- 7 Haziran 2012
- 5.061
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.461
bilena bizim gruptandı canım..7 yıldır birlikteliği vardı...6 ekimde evlendi..1,5 yıldır nişanlıydı...eşi denen adam nişanlılık döneminden beri bir başkka birisi ilede birlikteymiş..evlendikten 15 gün sonra öğrenmiş ortaya çıkmış..eşine 2 kez şans verniş ama devam etmiş..şimdi boşanıyor
Konusu burada canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/578585-dert-yoksa-beladan-kurtulus.html
ayyy şook oldum okurkenn kıyamam yaaa
allahım sabırlar versin inşaallah ve o insan müsveddesinede en güzel cevabını versin
ağladım ya resmen okurken ben bilmiyordum
çççpooook üzüldüm yemin ediyorum kafam yerinden gitti
slm kızlar ben geldim iş yerinde çok takılamıyorum telden de çok zor oluyo o yüzden takip edemiyorum topiği ama aklım burda...Evet o bilana benim...16 gün geçti ama acımdan hiç birşey eksilmedi tek hissettiğim koca bir boşluk onu ne kadar da hayatımın merkezi yapmışım meğer....Şu an yuvayı yıktığım için beni şuçluyor biliyormusunuz neymiş benim beynim yıkanıyormuş yoksa ben onu asla bırakmazmışım beni tanımamış olması ne kadar acı...ve daha bir sürü şey
Allahım herşey için hayırlısını versin sizden tek istediğim bana dua etmeniz yoksa benim için asıl boşanma aşamasında daha zor bi süreç bekliyor..
Kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum canlarımmmm
slm kızlar ben geldim iş yerinde çok takılamıyorum telden de çok zor oluyo o yüzden takip edemiyorum topiği ama aklım burda...evet o bilana benim...16 gün geçti ama acımdan hiç birşey eksilmedi tek hissettiğim koca bir boşluk onu ne kadar da hayatımın merkezi yapmışım meğer....şu an yuvayı yıktığım için beni şuçluyor biliyormusunuz neymiş benim beynim yıkanıyormuş yoksa ben onu asla bırakmazmışım beni tanımamış olması ne kadar acı...ve daha bir sürü şey
allahım herşey için hayırlısını versin sizden tek istediğim bana dua etmeniz yoksa benim için asıl boşanma aşamasında daha zor bi süreç bekliyor..
kızlar gınaydın
bılanacım çok gecmış olsun hayat bu herşey başımıza gelebılır. guçlu ol sadece .umarım o pislikde cezasını bulur
bu arada milena ayrı kızlar onda sorun yok sanırım aman olmasın
kızlar ev varmış bı tane akşama bakmaya gıdıyoruz
evet canım hepimizin başına gelebiliri. Nasılsın diye soranlara ŞİMDİLİK iyiyim diyorum hep.
evet canım hepimizin başına gelebiliri. Nasılsın diye soranlara ŞİMDİLİK iyiyim diyorum hep.
gofretto senın neyın var... noldu... malum takıp edemıyorum bazen
ısyancım maşallah para çok galıba. kız deli misin sen bır çakmağa o kadar para verilir mi
ya ben ne kaçırdımmm?Selam canlarım benim özledim siziiiii
Kv geldi geldiğinin ertesi günü bi yere kalmaya gittik uzaktan akrabalarına ayy bunaldım resmen...
Geldi ama çok ezik mahcup duruyo ya da öle görünüyo bilmiorum...
Başbaşayken hiç konuşmuyoruz ben de surat yapıyorum yalan değil..
