Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
olsun cnm olsun olur öylee

amin amin sanada inş. cnm nasip eder rabbimm hayırlısı ile düğünün olsun öncelikle inş..

amin tatlım saolasın hayırlısı ile inşallah bu duyguyu yaşarız hepimiz...

Alice hoşbuldum canım nasılsın
ben doğal saç rengiyle olduğumdan boya derdim yok yoksa eşlik ederdim boya partinize

ayyy ne kadar güzel çok şanslısın canım keşke bende hiç boya vurmasaydım sarının büyüsüne kapıldım şimdi kendi saç rengime dönmeye çalışıyorum ama orial değmiyorya saçıma en çok ona seviniyorum...

amin cnmm

ya bnm kendi saç rengim geldi hiç boyatmasam mı ki yaa:18:

Hosbulduk alce cnm. Kis koptum gulmekten. Moon da ben gibi evlenemedi daha ki bebis planlasin. Hayir istiyoruzda daha adayimiz bile yok. Hala guluyirum yahu.
Moon cnm hayatimin aski ciksin artik yoksa ruh yasim yakinda 100 bulacak. Hadi opuldunuz cicis bakin kendinize.
Alice kis Allah da seni guldursun :)))

bende bi ara sarı kullandım tatlım yapmaş değilim ama çabuk döndüm hatamdam 2 senede vazgeçtim
uzattım biraz sonra bi kestirdim 3 senede kendi rengimde uzattım belimde şimdi saçalrım hemde kendi renginde
arada bi boyasammı diyorum ama vazgeçiyorum yine

inş. bidenemmmmm o günler yakındır hyırlısıyla

hoşgeldin hatunnn

bitkisel boya tercih et o zaman canım kuaförlerde saça zarar vermiyormuş onlar fazla

zaten senede 1 boyatıyorum ben cnm

ya ben bugün yanlış anlıyorum herşeyi birde hep moon ile goodu karıştırıyorum allah ağlatmasın canım gül iyi akşamlar canım

doğum günün kutlu olsun canım,herşey gönlünce olsun,hoşgeldin bu arada

şekerim hiç boyatma bence boşver doğallık iyidir...
goodum fazla boya değdirmiyorsan bişey olmaz canımcığım o zaman

evet canlar zamanı gelince beyazları kapamak için uğraşacağız bnde sadece dipleri boyuyorum artık ton rengimi bulana kadar zaten bende 3-4 ayda bir boyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…