Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Merhabalar,yine yorgun bir günden..
bugün yanlış otobüse binmişim,sağolsunlar yanlış yönlendirme yüzünden..
yol bilmem iz bilmem,nasıl kötü oldum anlatamam,yürüdüm bayağı bildiğim bi yere çıkana kadar..
İstanbul seni sevmiyorum ve gitmek istiyorum!
eşime biraz kızgınım..
hep diyorum otobüsle gidelim gideceğimiz yerlere,ki ben yol yordam öğreneyim..özel araçla öğrenilmiyor malesef.
şimdi belki komik geliyordur size,ama 4 sene memleketimde değil hep küçüçük ilçelerde çalıştım,herşey dip dibe olan ilçeler,köy gibi..
İstanbul o yönüyle elimi kolumu bağlıyormuş gibi hissediyorum,arkadaşım da yok gezip tozmaya..hoş yemek ve diğer işler için eve kendimi zor atıyorum nerde gezmek tozmak..
yemek yapmadım..
evde biraz yemek var,bi de kızgınım ya,du bakalım belki kalkarım birazdan..
bugün 1.dersten sonra hastalandım okulda,şükür yanımda ped vardı..
o halde nöbet tuttum öğrencilerin peşinde,2 yazılı yaptım,ders anlattım,hiç oturmadım desem yeri,bi de yanlış otobüsten dolayı yürü yürü yürü..
çok yorgunum..
Bu akşam Kuzey var,nasipse izlerim.

yenidendoğdum ve eflinam eminimsüper olmuşsunuzdur ama ben göremedim..
eflinam Allah tamamına erdirsin..

ben de meyve yemeyeni-sevmeyeni anlamakta zorlanıyorum:)
çok severim,işyerime ben de arada getirip yerim:)

çok şekersin ya maşallah sana:) ne güzel anlatmışsın,ilahi:)

citl bacııımm 22 yaşında mısın,kıss atom karınca gibisin o enerji ordan demek:)
sen evin için çok efor sarfedince ben seni daha büyük sanmıştım.

ben çıkıyorum hanımlar,akşam okuyana selamlar sabah okuyana günaydınlar!

Bende tanıtayım kendimi

Ben 23 Eşim 27 yaşında
Bizde mücadele ile evlendik
hala borcumuz var
4 ay sevgili süreci ardından nişanlandık 11 ay nişanllı kaldım
26 ağustosta evlendik 2.5 aylık evliyim
evimiz ve arabamız var
İktisat mezunuyum kpss kursuna hazırlnıyorum
koca parası yemekle mesgulum

bebek düşünmüyoruz2015e kadar

bende kendimi tanıtayım

ben 26 eşim 29 yaşında
7ay sevgililik döneminden sonra 12 şubat 2010 da nişanlandık
2 sene 4 ay nişanlı kaldık
tabi bu süre içinde hep başka şehirlerde veya yurt dışındaydı eşim
nişanlıyken toplasak yüz yüze 6 7 kere anca görüştük
zorlu bi dönemden sonra 2 haziran 2012 de izmirde evlendik
düğünümüzü eşim kendi yaptı kız tarafına düşenleri canım babam yaptı
eşimin işi gereği evlendikten 2 ay sonra samsuna geldik
şu an hala samsundayız ne zaman nereye gideriz belli değil
evimiz izmirde şuan taksitlerini ödüyoruz
çalışmıyorum zaten eşimin iş durumundan pek mümkünde değil
bebiş istiyoruz ama şartlardan dolayı şuan biraz erteledik
ama arada süpriz yapar olursada seviniriz
yemek konusunda pek fena değilim artık yapabiliyorum
köfte yapmakta değil ama yakmakta ustayım
bugün son anda kurtardım
ailemi çok özlüyorum
hepinizi seviyorum

DUN AKSAM eve gıttık camasır bulasık bıseyler yapmaya calıstım bır ara
egenın tv dolabının uc cekmecesını cekti tv dusucek der demez dolap ve tv egenın uzerıne dustu o anda cıglık kıyamet kostum yanıma da once soylemıstım dolabın dustugunu acmaması gerektıgını ama o anlık sınırmı korkuylamı egeye vurdum agladı korktu tv bısey oldu dıye mutfaga gıdıp agladım bende vurdum dıye sonra bıraz zaman gecınce barısmaya geldı benımle
ona vurmama ragmen :S
gel konusalım dedım
sen benı sevıyormusun dedım sevıyorum özür dilerim anne dedi
o anda egenın artık buyudugunu anladım ben agladım oda bana sarıldı sonra acıyan yerlerını optum tabı on yerıne vurmadım ama o heryerınıa cıyor dıye gosterdı
en nıhayetınde ıcten ıce cok kotu bı geceydı tum gecede bebek kokusuyla uyudum
fakat suanda kendımı cok kotu ve berbat hıssedıyorum vurdum dıye

bır poposuna bır bacagına vurdum

Günaydın hanımlarrr

yenidendoğdummm kuzum sende o an korkuyla vurmuşun...sen çok duyarlı bir annesin..kendini hiç kötü hissetme kuzucumm

günaydın kızlar
dün benim için çok kötü geçtiğinden sohpetlere dahil olmak istemedim moralim bozuktu biraz..
yenidendoğdum bütün samimiyetimle söylüyorum bana göre çok güzelsin,gelinlik çok yakışmış ve sen gerçekten mutluluğu hakediyorsun çok mutlu ol..
isyan fiziğin müthiş yaa çok hoş boyun posun maşallah diyorum nazara gelme..resimler bir harika gerçekten nişanlığın,bindallığın gelinliğin hepsinide çok beğendim kuzum..
eflinam nikahtan önce gelin olmak bu demek sanırım,gelin gibi olmuşsun maşallah..inşallah çook mutlu olursun..

