Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ayyy şook oldum okurkenn kıyamam yaaa
allahım sabırlar versin inşaallah ve o insan müsveddesinede en güzel cevabını versin
ağladım ya resmen okurken ben bilmiyordum
çççpooook üzüldüm yemin ediyorum kafam yerinden gitti

slm kızlar ben geldim iş yerinde çok takılamıyorum telden de çok zor oluyo o yüzden takip edemiyorum topiği ama aklım burda...Evet o bilana benim...16 gün geçti ama acımdan hiç birşey eksilmedi tek hissettiğim koca bir boşluk onu ne kadar da hayatımın merkezi yapmışım meğer....Şu an yuvayı yıktığım için beni şuçluyor biliyormusunuz neymiş benim beynim yıkanıyormuş yoksa ben onu asla bırakmazmışım beni tanımamış olması ne kadar acı...ve daha bir sürü şey
Allahım herşey için hayırlısını versin sizden tek istediğim bana dua etmeniz yoksa benim için asıl boşanma aşamasında daha zor bi süreç bekliyor..
Kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum canlarımmmm

kızlar gınaydın
bılanacım çok gecmış olsun hayat bu herşey başımıza gelebılır. guçlu ol sadece .umarım o pislikde cezasını bulur
bu arada milena ayrı kızlar onda sorun yok sanırım aman olmasın
kızlar ev varmış bı tane akşama bakmaya gıdıyoruz

canım dularımda ve aklımda inanki varsınn :26::26::26:
o nasıl bir insandırki seni hala suçalayabilecek yer arıyor...hiçmi utanmıyor yaptığından, hiçmi vicdanı sızlamıor..Allah korkusu olmayan bir adammış demekki..bu insanlardan herşey beklenir..
dularımız seninle..inş en az zararla atlatırsın kuzucumm :26::26:

inşaallah rabbim seni tez zamanda en az zarar ile kurtarsın bu olaydan
ve ilersi içinde rabbim ummadığın güzellikleri sana yaşatsın
sana özellikle ismen dua edicem akşam eve gidince inşaallah

kızlarrr hediyemi aldımmmm...zippo çakmak...130 tl. biraz tuzlu oldu ama napayım bişi bulamadımm

düz model aldım..mat aldım parlaklarde el izi oluyor diye..alt kısmınada baş haflerimiz yazdırdım..inş beğenirr

evet canım hepimizin başına gelebiliri. Nasılsın diye soranlara ŞİMDİLİK iyiyim diyorum hep.

gofretto senın neyın var... noldu... malum takıp edemıyorum bazen
ısyancım maşallah para çok galıba. kız deli misin sen bır çakmağa o kadar para verilir mi

valla benimde içim acıdı ama eşimde bunu yıllardır almayı istiyordu..yok okul, yok düğün masrafları derken alamadı kendine..gidip bir kazak alsam 50-60 lira..bot alsam 150 tl, oyun konsolu 700-800 tl...en azından istediği birşey olsun ve ömür boyu yanında taşısın istedim canımmm sevgililer gününde hediye alamam artıkk

Günaydın kızlar nasılsınız?
Beni dün yapmadıklarım ve bugun yapacaklarım beni bekliyooo. Temizlik, yemek ve çamaşır.
Neyseki hava düne göre daha iyi.
Yenidendogdum yine ceza almış ya. :26:
Sanırım o çamaşır mevzusu vs. Çok anlamadım ne var onda ama :44:

ya ben ne kaçırdımmm?
Naptın senin kv?
Hep okuyorum ama asıl sorunu bilmiyorum sanırım.
Başbaşa kalmanız çok sıkıcı.

Ben de 14 şubatta dşünüyorum. Bıraksın diye almadım. Eskiden bi zipposu vardı onuda ben kaybetmiştim. Telafi olur hem. Nerde yazdırdın baş harfleriniziii?
Yaptırırım belki, çok güzel düşünmüşsün.

Allah yardımcın olsun canım. Kalbin temizmiş ki rabbim başında su yüzüne çıkardı. Senelerce bilmeden kocasına kul köle yaşayan kadınlar var. Çoocugu var diye ayrılamayan. Üzerine çamurunu bulaştırmaya çalışıyo ama sen boşver. Elbet sen de o da yaptıklarınızın karşılıgını bulucaksınız.

çakmak buu bir sürü model vardı ama ben sade olsun istedimm Eki Görüntüle 581253

Çok güzel benceee ben sevmiyorum diğerlerini çünkü kararıyo desenleri vs. İyi yapmışsın, güle güle kullansın( tez zamanda bırakırlar inşallah sigarayııı)

haklısın ama genede çok pahalı cnm. hayır cakmak yanı o yuzden değmez dıyorum.ama işte eşi isteyınce insan almak ıstıyo bır an once
benımde eşimin istediği biriki şey var ama pahalı alamam alırsam bır ay aç kalırız
kızlar akşama eve bakıcaz inş sorun çıkmazda taşınırız. emlakçıdamış ama adam ındırım yapcakmış borç bulcaz artık:26:

kuzum çakmağı aldığım yerde kendileri yaptılar..sen çakmağı bepeniyorsun kendileri istediğini yapıyor üstüne..zaten tek çakmak saten bir yerdi

kuzum evet çok pahalı ama dediğim gibi yılda 1 kez hediye alabiliyorum o da doğum günü...bari biraz iyi olsun ve istediği olsun diye düşündüm..bu ay 100 tl prim yatacak bize..onunla takaslıcam...yani artı masraf olmamış olacak

isyancım gecen sevgililer gününde ben almıstım geçen sene bide gidip ismimizin baş harflarini çizdirdim ona sinir oldu çocukmuyuz dedi gençlik yıllarımız mı dedi 53:

benim eşim sanmıyorum öle desin...eminim çok beğenecek

bu sene cok farklı bi hediyem var aslında 2 hediyem var traş takımı alayım diyon yanındada eşimin babsı küçük yaşta vefat etmiş 9 -10 yaşında pek hatırlamıyo bi duruşunu görseydim demişti bi akrabası var onların düğünündede görüntüsü varmış daha kaset ama ben onu cd çektirip baak değişik güzel bi film aldım izleyelim desem acsam napar bilemiyom üzülür mü nasıl olur acaba fikrim bu :26:

isyancım gecen sevgililer gününde ben almıstım geçen sene bide gidip ismimizin baş harflarini çizdirdim ona sinir oldu çocukmuyuz dedi gençlik yıllarımız mı dedi 53:

Ne alaka?
Ay benimkide demesin
Eline isminizin baş harflerini kağıda yazıp versen bile böyle dememli bence-ki hediye bu. Üzülürdüm. :26:

kuzum öle bir günde vermen onu bencd üzer..ben eşime veremezdim..aynen benim eşimde 7 yaşında kaybetmiş..ne kadar üzülmüuorum desede babasından bahsedildiği anda yüzü hüzne boğuluyor..bence hediye olarak olmaz..ama sonra başka bir gün aşkım bak senin için babanı heran yanımızda görmek için bunu yaptırdım dersin o zaman daha anlamlı olur
bende tıraş makinası alacaktım ama fiyatlar 200'ün üstünde..hem eşiminde ağzını aradım kullanamam falan dedi..bende boşverdimm

Ne alaka?
Ay benimkide demesin
Eline isminizin baş harflerini kağıda yazıp versen bile böyle dememli bence-ki hediye bu. Üzülürdüm. :26:

o erkekten erkepe değişir kuzum..benim eşim hiç kızmaz öle..herşeye isimlerimizin baş harfini yazdırıyorum hşuna gidiyor benimkinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…