- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.201
öncelikle kabuğu vs ile sıkıyor musun hazır mı alıyosun suyunu? bence dünyanın en güzel lezzetlerini kaçırıyorsun fındıkhatta en iyi meyveler yurtdışına gidiyor düşün bize kötüsü kalıyor hele o doğallar olsa. kokusu bile başka.ben işyerine bilene meyve taşırım o kadar tiryakiyim. yemeyenleri de pek anlamam :26:
bir kere ant tatile gittim. neyse rus kaynıyor otelin barı. anam ne görim o portakal sularını nasıl içiyorlar görsen suratlarını neşesini. tabii nerde görsünler o kadar portakalı suyunu vs ni. görmeliydin yani sanki ne içiyor
benım adım yenıdendogdum :)
25 yasına gırdım
esım 26 yasında
bızım bır bebegımız var 2.5 yasında once bebek yaptık sonra evlendık bız
dugunumuz 7 eylülde oldu
7 ay nısanlı kaldık
metroda tanıstık
denızde evlenme teklıfı aldım normal bır salonda evlendık(ucakta olmalıydı)
2.5 aydır evliyiz
kirada oturuyoruz
gelın ve ev resmımız albumde var
kıramız 500 lıra
bıraz borcumuz var
yemek yapmayı bılmıyorum ama cok ugrasıyorum
asure yapmayı dusunuyorum
saclarım dokuluyodu bı ara sımdı da ıyı
sarı saclıydım dugunde degısık olsun dıye koyulttum pişmanım
forumda uzun senedır varım
e ıste bu kadar
ev almayı dusunuyoruz cok ıstıyorum
arabamız yok
bıraz borcumuz var
bu kadar
masatakvimi canım geçmiş olsun sana bişey olmasında olan mala olsun
günaydın kızlar
dün benim için çok kötü geçtiğinden sohpetlere dahil olmak istemedim moralim bozuktu biraz..
yenidendoğdum bütün samimiyetimle söylüyorum bana göre çok güzelsin,gelinlik çok yakışmış ve sen gerçekten mutluluğu hakediyorsun çok mutlu ol..
isyan fiziğin müthiş yaa çok hoş boyun posun maşallah diyorum nazara gelme..resimler bir harika gerçekten nişanlığın,bindallığın gelinliğin hepsinide çok beğendim kuzum..
eflinam nikahtan önce gelin olmak bu demek sanırım,gelin gibi olmuşsun maşallah..inşallah çook mutlu olursun..
ve sizde imrendiğim bir şeyde benim stüdyo resimleri dışında çekilen çok resmim yok..ne nişan ne kına nede düğün..
ben o heyecandan dolayı düşünememişim sanırım..kimseninde aklına gelmemiş herhalde..neyse geçti gitti..
eşimle mutlu mesud yaşayayımda gerisi boş..
bende kendimi tanıtayım
ben owner;
ben 24 eşim 35 yaşında
27 haziran 2011 de tanıştık
24 temmuz 2011 söz-nişan
06 mayıs 2012de de güzel bir düğünle evlendik..
bebek düşünüyoruz ama nasip artık..
moon-light kuzummm albüm ekledim nişan-kına-düğün sana gönderemediklerimde varr
canım önceki gün doktora gitmiştim ya hani boynum ağrıyordukuzum beğenmene çok sevindim birtanemmm...havalara girdim bak şimdii
dün neden moralin bozuktu canım yaaa :44::44::44:
canım önceki gün doktora gitmiştim ya hani boynum ağrıyordu
boynumda düzleşme varmış ilaç egzersiz falan verdi doktor bende biraz gergindim
eve gidincede eşime çattım biraz
neyse kızlar komuşumuza gittik ya onlar 19 senelik evliler 2 tane boylarınca kızları var.sanırım 40lı yaşlardalar ama herkesin yanında birbirlerine aşkım hayatım diyorlar..hiç kavga etmemişler birbirimize saygımızı hiç kaybetmedik diyorlar...
ben de dedim ki valla biz 6,5 aylık evliyiz ama eşimle çok tartışmalarımız oldu dedim..yapmayın sakın dedi çok yanlış
kadın dedi ki eşin senin aynandır nasıl bir eş görmek istiyorsan öyle davran ve sakın aileni çevreni evliliğine çok bulaştırma dedi..
valla o kadar güzel şeyler söyledi ki..
oyy sana kıyamamm bennnnDUN AKSAM eve gıttık camasır bulasık bıseyler yapmaya calıstım bır ara
egenın tv dolabının uc cekmecesını cekti tv dusucek der demez dolap ve tv egenın uzerıne dustu o anda cıglık kıyamet kostum yanıma da once soylemıstım dolabın dustugunu acmaması gerektıgını ama o anlık sınırmı korkuylamı egeye vurdum agladı korktu tv bısey oldu dıye mutfaga gıdıp agladım bende vurdum dıye sonra bıraz zaman gecınce barısmaya geldı benımle
ona vurmama ragmen :S
gel konusalım dedım
sen benı sevıyormusun dedım sevıyorum özür dilerim anne dedi
o anda egenın artık buyudugunu anladım ben agladım oda bana sarıldı sonra acıyan yerlerını optum tabı on yerıne vurmadım ama o heryerınıa cıyor dıye gosterdı
en nıhayetınde ıcten ıce cok kotu bı geceydı tum gecede bebek kokusuyla uyudum
fakat suanda kendımı cok kotu ve berbat hıssedıyorum vurdum dıye
bır poposuna bır bacagına vurdum
canım önceki gün doktora gitmiştim ya hani boynum ağrıyordu
boynumda düzleşme varmış ilaç egzersiz falan verdi doktor bende biraz gergindim
eve gidincede eşime çattım biraz
neyse kızlar komuşumuza gittik ya onlar 19 senelik evliler 2 tane boylarınca kızları var.sanırım 40lı yaşlardalar ama herkesin yanında birbirlerine aşkım hayatım diyorlar..hiç kavga etmemişler birbirimize saygımızı hiç kaybetmedik diyorlar...
