- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.021
esmer şirine mesaj kutun dolu boşlat ondan cvp yazamadım
koltuklarındamı ız oldu ev sahıbıne soyledınızmı canım ?emlakçılar 5 kuruş inmiyolar. evlerde zaten burda en az 800. emlakçıyla beraber 1600 ev sahıbı depozito ister ettımı 2400. o para nerde bızde
çok akmıyo damlatıyo şimdilik ama salon leke leke oldu gördukçe ağlayasım gelıyo
hosgeldın kız alicee sana bakıyodum yardımına ıhtıyacım var el at banaisyancığım çok geçmiş olsun canım..
merhaba bayanlar...
bir an önce yaz gelsin ya of hiç sevmiyorum soğuk ve kasvetli havaları...topikte çok sakin bugün...
bazı arkadaşlar blog yazmamı istiyor düğünüm,evim ve giyim tarzımla alaklı blogla uğraşacağım sanırım bugün tabi oda çok içimden gelirse
yenidendoğdum şimdide araba mı istiyorsun kızallah iyiliğini versin emi ya şu araba beni hiç çekmiyor hiç bir zaman bir arabam olsa keşke diye hayal kurmadım babam sayesinde her türlü her marka arabaya bindim sanırım bu yüzden bir arabam olsa hayali kurmadım nişanlımda sana düğün hediyesi mini cooper alıyımmı dedi en nefret ettiğim araba mini cooper dır
çok sağolun calarımm
yenidendoğdumcummm iş yerim izin vermediki..şefe durumumuzu açıkladık ama şirkete tam sölemedik...aradım patronu eşim hastalandı..hastanede yatıyoruz 3 gün işe gelemicem dedim...gerekli evrakları yllarım dedim...o da tamam geçmiş olsun dedi...bir tane doktor yazı yazdı..eşinin hastalığından dolayı 3 gün eşine refakatçlı bulunmas gereklidir diye..birde rapor yazdı tamamdır...
melank ben yokumm...sıkıl şimdi orada
çok sağolun calarımm
yenidendoğdumcummm iş yerim izin vermediki..şefe durumumuzu açıkladık ama şirkete tam sölemedik...aradım patronu eşim hastalandı..hastanede yatıyoruz 3 gün işe gelemicem dedim...gerekli evrakları yllarım dedim...o da tamam geçmiş olsun dedi...bir tane doktor yazı yazdı..eşinin hastalığından dolayı 3 gün eşine refakatçlı bulunmas gereklidir diye..birde rapor yazdı tamamdır...
bizim işte olsa isyan çıkar valla bunca işi kim yapacak ne izni diye kıyamet kopartırlar.
hatta bide üstüne al eşini de gel birlikte bakarız derlermümkün değili kendime izni zar zor alıyorum
isyan gecmiş olsunnn cnm telin yoktu bende sordum isyanın teli kimödeyse msj atsın die ses çıkmadı arıycktım seni merak ettim sen olmayınca tadıo tuzu yok buraların
çok sağolun calarımm
isyan gecmiş olsunnn cnm telin yoktu bende sordum isyanın teli kimödeyse msj atsın die ses çıkmadı arıycktım seni merak ettim sen olmayınca tadıo tuzu yok buraların
hi hi hi bu sayfayı açık unutmusum rapor yazacam diye görmesem uutmuştumsıkıntıdan patlayacam valla yaa off daha yarında yoksun demi amaninn zaten yalnızdım tamamen yalnızım kızım arkama dönüyom kimse yok yaff sana takılmam bile yetiyordu enişteeeee çabuk iyileş
kuzen ya burada bu hareketleri ben yapamıyom kendim yapsam olurmu yapıyordum ya sana gül diyeşimdi yapmaya kalksam doktarlar bu kız kendi kendine delirdi derler valla saçmaladım yalnızlıktan
ben neyıne yetmıyorum kız cadı
bunu yap en güzel bunu yapıosun
kuuz sen başka yerlere takılıyosun herhal görükmyosun sus pussun konusmuyosun yaw anacuın evi naptınız
koltuklarındamı ız oldu ev sahıbıne soyledınızmı canım ?
pekı annenızden fılan borc alsanız hıcmı yok zınnet bısey?
hosgeldın kız alicee sana bakıyodum yardımına ıhtıyacım var el at bana
bebek o lunca ne yapıcam sıl bastan yenıb ır ıs
ha ne dersın yenı bır ask (buldum) yenı bır ıs(bdua bayatladı) yıne gulecek bı neden lazım(ben)
henuz eşyalara bırşey olmadı çok şukur cnm. evsahıbıne soylucez ama yağmur dınsın bırı gelsın baksın masraf çıkarsın arayıp konuşalım soylucez. canım ailelerin durumu hıç yok anlatmıştım kımsenın faydası olmadı-olamadı bıze
zıynet mıynet de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?