Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

senin doğum günü herhalde kuzum benim yılbaşı hediyesi

eşin nıye kızdı ki aaa.....şaşırdım valla ben okadar hedıye alcam bıde bı guzel ısmımızı yazdırcam kalkıp laf etcen ha o çakmağı pencereden aşağı atardım bi daha hedıye medıye göremezdi
bende hedıye ıstıyorum ama zor alamaz bılıyorum yaşgunumu bekleyeyım barı yaza ne kaldı kı

o biraz öledir neye tepki vereceği belli olmaz agır abi oldu yaşı geçtikçe yapısı o yani söler durur pişman olur

Ne alaka?
Ay benimkide demesin
Eline isminizin baş harflerini kağıda yazıp versen bile böyle dememli bence-ki hediye bu. Üzülürdüm. :26:

o der öle canım vala alışkın olduğum için yapısına bağışıklık kazandım duygularını içinde yaşayan biri biz 7. yılımıza gircez ilk zamnlar gümüş yüzük yaptırmıştı isimlerimiz yüzün dışında yazıyo böle davincinin şifresi gbi hem içine hem dışına yazdırmıştı o zamn 19 yaşındaydı şimdi haytta takmaz

masatakvimimi aradım cv vermedi..sonra mesaj attı..hastanedelermiş yengesi yoğun bakımdaymış...bekliyorlarmış..durumu iyi değilmiş ne ne yazıkki

Ben boynerde baktım ama orda yazacaklarını hiç sanmıyorum o yüzden sormuştumm.

Üzülür canım ya bu şekilde gösterme bence.

o erkekten erkepe değişir kuzum..benim eşim hiç kızmaz öle..herşeye isimlerimizin baş harfini yazdırıyorum hşuna gidiyor benimkinim

bu zamana kadar öyle bişey demedi ama çocukca blanlarda olabilir. Tahmin etmiyorum diceğiniii. Derse bi daha hediyeyi rüyasında göremez

benm doğum günüde ayın birinde bakalım eşim bişey yapckmı gecen sene beraberdik nişanlıyken bizde kalmıştı
telim bozuldu çalışmıyo tabiki hafta sonı kauyınvademdeydik pazar güünü gelemkistedim benmki gelmedi kızdım bide hastaydımdım insan yatıp kalkmıyo adet olmusum karnım ağrıyp benm kocadamaç izleme gtti kızdım epeyyy pazartesi sabahta kalktım surat asık bi şekilde işe geldik kalmak istemedem karnım ağrıyo dedim yok kalıcz insan yatıp kalkamıyo neymiş efendim biraydor gtmyomusuzda biraz küüss yani anneme anne demiyosun da vırtta zırtta epey tartıştık küsüzz söleyemiyorum baskı yapıyooo olmuyo olmuyooo

nıye kalacakmışsınız evler çok mu uzak. anne nıye demıyorsun sorunlar mı oldu aranızda cnm

nıye kalacakmışsınız evler çok mu uzak. anne nıye demıyorsun sorunlar mı oldu aranızda cnm

uzak birazcık 1 saat filan suruyo mesefa ama hastaydım kalmakta istemedim nişanlıyken sorunlar oldu o soğukluk bende hala giidyo arada sırada nadir sölüyorum ama söleyemiyroum bendebişey var sanki tıkanıp kalıyorum bak kötü olur filan diyoo konusyooo küsüsz konumuyorum bend iki gündür ikimizde evde

ben geldimmmmmm
sizleree yenii ciciiii hızlııııı harikaaaa pcden yazıyorum canlarımmmm
hemen kurdular çok iyi olduuu

hadi kuzum hayırlı olsun yeni bilgisayarın..kurtuldum külüstürden...bugünde giremezsin yarın hep bizimlesin inşş

saolun canlarımmm
bunun hızına alışmam zor olacakk

goodcum çok özledim seni
bendeeeeee seniii kuzummmmmmm

eşimde babama hediye almıştıı bende çok beğeniyorummmm

anladım cnm kalmamakla iyi yapmışsın herkes evını bılmelı
anne deme konusuna gelınce canım bence demeye çalış. tamam aranızda sorun olabılır bu kelımeyı haketmeyebılırde ama sonuçta bır kelımeden zarar gelmez ve eşinin gönlü hoş olur.

sibel yorumuna şaşırdım senden nedense anne demek istemiyorsan dee kelimesini bekliyordum

sibel yorumuna şaşırdım senden nedense anne demek istemiyorsan dee kelimesini bekliyordum

nıye çokmu fenayım ben hımm sanırım fenayım kaynanam bıle benden cekınıyo farkedıyorum:26:
ama oyle şimdi.... şoyle duşunuyorum eşim anneme anne demezse ben çok uzulurdum annemde oyle. ee bız anne dedik dıye annemızmı oluyolar sankı.... boşver anne de gec canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…