Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
baktım cnm ama emlakçısız yok. napıcaz bılmıyorum. evden ıyıce soğudum oysa ne kadar beğenmiştim .
emlakçıya verecek parada yok. depozıto vemıştık tabıkı eve kıra kadar 800 tl

melkacıya bız 350 lıra vermıstık
artık bırınden borc alacaksınız yoksa esyaların batacak yanı?

emlakçılar 5 kuruş inmiyolar. evlerde zaten burda en az 800. emlakçıyla beraber 1600 ev sahıbı depozito ister ettımı 2400. o para nerde bızde
çok akmıyo damlatıyo şimdilik ama salon leke leke oldu gördukçe ağlayasım gelıyo

canlarımm ben geldim...çok ama çok zor 2 gecden sonra buradayım..Rabbim bir daha yaşatmasın inşşş

eşimin kan değerleri düştü, ağrısı azaldı, apendisit gerileyince bizi çıkardılar bugün..ama herhangi bir ağrı, ateş, mide bulantısı olursa hemen acile gideceğiz..doktor banada 3 gün rapor yazı..kocanın yanında ol diye..arada girerim canlarımm

geçmişi okucam biraz...beni merak etmişinizz..çok seviyorum sizleriii

anam eve gittin hala yorgunum demeden nete girmişsin kocan hasta ilgilen onunla ne takılıyon sırf seni merak ettiğim için girdim
benimde canım sıkılıyor kimse yok ( yemege bile çıkmadım
neyse canım öpüyorum kocaman :)

çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun canım.
Yokluğun belli oluyo kuzucuk :)

isyancığım çok geçmiş olsun canım..
merhaba bayanlar...
bir an önce yaz gelsin ya of hiç sevmiyorum soğuk ve kasvetli havaları...topikte çok sakin bugün...
bazı arkadaşlar blog yazmamı istiyor düğünüm,evim ve giyim tarzımla alaklı blogla uğraşacağım sanırım bugün tabi oda çok içimden gelirse

yenidendoğdum şimdide araba mı istiyorsun kız allah iyiliğini versin emi ya şu araba beni hiç çekmiyor hiç bir zaman bir arabam olsa keşke diye hayal kurmadım babam sayesinde her türlü her marka arabaya bindim sanırım bu yüzden bir arabam olsa hayali kurmadım nişanlımda sana düğün hediyesi mini cooper alıyımmı dedi en nefret ettiğim araba mini cooper dır

çok geçmiş olsun canım :26:

canımmm çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın

uf 2013 gelin topiğine bakınca kendimi çok eksik hissediyorum herkesin tarihi belli uffff benim ev belli tarih yok çok gıcık bir durum şükrediyorum hep ama belirsizlikten nefret ediyorum...bir arkadaşım sırf belirsizlik yüzünden nişanı atmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…