Ama hala eski olaylar açılmadı bi açılsa konuşcam söyliycem herşeyi bir bir Allahım inş fırsat olur da konuşup rahatlarım:26:
İnşallah çabuk gider çok bunaldım off eşim de bi gün var bi gün yok çok sıkılıyorumm
İsyan geçmiş olsun cnm bu arada
Hepinizi öptüm arada girerim yine bayyy
öğle arasında çarşıya gidityorum...eşime hediye alıcam zippo çakmak..yıllardır hep aklonda vardı ama ben almıyordum sigarayı belki bırakır diye..bakyım bırakmıyor bari istediği şeyi alayım dedimm
slm kızlar ben geldim iş yerinde çok takılamıyorum telden de çok zor oluyo o yüzden takip edemiyorum topiği ama aklım burda...Evet o bilana benim...16 gün geçti ama acımdan hiç birşey eksilmedi tek hissettiğim koca bir boşluk onu ne kadar da hayatımın merkezi yapmışım meğer....Şu an yuvayı yıktığım için beni şuçluyor biliyormusunuz neymiş benim beynim yıkanıyormuş yoksa ben onu asla bırakmazmışım beni tanımamış olması ne kadar acı...ve daha bir sürü şey
Allahım herşey için hayırlısını versin sizden tek istediğim bana dua etmeniz yoksa benim için asıl boşanma aşamasında daha zor bi süreç bekliyor..
sana ne oldu kuzummm :44::44::44:
Günaydın kızlar nasılsınız?
Beni dün yapmadıklarım ve bugun yapacaklarım beni bekliyooo. Temizlik, yemek ve çamaşır.
Neyseki hava düne göre daha iyi.
Yenidendogdum yine ceza almış ya. :26:
Sanırım o çamaşır mevzusu vs. Çok anlamadım ne var onda ama :44:
ya ben ne kaçırdımmm?
Naptın senin kv?
Hep okuyorum ama asıl sorunu bilmiyorum sanırım.
Başbaşa kalmanız çok sıkıcı.
Ben de 14 şubatta dşünüyorum. Bıraksın diye almadım. Eskiden bi zipposu vardı onuda ben kaybetmiştim. Telafi olur hem. Nerde yazdırdın baş harfleriniziii?
Yaptırırım belki, çok güzel düşünmüşsün.
Allah yardımcın olsun canım. Kalbin temizmiş ki rabbim başında su yüzüne çıkardı. Senelerce bilmeden kocasına kul köle yaşayan kadınlar var. Çoocugu var diye ayrılamayan. Üzerine çamurunu bulaştırmaya çalışıyo ama sen boşver. Elbet sen de o da yaptıklarınızın karşılıgını bulucaksınız.
Çok güzel benceee ben sevmiyorum diğerlerini çünkü kararıyo desenleri vs. İyi yapmışsın, güle güle kullansın( tez zamanda bırakırlar inşallah sigarayııı)
haklısın ama genede çok pahalı cnm. hayır cakmak yanı o yuzden değmez dıyorum.ama işte eşi isteyınce insan almak ıstıyo bır an once
benımde eşimin istediği biriki şey var ama pahalı alamam alırsam bır ay aç kalırız
kızlar akşama eve bakıcaz inş sorun çıkmazda taşınırız. emlakçıdamış ama adam ındırım yapcakmış borç bulcaz artık:26:
isyancım gecen sevgililer gününde ben almıstım geçen sene bide gidip ismimizin baş harflarini çizdirdim ona sinir oldu çocukmuyuz dedi gençlik yıllarımız mı dedi53:
isyancım gecen sevgililer gününde ben almıstım geçen sene bide gidip ismimizin baş harflarini çizdirdim ona sinir oldu çocukmuyuz dedi gençlik yıllarımız mı dedi53:
bu sene cok farklı bi hediyem var aslında 2 hediyem var traş takımı alayım diyon yanındada eşimin babsı küçük yaşta vefat etmiş 9 -10 yaşında pek hatırlamıyo bi duruşunu görseydim demişti bi akrabası var onların düğünündede görüntüsü varmış daha kaset ama ben onu cd çektirip baak değişik güzel bi film aldım izleyelim desem acsam napar bilemiyom üzülür mü nasıl olur acaba fikrim bu :26:
Ne alaka?
Ay benimkide demesin
Eline isminizin baş harflerini kağıda yazıp versen bile böyle dememli bence-ki hediye bu. Üzülürdüm. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?