Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydınn ballarımmmmmmmm
amma konuşmuşsunuz gevezeler siziii

yerim ben seni yaa canım benimmm

canım bu anneliktir o anki refleksle olan bişi içten değil yani üzme kendini canımm
günaydın kızlar

günaydın canımm

masatakvimim pc bozulmuş canım sıkma canını idaretenlik kullanırsın sonra yaptırırsın kuzum

öle değilmi anacım erkekler böle ipler elinde olck yoksa sağa sola kayar evde hzuru olmayınca dışarda arar hzuuru herif kaçıncada iş işten gecer o ayarı yapmak önemli haksızmıyım

öle değilmi anacım erkekler böle ipler elinde olck yoksa sağa sola kayar evde hzuru olmayınca dışarda arar hzuuru herif kaçıncada iş işten gecer o ayarı yapmak önemli haksızmıyım

cilt korku cennet ten çıkmadır der bizde büyükler. bunu okuyunca da o geldi aklıma.içinde ya kaçarsa korkusu oldumu insan daha bir özenir herşeye

çok haklısın canım...ipi çok germeyeceksin, çokta gevşeymeyeceksin..ortada duracak öle

masatakvimimin bilgisayarı bozulmuş tühh yaaa

cilt korku cennet ten çıkmadır der bizde büyükler. bunu okuyunca da o geldi aklıma.içinde ya kaçarsa korkusu oldumu insan daha bir özenir herşeye

doğru sölüyosun cnm sen bizden tecrübeli insansınnnnnnn erkekler böle açıkcası aktılmayan yoktur anacımmmmmmmmmmmmm

normalde keyfım yerınde olsa konusurdumda bugun hıc havamda degılım
kızlar cok canım acıyor ya ısten ızın alıp gıdesım var :S

normalde keyfım yerınde olsa konusurdumda bugun hıc havamda degılım
kızlar cok canım acıyor ya ısten ızın alıp gıdesım var :S

kuzummmm yaaa yapma ama böle..her anne çocuk arasında olan şeyler bunlar..arada azıcık böle poposuna vuracaksınki bazı şeylerden korksun..sen kötü bişi yapmamışınki..annelik iç güdüsü ile poposuna dokunmuşunn

eşime tel açayımda bu akşam annesine gidelim..hep eşim teklif etmesin bana..biraz şaşırtalım

biz evleneli 4 kere gttik eşimin ailesine annem kaç 4 kaç 4 habire giders sıkıntı değil eşim anneme gidelim dese giderimmm ama şuan gidemem bir sürübaşımda iş varken hele allah var bişey demez hatta dün kendi söledi annemgile gidelim die bende yok işim vr dedim annemgil bzie geldiiiiiiiiailesi 1 saat uzaklıkta ama pek vaktimiz olmuyo gecen hafta geldiler bize zaten

doğru sölüyosun cnm sen bizden tecrübeli insansınnnnnnn erkekler böle açıkcası aktılmayan yoktur anacımmmmmmmmmmmmm

tecrübem derki;
kavga etme (tavrını sözle değil, mimikle sesinin soğukluğu ile koy) fazla yüz göz olma, saygısızlık yapma ve saygısızlık yapma cesaretini asla verme.
sınırların olsun ve bunu karşıdaki bilsin ama asla söz ile değil, davranışlarınla çiz sınırlarını.yaptığı hareket karşınsa asla " bende bunu yaparım deme" hareketlerinle cezalandır.
sev öp şefkat göster ve bunu eksit etme ve beğenmediklerini değiştirmeye değil törpülemeye çalış (bunu yaparken hissettirme) ve asla öfkeyle hırçınlıkla değil sevgiyle terbiye et hatalarını.
iç sesimde derki beraberlikde; güven, dürüstlüğün, saygı ve sadakatin olmadığı sevgi benim için asla değildir. bunların olmadığı ortamda da mecburiyetlerin gerçek anlamda yoksa asla olmamalısın.

brovaaaaaaaaaaaaa kuzucummmmmmmm ben acıktım ya sabah pek bişey yememiştimmmmmmm akşama yoğurtlu çorba etli patates yemeği kabak tatlısı yaptımmmmmmmm

bunları uygulayacağız
çok güzel anlatmışsın canım
çok etkilendik açıkcası
ben kocamıııı kocamannnnnn seviyorummmmm

oo sizde baya az gitmişiniz kuzum ama uzakmış mesafe...eşin sorun etmiyorsa hiç sorun yok demektir

valla helall olsunn diyorummmm hepsi dopdoğruuu

isyanım bizde bu akşam görümceme gidecez eşimle
doğru söylüyorsun kuzum hem eşininde hoşuna gider cancazımmmm

arada böle yapmak lazım kuzum..ben eşimi memnun edeyimki o da beni memnun etmesinş öğrensinn

brovaaaaaaaaaaaaa kuzucummmmmmmm ben acıktım ya sabah pek bişey yememiştimmmmmmm akşama yoğurtlu çorba etli patates yemeği kabak tatlısı yaptımmmmmmmm
benim menüm aynı...kayınvalideye gitmezsek bu akşam dünden kalan artıkları yiyeceğizz

lahana sarması+şehriye çorba+puding

Bende mi bir tuhaflık var anlamadım
eşim akşam meyve iseyince bile hazırlamak ölüm geliyo sanki
öyle çeşit çeşit yemekleride bi tek c.tesi pazar yiyoruz
annemler dışında
citl helal olsun sana valaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…