- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.441
Alice hoşbuldum canım nasılsın
ben doğal saç rengiyle olduğumdan boya derdim yok yoksa eşlik ederdim boya partinize
olsun cnm olsun olur öylee
amin amin sanada inş. cnm nasip eder rabbimm hayırlısı ile düğünün olsun öncelikle inş..
Alice hoşbuldum canım nasılsın
ben doğal saç rengiyle olduğumdan boya derdim yok yoksa eşlik ederdim boya partinize
aslında bnmde kendi saç rengim geldi ama değişiklik olsun die boyatıcammm
amin tatlım saolasın hayırlısı ile inşallah bu duyguyu yaşarız hepimiz...
ayyy ne kadar güzel çok şanslısın canım keşke bende hiç boya vurmasaydım sarının büyüsüne kapıldım şimdi kendi saç rengime dönmeye çalışıyorum ama orial değmiyorya saçıma en çok ona seviniyorum...
aslında bnmde kendi saç rengim geldi ama değişiklik olsun die boyatıcammm
o kadar saçı kaç paket boya boyuyor tatlım baya gür ve uzun maşallah
amin tatlım saolasın hayırlısı ile inşallah bu duyguyu yaşarız hepimiz...
ayyy ne kadar güzel çok şanslısın canım keşke bende hiç boya vurmasaydım sarının büyüsüne kapıldım şimdi kendi saç rengime dönmeye çalışıyorum ama orial değmiyorya saçıma en çok ona seviniyorum...
Hosbulduk alce cnm. Kis koptum gulmekten. Moon da ben gibi evlenemedi daha ki bebis planlasin. Hayir istiyoruzda daha adayimiz bile yok. Hala guluyirum yahu.
Moon cnm hayatimin aski ciksin artik yoksa ruh yasim yakinda 100 bulacak. Hadi opuldunuz cicis bakin kendinize.
Alice kis Allah da seni guldursun :)))
ben geldimmmmmm
bitkisel boya tercih et o zaman canım kuaförlerde saça zarar vermiyormuş onlar fazla
baya gidiyor hralde adam boyuyor bakıom yetmedi içeri gidiyor tekrardan hazırlıyor geliyor gidiyorr bişiler yapıyor baya uzun sürüyorr
ben geldimmmmmm
iyi vazgeçmiyor boyamaktan
ewet bir ara yüz şekli değişiyor ama sonra toparlıyor
gidiyim boyatıyımda şeklini değiştireyim adamın
Hosbulduk alce cnm. Kis koptum gulmekten. Moon da ben gibi evlenemedi daha ki bebis planlasin. Hayir istiyoruzda daha adayimiz bile yok. Hala guluyirum yahu.
Moon cnm hayatimin aski ciksin artik yoksa ruh yasim yakinda 100 bulacak. Hadi opuldunuz cicis bakin kendinize.
Alice kis Allah da seni guldursun :)))
doğum günün kutlu olsun canım,herşey gönlünce olsun,hoşgeldin bu aradaben geldimmmmmm
aynensenin gibi saçı olan 5 müşterisi olsa adam işi bırakır
y
goodum fazla boya değdirmiyorsan bişey olmaz canımcığım o zaman
evet canlar zamanı gelince beyazları kapamak için uğraşacağız bnde sadece dipleri boyuyorum artık ton rengimi bulana kadar zaten bende 3-4 ayda bir boyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?