ve sizde imrendiğim bir şeyde benim stüdyo resimleri dışında çekilen çok resmim yok..ne nişan ne kına nede düğün..
ben o heyecandan dolayı düşünememişim sanırım..kimseninde aklına gelmemiş herhalde..neyse geçti gitti..
eşimle mutlu mesud yaşayayımda gerisi boş..

bende kendimi tanıtayım
ben owner;
ben 24 eşim 35 yaşında
27 haziran 2011 de tanıştık
24 temmuz 2011 söz-nişan
06 mayıs 2012de de güzel bir düğünle evlendik..
bebek düşünüyoruz ama nasip artık..

Son düzenleme:

kuzum beğenmene çok sevindim birtanemmm...havalara girdim bak şimdii

dün neden moralin bozuktu canım yaaa :44::44::44:

kuzum beğenmene çok sevindim birtanemmm...havalara girdim bak şimdii

dün neden moralin bozuktu canım yaaa :44::44::44:
canım önceki gün doktora gitmiştim ya hani boynum ağrıyordu
boynumda düzleşme varmış ilaç egzersiz falan verdi doktor bende biraz gergindim
eve gidincede eşime çattım biraz

neyse kızlar komuşumuza gittik ya onlar 19 senelik evliler 2 tane boylarınca kızları var.sanırım 40lı yaşlardalar ama herkesin yanında birbirlerine aşkım hayatım diyorlar..hiç kavga etmemişler birbirimize saygımızı hiç kaybetmedik diyorlar...
ben de dedim ki valla biz 6,5 aylık evliyiz ama eşimle çok tartışmalarımız oldu dedim..yapmayın sakın dedi çok yanlış
kadın dedi ki eşin senin aynandır nasıl bir eş görmek istiyorsan öyle davran ve sakın aileni çevreni evliliğine çok bulaştırma dedi..
valla o kadar güzel şeyler söyledi ki..

çok geçmiş olsun..

ve kadın çok doğru söylemiş

kızlarr eşlerinizin kıymetini bilin onlarda sizinkini bilsinler hayat çok kısa gerçekten ve ne mutlu ki sevdiğiniz adamlarla evlisiniz

günaydın kızlarrr sabah kocişle yatak keyfi yapınca işe geç kaldım anca geldim sayılır. bizde dün akşam kv gittik sonra abisi yengesi bize geldi maç vardı onu izlediler falan bayağı geçi buldu yatmamız
ama bugün yine de kendimi dinlenmiş hissediyorum

oyy sana kıyamamm bennnn annelik iç güdüsü canım benim korktuğun için yaptın üzülme hiç çocuğunu dövmemiş anne görmedim ben elbet patlatmıştır poposuna falan hem yapman lazım zaten yapmaması gerektiğini öğrenmiştir şimdi

çok geçmiş olsun tatlımm..

komşun ne kadar güzel söelmiş..eşin senin aynandır...bir alkış patlatıyorum komşuna
kesinlikle çok doğru canım..o evin içi 2 lkişiden ibaret..dışarıda kalan herkez bir yabancı..anne baba dahide olsa

aynen kendimi suçlu hissediyorum bu konuda annemle bir çok şeyi paylaşırım eşim defalarca uyardı güzellikle söyle onlar bizim özelimiz anlatma diye
mesela biz eşimle tartışsak yada akşama yemek yapmasam bile annesiyle konuşunca asla tek kelime etmez owner bana iyi bakıyo
aramız çok iyi falan der..
benimde kendimi toparlamam lazım bu konuda
ve dün akşam karar verdi artık anneme sık gitmek yok
anneme dedim artık bizi sık sık çağırma annecim dedim
tamam kızım sen bilirsin dedi..
annme gidince düzenimiz bozuluyor
eşim eve erke döndü ben geç mesela

ownerr o fotoda tabiki gülecem yahuu...benim gibi zorlu bir maratondan sonra o nikahı kıyan herkes takla bile atardı valla...öle bir ohh çekmişimki eniştem duymuş....şahidimdi kendisi..hala takılır bana gelinliğimi satın almadım kuzum kiraladım.. yer yoktu koyacak..hiçte pişman değilim dolaplarım full dolu çünkü

moon-light o senin güzelliğin birtanemm...Rabbim sanada hayırlı bir kısmet versin inşş :26::26::26:

herşey daha güzel olur inş.

günaydın bacım ewt herşeyi ailenle paylaşma hele erkeğin ailesiyle hiç paylaşma gün gelin sana döner yani bunlarr söleyim sanaaaa yemek meselesinide akşamdan yap akşam gelincede ısıt vallahi ben öle yapıyorum yok sa 7,30 gelip yemek yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…