Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
evet haklisin.
Amiin insaallah.
Dogma büyüme avusturyadaydim canim.

güzel yer. Arkadaşım viyanada hukuk okudu orada kız şimdi işini yapior
almancan vardır o zaman bildiğim kadarı ile almanca konuşuşuor orada
sen burda kolay iş bulabilirsin mesela
müşteri temsilicisi falan gibi vede iyi maaş alabilirsin düşünürsen

Evet, evet ana dili almanca.
Ingilizce de ilk okuldan itibaren görmeye basliyoruz.
Fransizcayi sirf 5 sene gördüm 3 senedir de hic kullanmadigim icin unuttum sayilir malesef.
Ya ise girmeyi cok istiyorum özellikle su ev konusu yüzünden.
InsaAllah bulabilirim.
Esimin aileside yabanci dilimden dolayi bulabilirim diyor.
Ama ben asgari ücrete bile raziyim yani yeter ki uygun bir is olsun.
Kismet bakalim...
Sen nerde calisiyorsun? Tesettür acisindan sorun oluyor mu?

bende zamanında çok karşılaştım bu sorunla ama çok şükür geçti:)
şu an çalıştığım yerdeki patronumla zıt karakterlerdeyiz yaşam tarzı olarak ama allah için tesettürüme,namazıma karışmaz hatta bana namaz kılmam için bile bir yer ayarladı ve suntadan seccade ayptırdı
kuarn okurken görür beni derki eflinam sen dua et bana ama ters mi depiyor anlamııorum ki der takılır arada
ramazada hergün kuran okudum hatim için içeri girerdi sonra geri çıkardı mesela
kendiside tam tersi beni ilgilnedirmez kesinlikle ama içen ve pek inanmaan bir insan ama hakkını iyemem şimdi
sorun olmuor yaniiii
kuran vs okumadığım zaman der neden okumuyorsun işlerimize bereket gelsin
ben umreye giderken 1 ay izin istedim allah razı olsun verdi mesela inanmamasına rağmen

Süper ya.
Sen cok rahatsin demek ki.
Allah razi olsun gercekten.
Sana karsi bu tutumundan dolayi Allah bilir belki de cok büyük sevap kazaniyordur.
MasAllah gercekten.

Sana saygı duyması ve çalışırken ibadetini yapman için imkan sağlaması çok güzel Allah razı olsun.

süper ya.
Sen cok rahatsin demek ki.
Allah razi olsun gercekten.
Sana karsi bu tutumundan dolayi allah bilir belki de cok büyük sevap kazaniyordur.
Masallah gercekten.

sana saygı duyması ve çalışırken ibadetini yapman için imkan sağlaması çok güzel allah razı olsun.

işte şu siniri ve unutkanlığıda olmasa ama işte bunada şükür
evet zaten herkes birbirine saygı duduğu sürece sorun yaşanmaz ama maalesef bazen olabilior
sagı gösterirsen sagıda görürsün
kimse kimseyi dış görünüşü ile yargılamayıp özünü gördüğü vakit iş bitmiştir...

Kesinlikle öyle.

selamlarrrr
eflişim patronuna helal olsun valla yok kız ne arabası biz evlenelim yeter bana zaten nişanlımın arabası var yeter bize fuzuruliğe gerek yok şimdilik şu ev için kalebodur bakmaktan kafayı yicem...istediğim kalebodurda maaşallah kutusu 58 tl m2 sini bilsem fiyat çıkarttıracağım ama bilmiyorum ki...

Selam kizlar dun aksam kursta ki hocamiz ben ve iki arkadas daha hz mevlanayi anma konserine gittik eslerimizde geldi cok guzel bir aksam oldu bizim icin.

Gunaydinnn
Sabahtan beri kabak tatlisi
Iki ayvadan ayva kompostosi
Birazdan sut mayalicam
Kahvalti ettikk :) aksama kofte patates pilav :) esim ise gidince besten sonra temixlik cok yogunummm :) yogurtu activya ile mayalicam :)))) resmedicem hepsini

ufff neden kimse gelmiyor ya offff hafta sonuda ne kadar sıkıcı geçiyor masatakvimim doğru diyorsun bu topikte nazar var sirkeli su ile ıslatmak lazım...
bu arada safer ayına girdik allah hepimizi gelecek kötülüklerden korusun dualarımdasınız...

Evi supurdum daha yeni :) ustelik evfe bir degil iki bebek var bu aksam bana emanet )) citl olaydi yardima gelirdiiii

günaydınnn canlarrrr

topiğimize ne olnuş böleee resmen terk edilmiş yahuuu

nasılsınız bakalımmmm

herkeze sağlıklı, güzel bir hafta olsun inşş

GÜNAYDINN hanımllarr
fena halde grıplerdeyımmm

egeye egenın ıstegı uzerıne arabalı duvar kagıdı aldık pısmanım :2:

GÜNAYDINN hanımllarr
fena halde grıplerdeyımmm

egeye egenın ıstegı uzerıne arabalı duvar kagıdı aldık pısmanım :2:

geçmiş olsun kuzu..dikkat et kendinnnee

egenin odasına aldıysanız bence güzel olur arabalı duvar kağıdı..ben çok seviyorum erkek odasın o tarz şeylerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…