- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.241
yerim ben seni yaa canım benimmmbende kendimi tanıtayım
ben 26 eşim 29 yaşında
7ay sevgililik döneminden sonra 12 şubat 2010 da nişanlandık
2 sene 4 ay nişanlı kaldık
tabi bu süre içinde hep başka şehirlerde veya yurt dışındaydı eşim
nişanlıyken toplasak yüz yüze 6 7 kere anca görüştük
zorlu bi dönemden sonra 2 haziran 2012 de izmirde evlendik
düğünümüzü eşim kendi yaptı kız tarafına düşenleri canım babam yaptı
eşimin işi gereği evlendikten 2 ay sonra samsuna geldik
şu an hala samsundayız ne zaman nereye gideriz belli değil
evimiz izmirde şuan taksitlerini ödüyoruz
çalışmıyorum zaten eşimin iş durumundan pek mümkünde değil
bebiş istiyoruz ama şartlardan dolayı şuan biraz erteledik
ama arada süpriz yapar olursada seviniriz
yemek konusunda pek fena değilim artık yapabiliyorum
köfte yapmakta değil ama yakmakta ustayım
bugün son anda kurtardım
ailemi çok özlüyorum
hepinizi seviyorum
canım bu anneliktir o anki refleksle olan bişi içten değil yani üzme kendini canımmDUN AKSAM eve gıttık camasır bulasık bıseyler yapmaya calıstım bır ara
egenın tv dolabının uc cekmecesını cekti tv dusucek der demez dolap ve tv egenın uzerıne dustu o anda cıglık kıyamet kostum yanıma da once soylemıstım dolabın dustugunu acmaması gerektıgını ama o anlık sınırmı korkuylamı egeye vurdum agladı korktu tv bısey oldu dıye mutfaga gıdıp agladım bende vurdum dıye sonra bıraz zaman gecınce barısmaya geldı benımle
ona vurmama ragmen :S
gel konusalım dedım
sen benı sevıyormusun dedım sevıyorum özür dilerim anne dedi
o anda egenın artık buyudugunu anladım ben agladım oda bana sarıldı sonra acıyan yerlerını optum tabı on yerıne vurmadım ama o heryerınıa cıyor dıye gosterdı
en nıhayetınde ıcten ıce cok kotu bı geceydı tum gecede bebek kokusuyla uyudum
fakat suanda kendımı cok kotu ve berbat hıssedıyorum vurdum dıye
bır poposuna bır bacagına vurdum
günaydın kızlar
hoşgeldin canımmm...inş hepsi olur zamanla..sen daha deneyimlisin hepimizdenn
ben hala çiğniyorum yaaa...çenem yorulduuuama bırakamıyorumm
:13::13:
aferinnn kuzumaaa...hep böle devammm
koptum yaaa mayalarında var demi
öle değilmi anacım erkekler böle ipler elinde olck yoksa sağa sola kayar evde hzuru olmayınca dışarda arar hzuuru herif kaçıncada iş işten gecer o ayarı yapmak önemli haksızmıyım
öle değilmi anacım erkekler böle ipler elinde olck yoksa sağa sola kayar evde hzuru olmayınca dışarda arar hzuuru herif kaçıncada iş işten gecer o ayarı yapmak önemli haksızmıyım
cilt korku cennet ten çıkmadır der bizde büyükler. bunu okuyunca da o geldi aklıma.içinde ya kaçarsa korkusu oldumu insan daha bir özenir herşeye
bende kendimi tanıtayım:)
ben 27 eşim 28 yaşında
1,5 yıl arkadaşlık döneminden sonra nişanlandık,
6 ay nişanlı kaldık, 2011 Ekimde evlendik,
kısmetse önce ev, bebek sahibi olmayı istiyoruz.
hepinizi çok seviyorum :)
normalde keyfım yerınde olsa konusurdumda bugun hıc havamda degılım
kızlar cok canım acıyor ya ısten ızın alıp gıdesım var :S
normalde keyfım yerınde olsa konusurdumda bugun hıc havamda degılım
kızlar cok canım acıyor ya ısten ızın alıp gıdesım var :S
eşime tel açayımda bu akşam annesine gidelim..hep eşim teklif etmesin bana..biraz şaşırtalım
doğru sölüyosun cnm sen bizden tecrübeli insansınnnnnnn erkekler böle açıkcası aktılmayan yoktur anacımmmmmmmmmmmmm
Günaydın güzel gelinlerrrr.
Eflinam çok güzel olmuşsun, maşallah. Allah ömür boyu mutlu etsin.
tecrübem derki;
kavga etme (tavrını sözle değil, mimikle sesinin soğukluğu ile koy) fazla yüz göz olma, saygısızlık yapma ve saygısızlık yapma cesaretini asla verme.
sınırların olsun ve bunu karşıdaki bilsin ama asla söz ile değil, davranışlarınla çiz sınırlarını.yaptığı hareket karşınsa asla " bende bunu yaparım deme" hareketlerinle cezalandır.
sev öp şefkat göster ve bunu eksit etme ve beğenmediklerini değiştirmeye değil törpülemeye çalış (bunu yaparken hissettirme) ve asla öfkeyle hırçınlıkla değil sevgiyle terbiye et hatalarını.
iç sesimde derki beraberlikde; güven, dürüstlüğün, saygı ve sadakatin olmadığı sevgi benim için asla değildir. bunların olmadığı ortamda da mecburiyetlerin gerçek anlamda yoksa asla olmamalısın.
tecrübem derki;
kavga etme (tavrını sözle değil, mimikle sesinin soğukluğu ile koy) fazla yüz göz olma, saygısızlık yapma ve saygısızlık yapma cesaretini asla verme.
sınırların olsun ve bunu karşıdaki bilsin ama asla söz ile değil, davranışlarınla çiz sınırlarını.yaptığı hareket karşınsa asla " bende bunu yaparım deme" hareketlerinle cezalandır.
sev öp şefkat göster ve bunu eksit etme ve beğenmediklerini değiştirmeye değil törpülemeye çalış (bunu yaparken hissettirme) ve asla öfkeyle hırçınlıkla değil sevgiyle terbiye et hatalarını.
iç sesimde derki beraberlikde; güven, dürüstlüğün, saygı ve sadakatin olmadığı sevgi benim için asla değildir. bunların olmadığı ortamda da mecburiyetlerin gerçek anlamda yoksa asla olmamalısın.
biz evleneli 4 kere gttik eşimin ailesine annem kaç 4 kaç 4 habire giders sıkıntı değil eşim anneme gidelim dese giderimmm ama şuan gidemem bir sürübaşımda iş varken hele allah var bişey demez hatta dün kendi söledi annemgile gidelim die bende yok işim vr dedim annemgil bzie geldiiiiiiiiailesi 1 saat uzaklıkta ama pek vaktimiz olmuyo gecen hafta geldiler bize zaten
tecrübem derki;
isyanım bizde bu akşam görümceme gidecez eşimle
doğru söylüyorsun kuzum hem eşininde hoşuna gider cancazımmmm
benim menüm aynı...kayınvalideye gitmezsek bu akşam dünden kalan artıkları yiyeceğizzbrovaaaaaaaaaaaaa kuzucummmmmmmmben acıktım ya sabah pek bişey yememiştimmmmmmm akşama yoğurtlu çorba etli patates yemeği kabak tatlısı yaptımmmmmmmm
brovaaaaaaaaaaaaa kuzucummmmmmmmben acıktım ya sabah pek bişey yememiştimmmmmmm akşama yoğurtlu çorba etli patates yemeği kabak tatlısı yaptımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?