ben de dedim ki valla biz 6,5 aylık evliyiz ama eşimle çok tartışmalarımız oldu dedim..yapmayın sakın dedi çok yanlış
kadın dedi ki eşin senin aynandır nasıl bir eş görmek istiyorsan öyle davran ve sakın aileni çevreni evliliğine çok bulaştırma dedi..
valla o kadar güzel şeyler söyledi ki..
aynen kendimi suçlu hissediyorum bu konuda annemle bir çok şeyi paylaşırım eşim defalarca uyardı güzellikle söyle onlar bizim özelimiz anlatma diyeçok geçmiş olsun tatlımm..
komşun ne kadar güzel söelmiş..eşin senin aynandır...bir alkış patlatıyorum komşuna
kesinlikle çok doğru canım..o evin içi 2 lkişiden ibaret..dışarıda kalan herkez bir yabancı..anne baba dahide olsa
aynen kendimi suçlu hissediyorum bu konuda annemle bir çok şeyi paylaşırım eşim defalarca uyardı güzellikle söyle onlar bizim özelimiz anlatma diye
mesela biz eşimle tartışsak yada akşama yemek yapmasam bile annesiyle konuşunca asla tek kelime etmez owner bana iyi bakıyo
aramız çok iyi falan der..
benimde kendimi toparlamam lazım bu konuda
ve dün akşam karar verdi artık anneme sık gitmek yok
anneme dedim artık bizi sık sık çağırma annecim dedim
tamam kızım sen bilirsin dedi..
annme gidince düzenimiz bozuluyor
eşim eve erke döndü ben geç mesela
aynen kendimi suçlu hissediyorum bu konuda annemle bir çok şeyi paylaşırım eşim defalarca uyardı güzellikle söyle onlar bizim özelimiz anlatma diye
mesela biz eşimle tartışsak yada akşama yemek yapmasam bile annesiyle konuşunca asla tek kelime etmez owner bana iyi bakıyo
aramız çok iyi falan der..
benimde kendimi toparlamam lazım bu konuda
ve dün akşam karar verdi artık anneme sık gitmek yok
anneme dedim artık bizi sık sık çağırma annecim dedim
tamam kızım sen bilirsin dedi..
annme gidince düzenimiz bozuluyor
eşim eve erke döndü ben geç mesela
Merhabalar,yine yorgun bir günden..
bugün yanlış otobüse binmişim,sağolsunlar yanlış yönlendirme yüzünden..
yol bilmem iz bilmem,nasıl kötü oldum anlatamam,yürüdüm bayağı bildiğim bi yere çıkana kadar..
İstanbul seni sevmiyorum ve gitmek istiyorum!
eşime biraz kızgınım..
hep diyorum otobüsle gidelim gideceğimiz yerlere,ki ben yol yordam öğreneyim..özel araçla öğrenilmiyor malesef.
şimdi belki komik geliyordur size,ama 4 sene memleketimde değil hep küçüçük ilçelerde çalıştım,herşey dip dibe olan ilçeler,köy gibi..
İstanbul o yönüyle elimi kolumu bağlıyormuş gibi hissediyorum,arkadaşım da yok gezip tozmaya..hoş yemek ve diğer işler için eve kendimi zor atıyorum nerde gezmek tozmak..
yemek yapmadım..
evde biraz yemek var,bi de kızgınım ya,du bakalım belki kalkarım birazdan..
bugün 1.dersten sonra hastalandım okulda,şükür yanımda ped vardı..
o halde nöbet tuttum öğrencilerin peşinde,2 yazılı yaptım,ders anlattım,hiç oturmadım desem yeri,bi de yanlış otobüsten dolayı yürü yürü yürü..
çok yorgunum..
Bu akşam Kuzey var,nasipse izlerim.
yenidendoğdum ve eflinam eminimsüper olmuşsunuzdur ama ben göremedim..
eflinam Allah tamamına erdirsin..
ben de meyve yemeyeni-sevmeyeni anlamakta zorlanıyorum:)
çok severim,işyerime ben de arada getirip yerim:)
çok şekersin ya maşallah sana:) ne güzel anlatmışsın,ilahi:)
citl bacııımm 22 yaşında mısın,kıss atom karınca gibisin o enerji ordan demek:)
sen evin için çok efor sarfedince ben seni daha büyük sanmıştım.
hahaah yok kuzu daha 22 aman eskisi gibi hafta içi iş yapmıyorum amaaaaaaaçok nadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?