Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
inş. bidenemmmmm o günler yakındır hyırlısıyla

hoşgeldin hatunnn

zaten senede 1 boyatıyorum ben cnm

doğum günü çocuğu gelmiş
hoş geldin tatlım

musmutluu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kalperasiii

çok teşekkürler güzel arkadaşlarım benim :) yalnız bi doğum günü acısını sonraki doğum günümde çıkarcam( 2 ay sonra ) saç boyası konumuz sanırım ben daha hiç saçımı boyatmadım kendi rengini beğeniyorum tenimede yakışıyor :) ve uğraşamam öle habire kuaförle ama beyaz düşünce saçıma o zaman boyatırım anlaşılan yakındır 30 oldum :)

sana bu renk yakışıyor cnm sarıdan daha da güzel oluyorrr

evet canım bende bu rengi kendime daha çok yakıştırdım sanki gençleşmişim gibi geldi ama gel gör ki nişanlım sarışın olmamı istiyor dedim hiç kusura bakma ben böyle mutluyum

sakın boyatma boşver canım doğallık iyidir dahaa çooook var 30 boşver ben kendimi böyle avutuyorumda

yalnız deilsin biz varızz

ama ailesiz geçirdiğin son doğum günü olur inş..

yaş konusunda arkandan geliriyorum cnm

şu boyacıların renklere taktıkları isimlere uyuz oluyorum bugün ev için badana rengi kataloğu almaya gittim istediğim renk katalogda yoktu bir tane beyaz diye renk gösterdi beyazla alakası yok adı da kartepe boyanın birde gri tonu diye bir renk gösterdi adı çağılmış dedim bu ne ya ne alaka

ewet yaa bende gıcık oluyorum fil dişi, bilmem ne rengi bu ne yaa

kartepe mi benim bildiğim bir kartepe var o da İStanbulda çokca kar yağan yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…