Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
merhabalar kızlar,
bugün çooooook sinirliydim..
tamam adet öncesi gerginlik var biraz ama,ben bu gençlerin sorumsuzluğunu,rahatlığını anlayamıyorum..
nasihatler,örnek olma çabaları,rehberlik çabaları..
yok arkadaş..işe yaramıyor,her gelen nesil daha bozuk geliyor sanki..
olan benim akıl sağlığıma olacak Allah korusun..
bir de yoğun iş temposu eklenince sinir stres yoğun oluyor..

yarın güzel bir gün olsun..
hastalara geçmiş olsun..
aşurecilere kolay gelsin..
misafiri olacak olanlara kolay gelsin..
bana da koca bi tencere aşure nasip olsun:)
bu mesajı sabah okuyanlara günaydın olsun:)
n'olur yarın ve sonrası sakin,güzel günlerle dolu olsun..
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn:)
ben kaçar..

GÜNAYDIN
pazartesı aksamı kv arayıp yarın sıze gelıcez dedımkocamdan habersız amacım ızın gunleırmızın bıze kalması ıdı ve hafta sonuda msıafırlerımız olucak
kocam gececıymıs ben sozunu ettıgım ıcın bı kahve ıcmeye gıttım
ısrar ısrar sonucu orada kaldım
kv cok sevıyorum ancak annemde dahıl baska bı yerde kalmak ıstemıyorum evımden baska aksam olsada evıme gıtsem dıye dusunuyorumn
bır5az ıslerım var gelıcem opuyorum

Günaydın kızlarr.
Pazar günü doğum günüm eşimle annem bişeyler karıştırıyo sanırım. Eşim annenlerde kalsana bi gece falan dedi. Kardeşten bişeyler ögrendim ama o da çok ketum.
Çatlyorum meraktan.

kızlar benim elimde foto yok ama nişanlım bir tane yolladı bende onu albüme ekleyeyim bari

Ne güzel anlatmıssın. Aklıma geldi açtım fotograflarıma baktım şimdiii.
Hayırlı olsun canım. Rabbim daim etsin mutlulugunuzu. Düğününde daha güzel olursun inşallah.

Ben de geçen bundan bahsetmiştim. Bişey yapamıyorum ya çok can sıkıcı. :26:

selam kızlar :)

Hoşgeldin canıııım.

Amiiiin.
Çok haklısın canım. Boşver sıkma canını. Eğitim önce aileden gelir.
kendini yıpratma, anlamazlar. Zamanında bizde nasihatlerden sıkılmıştık..

Ben evimi hiç bu kadar sahipleniceğimi tahmin etmiyodum. O gün yaklaştıkca anneme ne zaman gelir kalırım diye hesaplar yapıyodum. Şimdi kendimi rahat hissedemiyorum. Ama annemleri çok özledim.

selam kızlar :)

kuzummm hoşgeldinnn güle güleee

hayırlı günler oldun tatlım inşşş

bizde dün annemlerdeydik..eşimde bende ne onun ailesine nede benim ailemde öle çok fazla oturamıyoruz...eve gidesimiz geliyor yorgun oluyoruz..hafta sonuda gitmek istemiyoruz...annemler kızıyor

günaydın kızlarr

güanydın canlarr

dün aldımm sonuçlarımı

hayırlı sonuçlarla geldin inş kuzum dimii :44::44:

ısyancım bu konudakı tutumumuz aynı
yanı cok sorun degıl ama ıkı saat oturup evıme gıdebılırdım kv tepkı gosterdı ya

ısyancım bu konudakı tutumumuz aynı
yanı cok sorun degıl ama ıkı saat oturup evıme gıdebılırdım kv tepkı gosterdı ya

akşam annenme diyorum...anne bir sürü toplanacak çamaşır var..bulaşık mak. dolu boşaltılacaj..ben bunları ne vakit yapıcam dediğimde tamam gidin diyor...ahh bir anlasalar bizim çalışan evli bir kadın olduğumuzu

günaydın kızlar
sakızım geldi sabah sabah

benimde geldi bak şimdi

sanada göndereyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…