- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.141
Evi supurdum daha yeni :) ustelik evfe bir degil iki bebek var bu aksam bana emanet)) citl olaydi yardima gelirdiiii
ne olduuuuu ciltl'im sanaaagelirdim hemen bi tel etseydşn hemen gelirdik cnmmbugün çok sinirliyimm
Günaydın herkeseeee
31 Aralık bana tatil hahahahhaha
biz yılbaşında ailemle otele gideceğiz rezervasyonumuzu yaptık
aslında uludağa gitmek çok istedim ama kadar bütçemiz yok dedi eşim
eşime yılbaşı için yün kazak aldım sonra aldığıma pişman oldum yıkama talimatında sadece elde yıkanır yazıyo
isyanım hoşgeldin canımm
bende hep bişey alırken yıkama talimatını okuyorum artık...eskiden hiç okumazdım..şimdi işler bana düşünce hep bakıuorum valla
hoşbuldukk kuzummm
ohh ne güzel ailenle otel tatilll
esımde ark davet etmıs ama ben cok kızdım cunku 3 gun ocne tasınacagız yerlesebılecekmıyızkı mıasfır agırlatmaya kalkıyor o gunde calısıcam ne zaman hazırlıcam :S bı oncekı gunde anca yerlesmeye calsıırız bılemedım napsam
gelirdim hemen bi tel etseydşn hemen gelirdik cnmmbugün çok sinirliyimm
yılbaşı için mi çağırmış
ilk yılbaşınız dah aözel birşeyler yapsaydınız yahu
sana sormadan çağırdıysa hiç hoş değil yetişemeye bilirsin
erkeklerin bu düşüncesizliklerine sinir oluyorum...zaten yorgun olacaksın onca işten sonraa birde misafir ağırlamak saçma yaniiesımde ark davet etmıs ama ben cok kızdım cunku 3 gun ocne tasınacagız yerlesebılecekmıyızkı mıasfır agırlatmaya kalkıyor o gunde calısıcam ne zaman hazırlıcam :S bı oncekı gunde anca yerlesmeye calsıırız bılemedım napsam
erkeklerin bu düşüncesizliklerine sinir oluyorum...zaten yorgun olacaksın onca işten sonraa birde misafir ağırlamak saçma yaniikeşke evde yalnız kalsaydınız güzel bir yemek olsaydı daha iyi olurdu ama erkekler işte bu kadar ince düşünemiyorlarr
ya zaten bısey hazırlayamam cunku gelen herkez calısmıyor bende kaufore gıderım suslenırım ama hıc bısey hazırlıyamam ama sonrkaı gunde evdeyım tasınmanın ardından temızlık yapamk zorunda kalcıam bılemıyorum cok sınırlendım ama gelmesınler dersem bende bı plan yapamaz evde ıkımız oylecene kalırsak daha kotu olur dımı ama
bende esıme ogluma heıdye alıcam
oglumda babasına alıcak
oglumda annesıne alacak
esımde bana alırsa
ooo baya hedıye alınmıs olunacak bana
ne alcaksın??
kocacımda ban aalcak
dün ne istiyorsun dedi 5 taş pırlanta dedim
o sonra ki yıl diyor
bende başka birşey istemiyorum dedim ama alır mutlaka
gıysı alıcam tabıkı ne alıcam :)
kıyamammm
bende ege adına kendıme kadıfe mınıcık bır elbıse alıcam :)
sonra kendımed ebısey almam laızm elbette
esım belkı bısey alamaz bılemedımo kadar parası varsa hasır bıleklık alsın ne yapacaksın 5 tanecık pırlantayı ya
yenıdendoğdum haklısın sana sorması lazımdı
masatakvımıne bak yahu pırlanta ıstıyor
bu arada kızlar bırşey danışcam ya. banydakı çamaşır makınesının ustune boyle kremlerı parfumlerı koymayı çok severım ben. pekı onları nışan sepetıme(beyaz) yada kına sepetıme (kırmızı) koyupta makınenın ustune koysam komık mı olur guzel mı olur ne dersınız
yenıdendoğdum haklısın sana sorması lazımdı
masatakvımıne bak yahu pırlanta ıstıyor
bu arada kızlar bırşey danışcam ya. banydakı çamaşır makınesının ustune boyle kremlerı parfumlerı koymayı çok severım ben. pekı onları nışan sepetıme(beyaz) yada kına sepetıme (kırmızı) koyupta makınenın ustune koysam komık mı olur guzel mı olur ne dersınız
ben tam öle yaptım..o koskoca kona sepeti ne olaca dedim ve gittim banyoya makinanın üstüne koydumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?