Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bizde yılbaşı kutlaması olmaz...ne kendi ailemde vardı nede eşimin ailesinde... belki ilk yılbasşımız diye ben güzel bir yemek hazırlarımmm..belki annemlere gideriz orada otururuz ama öle çok özel bişi olmazz

cıtl noldu cnm?
bızde kutlama olur ama kutlama dediğim guzel bı yemek ardından atıştırmalık şeyler. ve tombalaaaa annem babam bırer kadeh alırlar sadece yılbaşlarında. ama ben alamam içki içemiyorum sevemıyorum
bu sene ailecek geçireceğiz cumbur cemaat ne guzel sadece kardeşim yok olsun varsın sağlığı yerınde olsunda uzak olsun

Günaydın herkeseeee

31 Aralık bana tatil hahahahhaha

biz yılbaşında ailemle otele gideceğiz rezervasyonumuzu yaptık
aslında uludağa gitmek çok istedim ama kadar bütçemiz yok dedi eşim

eşime yılbaşı için yün kazak aldım sonra aldığıma pişman oldum yıkama talimatında sadece elde yıkanır yazıyo

isyanım hoşgeldin canımm

bende hep bişey alırken yıkama talimatını okuyorum artık...eskiden hiç okumazdım..şimdi işler bana düşünce hep bakıuorum valla

hoşbuldukk kuzummm

ohh ne güzel ailenle otel tatilll

esımde ark davet etmıs ama ben cok kızdım cunku 3 gun ocne tasınacagız yerlesebılecekmıyızkı mıasfır agırlatmaya kalkıyor o gunde calısıcam ne zaman hazırlıcam :S bı oncekı gunde anca yerlesmeye calsıırız bılemedım napsam

yılbaşı için mi çağırmış
ilk yılbaşınız dah aözel birşeyler yapsaydınız yahu
sana sormadan çağırdıysa hiç hoş değil yetişemeye bilirsin

yılbaşı için mi çağırmış
ilk yılbaşınız dah aözel birşeyler yapsaydınız yahu
sana sormadan çağırdıysa hiç hoş değil yetişemeye bilirsin

ya zaten bısey hazırlayamam cunku gelen herkez calısmıyor bende kaufore gıderım suslenırım ama hıc bısey hazırlıyamam ama sonrkaı gunde evdeyım tasınmanın ardından temızlık yapamk zorunda kalcıam bılemıyorum cok sınırlendım ama gelmesınler dersem bende bı plan yapamaz evde ıkımız oylecene kalırsak daha kotu olur dımı ama

bende esıme ogluma heıdye alıcam
oglumda babasına alıcak
oglumda annesıne alacak
esımde bana alırsa
ooo baya hedıye alınmıs olunacak bana

erkeklerin bu düşüncesizliklerine sinir oluyorum...zaten yorgun olacaksın onca işten sonraa birde misafir ağırlamak saçma yanii keşke evde yalnız kalsaydınız güzel bir yemek olsaydı daha iyi olurdu ama erkekler işte bu kadar ince düşünemiyorlarr

esım ark ozluyor bılıyorum
bısey hazırlayamıyacak bıle olsam yenı yerlesıcem yerlesebılecekmıyım o bıle mechul evde perde ve halı olmayacak :S bılemıyorum ya
ben reddedersem bıseyde yapmazsak canımız sıkılır bılırım
cunku her yılbasında ya bı yere gıtmeye ya bırılerıjne gıtmeye alıskınım kac yıldır

buarada gelırlerse kac kısı olunacak
bır bakayım
1 nısanlısı askerde
1 bekar erkek
2 kısı evli bunlar
2 kişi dugunu olmak uzere
ee ust katta oturan kuzenımıde cagırırım ve abımlerıde onlarda 4 yetıskın eder
ee kardeslerıde gelır esımın
2
toplama : 14 kişi 3 bebe

ne alcaksın??

kocacımda ban aalcak
dün ne istiyorsun dedi 5 taş pırlanta dedim
o sonra ki yıl diyor
bende başka birşey istemiyorum dedim ama alır mutlaka

ne alcaksın??

kocacımda ban aalcak
dün ne istiyorsun dedi 5 taş pırlanta dedim
o sonra ki yıl diyor
bende başka birşey istemiyorum dedim ama alır mutlaka

gıysı alıcam tabıkı ne alıcam :)
kıyamammm

bende ege adına kendıme kadıfe mınıcık bır elbıse alıcam :)

sonra kendımed ebısey almam laızm elbette

esım belkı bısey alamaz bılemedım o kadar parası varsa hasır bıleklık alsın ne yapacaksın 5 tanecık pırlantayı ya

ha ben esıme bana araba al dıye soyluyorum hatta egede soyluyor anneme araba al benı gezmeye goturecek sen uyuyorsun dıyor(son 3-4 haftadır onurun gece gunduz muhbbatı bız evde kos kos otururkene denk geldı cocuk hep uyuyor gordu onu )

yenıdendoğdum haklısın sana sorması lazımdı
masatakvımıne bak yahu pırlanta ıstıyor
bu arada kızlar bırşey danışcam ya. banydakı çamaşır makınesının ustune boyle kremlerı parfumlerı koymayı çok severım ben. pekı onları nışan sepetıme(beyaz) yada kına sepetıme (kırmızı) koyupta makınenın ustune koysam komık mı olur guzel mı olur ne dersınız

ben bilezik takmam canım hoşlanmıyorum pek
bileklik kepçe gilan takarım ama bilezik cınkk
para varda borçta var kuşum şu kredi belimizi büküyor
ayda 1500 tl kredi ödüyoruz

bende kotonda bi etek bluz gördüm yılbaşı için onu alacağım kendime şıkır şıkırrr

kuzum benimde düğün sepetime koydum
kırmızı banyona uyuyorsa koy benim inci sepetti beyaz onu koydum banyoma

ben tam öle yaptım..o koskoca kona sepeti ne olaca dedim ve gittim banyoya makinanın üstüne koydumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…