Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
sağol canım allah razı olsun inşaalhha
biz daha hiçbişi almadık ki
yani daha ortada bişi yok
bakalım aklımda bazı şeyler var ama nasip artık olursa olur olmassa olmaz

Herşey nasip canım cidden :) Önemli olan sağlıklı mutlu huzurlu oturmak gerisi boş :) eşya elbet olması gerek ama durum yoksa uygun olanlardan olsun :) Çok şükür ben istediğim herşeyi yaptım içimde şu şöyle olsaydı demedim yani keşke demedim :)

EMELBAHANIN ALBUMUNUDE GROEMIYORUMMM

bende esıme bana noel anne al desem ben anlamam sen bılıyorsun o ıslerı der :)

canım alışverişe gittiğinde fikirlerin tamemn değişiyo aklındakilerle aldıkların farklı oluyo

evet bende öyle düşünüyorum bende mesela bir şeyde saplanıp kalmam değişik fikirlere açığımdır kendimce
benimde öyle olur mu acaba beğendiklerim ve aldıklarım bakalım nasip artık

aynen öyle canım benim tabiki bu gibi şeyler durum ile alakalı
şimdi admaın parası yoksa gidipte illa şu bu olsun demek yanlış olur ilerde ben çekerim sıkıntıyı yine
ama buda düğün vs gibi şeylerde biraz daha açık olunabilir karşılıklı olarak oda var
ama cebimize hangisi uygun gelirse ona bakarız bizde
sonuçta evlilik 2 taraflı oda yapacak bene yapacağım
senin ne güzel içinde bişi kalmamış darısı bana ve tüm diğer evleneceklere olsun

aileniz yardım etti mi herşeyi kendiniz mi ödediniz sizde

Amin canım :)
Benim almam gereken herşeyi ailem aldı eşimde kendi alması gereken herşeyi kendi aldı şuan borcumuz var mobilyalarımız onu taksitle almıştık :)

evet bende öyle düşünüyorum bende mesela bir şeyde saplanıp kalmam değişik fikirlere açığımdır kendimce
benimde öyle olur mu acaba beğendiklerim ve aldıklarım bakalım nasip artık

kuzjm bak sana anlatayım..
ben internetten o kadar modele baktım..eşimle o kadar gezdik ettik..
salonumuzu avangarde almayı kesinlikle düşünmüyorduk..
nese biz beğendik ettik ailelerimi çağırdık..iki ailede ne yatak odasını ne salonu beğendiler..işte yeni gelin evi böle olmazmış..biraz ağır olmalıymış falan felan..nese beni razı ettiler..hoopp tüm mıobilyalar değişti benim o anda
sonra oturma odamız beğendiğimiz oldu o kaldı..taki evi tutanan kadar..evi tuttuk oturma odası çok küçük benim sığmadı..düğüne 1 ay kala benim oturma odam uymadı..adam neseki paramızı geri verdi gittik başka yerden köşe takım aldık
senin kısmetinde nasibinde ne varsa o sana geliyor ben bunu anladım
bu arada iyikide salonum avangerde olmuş..dedikleri doğruymuş annemlerin..

evet isyancım haklısın işte bende onu diyorum
bakalım benim aklımda mesela bir duvarı duvar kağıdı yapmak var ve üstüne şık bir ayna koymak var slona için hemen girince çarpsın diye
tv ünitesinin arkasına duvar kağıdı iditoyurm bakalım
masanın bir tarafını puflu istiyorum olursa
koltukları anagrd düşünüyrum ama nişanlımla zevklerimiz biraz farklı o daha sade seivyorum bende gösterişi ama şık seviyorum
mesela taşa bayılıyorum oda tam tersi hiç sevmiyor
bilmiyorum bakalım ortasında bişile rolur inşaallah
ben hergün maskoya bakıyorum 3-4 günde bir modelelr değişiyor vitrinde
ben evelene kadar neler çıkar allah bilir

kuzum düğün tarihin ne zamandı senin :44::44::44:
aynen bende ilk avangardelara falan baktım şık modellere..sonra eşim pek onları sevmiyordu...dedi salon süs olmasın sadece kullanalım heö kiracıyız yarın birgün ev alınca salonu oturma odası yaparız salona istediğin gibi şeyin en güzelini alırız dedi..hak verdim daha spor modellere baktık ama iki annede kabul etmedi.
şimdi salonum haremlik selamlık..gelen oturmaya kıyamıyor..misafirlerim birşey yerken korkuyor halıya dökülecek diye buda beni rahatsız ediyor..o yüzden keşke halımı beyaz almasaymışım diyorum..buda sana benden bir ders olsunn

ayyy hiç ailelere göstermedik valla zaten biz alıyoduk beğendik fotolarını çekip gösgterdik sadece heheh

canım düğün tarihimiz allah nasip ederse 15 ağustos ile 1 eylül arası uygun zamandan birisi
ramazandan sonra okulla açılmadan önce dedik
ramazadan önce olursa araya ramazan girecek zor olur dedik malümmm
hemde bira zkendimizi toparlarız benim hiç çeyizim yok almam lazım para lazım vs vs
bakalım rabbim bir yola koymuştur elbet
bende açık renk hakıyı seviyorum ama ennemden biliyoırum çook zor oluyor
bakalım o zaman nasıl birşey uygun olursa onu alırız inşaallah

elıfnamada dekıınoel babanın noel anne versıyonu degıl ıste ooo
evlenınce anlar :) puhhahahhaha
ne guldumm yaaaaaaaaa

olur kuzum hepsi olur..bir insanın kaderinde değişmeyecek tek şey doğum, nikah, ölüm saatiymiş..

ayyy hiç ailelere göstermedik valla zaten biz alıyoduk beğendik fotolarını çekip gösgterdik sadece heheh

benim kayınvalide bakmadan alabilirmiydik biz sence..düşün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…