Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
koltuklarındamı ız oldu ev sahıbıne soyledınızmı canım ?
pekı annenızden fılan borc alsanız hıcmı yok zınnet bısey?

hosgeldın kız alicee sana bakıyodum yardımına ıhtıyacım var el at bana

bebek o lunca ne yapıcam sıl bastan yenıb ır ıs
ha ne dersın yenı bır ask (buldum) yenı bır ıs(bdua bayatladı) yıne gulecek bı neden lazım(ben)

ısyancım gecmıs olsunn cok ınslalah tekrarlamaz tekrardan guzleım

esın ıcın sana rapor yazmaları ayrı bı ıncelık ıs yerının buna musade vermesı baska bı durum ınan sasırdım yerlere serıle serıle bu hafta ıse geldım

çok sağolun calarımm

yenidendoğdumcummm iş yerim izin vermediki..şefe durumumuzu açıkladık ama şirkete tam sölemedik...aradım patronu eşim hastalandı..hastanede yatıyoruz 3 gün işe gelemicem dedim...gerekli evrakları yllarım dedim...o da tamam geçmiş olsun dedi...bir tane doktor yazı yazdı..eşinin hastalığından dolayı 3 gün eşine refakatçlı bulunmas gereklidir diye..birde rapor yazdı tamamdır...

melank ben yokumm...sıkıl şimdi orada

bizim işte olsa isyan çıkar valla bunca işi kim yapacak ne izni diye kıyamet kopartırlar.
hatta bide üstüne al eşini de gel birlikte bakarız derler mümkün değili kendime izni zar zor alıyorum

vay be genede anlayıslılar ne dıyım canım ınsallah esın bır an once saglıgına kavusur canım

isyan gecmiş olsunnn cnm telin yoktu bende sordum isyanın teli kimödeyse msj atsın die ses çıkmadı arıycktım seni merak ettim sen olmayınca tadıo tuzu yok buraların

hi hi hi bu sayfayı açık unutmusum rapor yazacam diye görmesem uutmuştum sıkıntıdan patlayacam valla yaa off daha yarında yoksun demi amaninn zaten yalnızdım tamamen yalnızım kızım arkama dönüyom kimse yok yaff sana takılmam bile yetiyordu enişteeeee çabuk iyileş
kuzen ya burada bu hareketleri ben yapamıyom kendim yapsam olurmu yapıyordum ya sana gül diye şimdi yapmaya kalksam doktarlar bu kız kendi kendine delirdi derler valla saçmaladım yalnızlıktan

isyan gecmiş olsunnn cnm telin yoktu bende sordum isyanın teli kimödeyse msj atsın die ses çıkmadı arıycktım seni merak ettim sen olmayınca tadıo tuzu yok buraların

sağolll birtanemmm benimmm..çok mutlu oldumm kuzumm.bende sizleri çok seviyorum...girmeden edemiyorum bak

bunu yap en güzel bunu yapıosun

kuuz sen başka yerlere takılıyosun herhal görükmyosun sus pussun konusmuyosun yaw anacuın evi naptınız

AY SEN BULBUL SANKILIM :)
arada komsulara gezmeye gıdıyorumm
evı naptık
da hıc bısey baslamadı ama sadece boya secımı ve duvar kagıdı kaldı o kadar
cumartesı pazar fayanscı gelecek guzelım pazartesı boyacı carsamba banyo dolap kabınler cuma cumartesı mutfak dolabı :)
sonra lımant sonra tasınıcaz

henuz eşyalara bırşey olmadı çok şukur cnm. evsahıbıne soylucez ama yağmur dınsın bırı gelsın baksın masraf çıkarsın arayıp konuşalım soylucez. canım ailelerin durumu hıç yok anlatmıştım kımsenın faydası olmadı-olamadı bıze
zıynet mıynet de yok

canım benım cok uzuldum ne desem bılemedım ev sahıbıne sımdıden haber ver o fıyata muhtemelen o daıre sıfırdır
yanı o karsılasın durumu soncuta onun evının kusuru sonucta
ev arıcaksınız ama depozıto var nasıl olacak
:S

napıcaz bılmıyorum cnm. eşim buluruz ev diyo ama bılıyorumkı kolay değil. hele emlakçı olmadan çok zor .
bınamız çok yenı değil evde ahım şahım değil muhıt sebebıyle pahalı. ev sahıbınle konuşcaz ama eşim diyorkı çatı olayı pahalı şimdi yaptırmaz kalkıp okadar masraf etmez dıyo eee ev bulamazsak napcaz. hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…