- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.481
kuzum öle bir günde vermen onu bencd üzer..ben eşime veremezdim..aynen benim eşimde 7 yaşında kaybetmiş..ne kadar üzülmüuorum desede babasından bahsedildiği anda yüzü hüzne boğuluyor..bence hediye olarak olmaz..ama sonra başka bir gün aşkım bak senin için babanı heran yanımızda görmek için bunu yaptırdım dersin o zaman daha anlamlı olur
bende tıraş makinası alacaktım ama fiyatlar 200'ün üstünde..hem eşiminde ağzını aradım kullanamam falan dedi..bende boşverdimm
eşin nıye kızdı ki aaa.....şaşırdım valla ben okadar hedıye alcam bıde bı guzel ısmımızı yazdırcam kalkıp laf etcen ha o çakmağı pencereden aşağı atardımbi daha hedıye medıye göremezdi
bende hedıye ıstıyorum ama zor alamaz bılıyorum yaşgunumu bekleyeyım barı yaza ne kaldı kı
Ne alaka?
Ay benimkide demesin
Eline isminizin baş harflerini kağıda yazıp versen bile böyle dememli bence-ki hediye bu. Üzülürdüm. :26:
kuzum çakmağı aldığım yerde kendileri yaptılar..sen çakmağı bepeniyorsun kendileri istediğini yapıyor üstüne..zaten tek çakmak saten bir yerdi
kuzum evet çok pahalı ama dediğim gibi yılda 1 kez hediye alabiliyorum o da doğum günü...bari biraz iyi olsun ve istediği olsun diye düşündüm..bu ay 100 tl prim yatacak bize..onunla takaslıcam...yani artı masraf olmamış olacak
benim eşim sanmıyorum öle desin...eminim çok beğenecek
bu sene cok farklı bi hediyem var aslında 2 hediyem var traş takımı alayım diyon yanındada eşimin babsı küçük yaşta vefat etmiş 9 -10 yaşında pek hatırlamıyo bi duruşunu görseydim demişti bi akrabası var onların düğünündede görüntüsü varmış daha kaset ama ben onu cd çektirip baak değişik güzel bi film aldım izleyelim desem acsam napar bilemiyom üzülür mü nasıl olur acaba fikrim bu :26:
o erkekten erkepe değişir kuzum..benim eşim hiç kızmaz öle..herşeye isimlerimizin baş harfini yazdırıyorum hşuna gidiyor benimkinim
benm doğum günüde ayın birinde bakalım eşim bişey yapckmı gecen sene beraberdik nişanlıyken bizde kalmıştı
telim bozuldu çalışmıyo tabiki hafta sonı kauyınvademdeydik pazar güünü gelemkistedim benmki gelmedi kızdım bide hastaydımdım insan yatıp kalkmıyo adet olmusum karnım ağrıyp benm kocadamaç izleme gtti kızdım epeyyy pazartesi sabahta kalktım surat asık bi şekilde işe geldik kalmak istemedem karnım ağrıyo dedim yok kalıcz insan yatıp kalkamıyo neymiş efendim biraydor gtmyomusuzda biraz küüss yani anneme anne demiyosun da vırtta zırtta epey tartıştık küsüzz söleyemiyorum baskı yapıyooo olmuyo olmuyooo
nıye kalacakmışsınız evler çok mu uzak. anne nıye demıyorsun sorunlar mı oldu aranızda cnm
masatakvimimi aradım cv vermedi..sonra mesaj attı..hastanedelermiş yengesi yoğun bakımdaymış...bekliyorlarmış..durumu iyi değilmiş ne ne yazıkki
hadi kuzum hayırlı olsun yeni bilgisayarın..kurtuldum külüstürden...bugünde giremezsin yarın hep bizimlesin inşş
saolun canlarımmmhatunlar hepinize hayırlı günler olsun inşaalllah
good cum benimde dün geldi pc süüper bişi ya nasıl hızlı çok sevdim valla
seninde gelmiş hadi gözün aydın
yenidendoğduma ceza vermişler allah allajhh neden acaba
birşey sorucam kızlar dün milena isimli birinden bahsetmişsiniz
ne umutlar hayaller vs gibi
ne oldu kötü birşey yoktur umarım
haberri olan var mı acaba?
bendeeeeee seniii kuzummmmmmmgoodcum çok özledim seni
kızlarrr hediyemi aldımmmm...zippo çakmak...130 tl.biraz tuzlu oldu ama napayım bişi bulamadımm
düz model aldım..mat aldım parlaklarde el izi oluyor diye..alt kısmınada baş haflerimiz yazdırdım..inş beğenirr
goodcum hoşgeldinn canımmmmmm yenidendoğdum yokluğun cok belli turkuaz senide öpüyorum canım izliyosundur bizi yoğunsn ama
goodcum hoşgeldinn canımmmmmm yenidendoğdum yokluğun cok belli turkuaz senide öpüyorum canım izliyosundur bizi yoğunsn ama
anladım cnm kalmamakla iyi yapmışsın herkes evını bılmelı
anne deme konusuna gelınce canım bence demeye çalış. tamam aranızda sorun olabılır bu kelımeyı haketmeyebılırde ama sonuçta bır kelımeden zarar gelmez ve eşinin gönlü hoş olur.
sibel yorumuna şaşırdımsenden nedense anne demek istemiyorsan dee kelimesini bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?