- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.461
inş. bidenemmmmmo günler yakındır hyırlısıyla
hoşgeldin hatunnn
zaten senede 1 boyatıyorum ben cnm
doğum günü çocuğu gelmiş
hoş geldin tatlım
musmutluu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrkalperasiii
ya ben bugün yanlış anlıyorum herşeyi birde hep moon ile goodu karıştırıyorumallah ağlatmasın canım gül iyi akşamlar canım
doğum günün kutlu olsun canım,herşey gönlünce olsun,hoşgeldin bu arada
şekerim hiç boyatma bence boşver doğallık iyidir...
goodum fazla boya değdirmiyorsan bişey olmaz canımcığım o zaman
sana bu renk yakışıyor cnm sarıdan daha da güzel oluyorrr
çok teşekkürler güzel arkadaşlarım benim :) yalnız bi doğum günü acısını sonraki doğum günümde çıkarcam( 2 ay sonra) saç boyası konumuz sanırım ben daha hiç saçımı boyatmadım kendi rengini beğeniyorum tenimede yakışıyor :) ve uğraşamam öle habire kuaförle ama beyaz düşünce saçıma o zaman boyatırım anlaşılan yakındır 30 oldum :)
çok teşekkürler güzel arkadaşlarım benim :) yalnız bi doğum günü acısını sonraki doğum günümde çıkarcam( 2 ay sonra) saç boyası konumuz sanırım ben daha hiç saçımı boyatmadım kendi rengini beğeniyorum tenimede yakışıyor :) ve uğraşamam öle habire kuaförle ama beyaz düşünce saçıma o zaman boyatırım anlaşılan yakındır 30 oldum :)
evet canım bende bu rengi kendime daha çok yakıştırdım sanki gençleşmişim gibi geldi ama gel gör ki nişanlım sarışın olmamı istiyor dedim hiç kusura bakma ben böyle mutluyum
[
şu boyacıların renklere taktıkları isimlere uyuz oluyorum bugün ev için badana rengi kataloğu almaya gittim istediğim renk katalogda yoktu bir tane beyaz diye renk gösterdi beyazla alakası yok adı da kartepe boyanın birde gri tonu diye bir renk gösterdi adı çağılmış dedim bu ne ya ne alaka
kimi erkeklerde sarı sevmiyor çok ilginç ama dediğin gibi kusura bakmasın nişanlın
ewet yaa bende gıcık oluyorum fil dişi, bilmem ne rengi bu ne yaa
kartepe mi benim bildiğim bir kartepe var o da İStanbulda çokca kar yağan yer
mum ışığı9
yatak odasına yapılır heralde
sen çok yaşa canım
google amcaya sordum böyle şampanya sarısı gibi bir renk sankim
yakışırrrrşampanya rengiii
boya kataloglarına bak gül o derece yani
mutluluğun resmiiii
Eki Görüntüle 563183
yukarda ki puzzle yapıyordum birden sinirlendim ne var bu kadar çok çocuk yapacak kafalarını bulamıyorum die bir bağırdım annemle kardeşim gülme krizine girdi
Deli kızz :)
sinir oldum canm yaa ama ilk tamamladığım şeyde horoz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?