteyiz hem kendimize hem eşimize zarar veriyoruz...güzel bakan güzel görür güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayattan lezzet alır...... kötü düşümekten vazgeçmek lazım artık yeni bir yolçizdik sonuçta belki o da hatasının farkına varıp sana adım atacak ama tepkili yaklaşırken o adımın farkına bile varamazsın

kızlar cok tesekkur ederım ıkıncı ındırdıklerımde da guzeller var ancak sımdı flahsa attım aksam oldu cıkıcaz bırazdan son resım bunuda habersız cekmısler begendım bunuda

cok yakından olanları begenmedım

Son düzenleyen: Moderatör:
PRENSESCİM CNM KALPLERASİ HAKLI GERCEKTENDEE ŞİMDİ ERKEĞE BİR KÖTÜLERSİN İKİ KÖTÜLERSİN EH DER SONUNDA HEP BENM AİLEM KÖTÜ SENİN AİLEN KÖTÜ DEĞİLMİ SANKİDER BOŞVER GECMİŞ GECMİŞTE KALDI BAZEN BENDE SİNİRLENİYORUM AMA BİŞEY DEMİYORUM ARTIK BOŞVER

İSYAN VE YENİDENDOĞDUM SÜPERSİNİZ BACILARRR

BUGÜN İŞLER YOĞUNDU ÖLDÜM HALA BİR SÜRÜ İŞİM VARYAAAAAA BIRAKTIM İŞİ YARIN DEVAM EDİCEMMM SİZLERE Bİ GÖRÜNÜYÜM DEDİM YMEK VAR BUGÜN DÜN PİŞİRDİM KURUFASULYE PİLAV TURŞUUUU MENÜMDE ÜÜTÜ YAPICM AKŞAM DÜRÜLECEKLERİ DÜRDÜMMM ÜF İŞ BİTMYO ANACIMMMM YAAAA

PESTİLİM ÇIKTI BUGÜN YAAAAAA

Canlarım aşure günü 24 kasımmış....
O gün yapmak daha yaygınmış...
Ben o gün yapcam...

Bu arada tupperware ürünleri almak istiyodum ama pahalı geldiğinden diyorum ki ben kendim üye olayım indirimli ürün alayım..
Ne dersiniz buna ??

Maşallah hamarat hatun...
Ay ben bazen o kadar yorgun hissediyorum ki...
Daha doğrusu evlendim evleneli bu böyle...
Güya çalışmıyorum,, çalışsam ev ayaklanıp gider heralde
Daha düzenim tıkır tıkır işlemiyor yani sinir oluyorum kendime....
Gidiyorum ben ayy sinirlendim iş yapıcamm!

prenses cnm benim bildiğim 15 kasımda başladı 1 ay sürüyor aşure zamanı?
hicri takvime göre yılbaşna gelen gün başlıyor diye biliyorum. yalnışsam beni düzeltir misin?

mecbursun cnm maalesef yapmak zorundasın daha çok oluyo hafta sonu ummadık bişey çıkıyo yaniii o yüzden cnm isterse yapıcm ama çok yrougnum buün hafat sonumu yapsamkiiiiii mayıştımmm duşa lıp yatmak sştyorummmmmm

prenses cnm benim bildiğim 15 kasımda başladı 1 ay sürüyor aşure zamanı?
hicri takvime göre yılbaşna gelen gün başlıyor diye biliyorum. yalnışsam beni düzeltir misin?
Tatlım ben de öyle biliyorum...
Aslında bişey bilmiorum az önce google dan baktım
Yani 10 muharremde aşure günüymüş...
Hani nuh tufanı olmuş,, Yunus as. balığın karnından kurtulmuş vs o gün o gün işte...
Genelde o gün yapılırmış ben de usule uyayım dedim yoksa 1 ay sürüyor muharrem ayı
Muharrem orucu tutanlar ilk 10 gün tutuyor sonraki gün de aşure günü oluyor
Ama istediğin zaman yapabilirsin...
Sona bırakılmaz diye de duydum şimdi yanlış olmasın

saol canım ben öğrenicem bu konuyu kısa zamanda
senden aşure tarifi bekliyorum lütfen. bana vakit ayır emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…