Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ay bugun cıglık atacam[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]haa bı canım sıkıldı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bı zaman gecmedı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bı bısey oldu basıyorlar benıı[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]okuyorum yazamıyorum[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]nemiises vardıya tam nıck bu degıl[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]bır derdım varda yazmıs[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ıkımızde aynı konusdan ceza aldık bana daha cok vermısler sımdı saclarını baslarını yolasım var :S[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]susturulamam ben hayırrrrrrr

kuzum sabrettt çok az kaldııı
[/FONT]

valla bız fotolaını bıle göstermedık gıttık beğendık aldık
nişanlığımıda alıp gelmıştık çarşıya çıktığımızda gelınlığımıde beğendık ama ertesı gun annelere gösterdık hanı ayıp olmasın dıye
eşyalarıma tek söz edilmedi. hoş edilseydıde ağızlarının payını verırdım benım zevkım uleyynnnn onlar laf yok eşyalarıma

aynen canım bizde öyleydik eşya aldığımızı ne aldığımızı bile hatta söylemedik kayınvalideye
hepsini düğünde gördü

Hz. Ali (r.a) anlatıyor:

... Ben ve Fatıma Resulullah (s.a.v)'in yanına girdik.

...
...O'nu üzüntülü ve ağlar durumda bulduk, sebebini sorduk.

Resulullah(s.a.v) buyurdu ki:

Ben miraç gecesinde göklerde ümmetimin kadınlarını çok çeşitli azap olduklarını gördüm...!!!!!!!!!!!

Onların gördükleri o şiddetli azaplarına dayanamayıp üzüldüm ve ağladım...!!!

1-) Onlardan bir kısmını saçlarından asılmış (ateşten kor kafalarının üstüne koymuşlardı) beyinlerini kaynarken gördüm..!

2-) Bir kısmını dilerinden asılmış boğazlarından katran akıtılırken gördüm..!

3-) Bir kısmını elleri boyunlarına ve ayakları göğüslerine bağlanmış olarak gördüm. Yılan ve akrepler onları sokup zehirliyorlardı..!

4-) Bir kısmını göğüslerinden asılı olarak gördüm..!

5-) Bir kısım kadın gördüm ki başı domuz gövdesi, merkep gövdesi gibi bin bir çeşit azap ile azap oluyorlardı..!

6-) Bir kısım kadın gördüm ki suretleri köpek suretinde ateş ağızlarından giriyor ardından çıkıyordu, melekler tokmaklarıyla durmadan başlarına vuruyorlardı..!

İşte onları hatırladım, üzüldüm ve ağladım.

Hazreti Fatıma ağlayıp ayağa kalktı:

Ey Sevgili Babacığım.

Acaba bunlar neler yaparlar ki bu kadar çeşitli azaplarla karşılaştılar diye sordu.

Resulü Ekrem (s.a.v) ;

1-) Saçlarından asılmış beyinleri kaynayıp azaplananlar, başını örtmeyip saçını başını yabancı erkeklerden gizlemeyen kadınlardır..!

2-) Dilinden asılmış, boğazından katran dökülüp azaplananlar, dili ile kocasına eziyet edip servet mal mülk isteyen kadınlardır..!

3-)Elleri boyunlarına ve ayakları göğsüne bağlanmış olup yılan ve akreplerle zehirlenip azaplananlar, cünüplükten ve hayızlıktan yıkanmayıp namaza ihanet eden, namaz kılmayan kadınlardır..!

4-) Göğüslerinden asılıp azaplananlar, kocasının hizmetini yapmayıp yatağında eziyet eden, göğsünü yabancı erkeklerden sakınmayıp örtünmeyen kadınlardır..!

5-) Başı domuz gövdesi merkep gövdesi gibi olup binbir çeşit azaplananlar (saçını başını süsleyip püsleyip, açık saçık dar ve açık renkli giyinip, vücut hatlarını belli ettirip binbir cilvelerle yabancı erkeklerin gönlünü çeken) kadınlardır..!

6-) Köpek suretinde olup ateş ağzından girip ardından çıkanlar hased edip kocasıyla Müslümanların arasını bozmak için söz gezdirip yalan konuşan kadınlardır. Yazıklar olsun Allah ve Resulü (s.a.v.)'in emirlerini yaşamayıp yaşatmayanlara,İslamiyeti yaşamayıp isyan edenlere Bunların duaları kabul olmaz cennete de giremezler cennetin kokusunu dahi alamazlar..!

[FONT=comic sans ms, sans-serif]sıbelll[/FONT][FONT=comic sans ms, sans-serif]her tasıdıgın eve klozet takımı alacaksannnnnnnn ohooooo[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]emelbahanın resımlerı gormezsem catlıcam ha[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]catladım zaten[/FONT]
[FONT=comic sans ms, sans-serif]ufalancam

sen beni öldürcen yaaa...ufalanma kuzucummm az kaldı azzzz
[/FONT]

elıfnamada dekıınoel babanın noel anne versıyonu degıl ıste ooo
evlenınce anlar :) puhhahahhaha
ne guldumm yaaaaaaaaa

canım anlamadım ne demek istedin yenidendoğdum vallahi
tekrar yazarsan sevinirim kuzum

canım ne güzel demekki senin eşinin yapısı farklı imiş
işte ailelere onu diyemiyorsun laf yok diye sonra kötü sen oluyorsun
sen biraz dominantsın sanırım yada ben öyle anladım
bende ses çıkaramam herhalde bzı şeylere

kalplersim canım çook güzel bir paylaşım olmuş emğine sağlık
bu hadisi biliyorum canım benimmm
elimizden gelidği kadar keşke yapabilsek
biliyoruz ama yapmıyormuyuz şeytan mı izin vermiyor bilmiyorummm
cehennemin büyük kısmını kadınlar oluışturucak neden çünkü biz çook dedikodu yapiyoruz da ondan
cennetin

yenıdendoğdum napayım canım bende uyum takıntısı var. illada uyumlu olsun ısterım
kalplaerarası aslında bılıyoruz çoğumuz bunları. sadece uygulamıyoruz cnm

okuyunca içim titredi sizinlede paylaşmak istedim tabi okuduklarımız belki işimize gelmiyor kendime bakıyorum nede dünyalık yaşıyorum yazık diyorum kendime

ben geldimmmmmm

ben yeşil sarı kahve lacivert tonlarına bayılırımm
ama ya yeşil yada sütlükahve istiyorum şimdi alamasamda indirime girdiğinde alacamm
yeşilllll
inşş alırsın kuzum indirimini bekle
canım eğer eşinin üstüneyse neden dert ediyosunki hem bak daha evi varmış diğerlerinede bırakabilir

teşekkürler tatlım iyiyim sen nasılsın
grip oldum :2:
dün akşam yemekte misafirimiz vardı bu akşamda var
ama hiç bi şey yapcak halim yok donuyorum oturuyorum bende

cancazımmmm geçmiş olsunnn
keşke kabul etmeseydin bugünkü misafirlerini :26:

yenıdendoğdum napayım canım bende uyum takıntısı var. illada uyumlu olsun ısterım
kalplaerarası aslında bılıyoruz çoğumuz bunları. sadece uygulamıyoruz cnm

allah uygulayanlardan eder inş. o daha üzücü geliyor..."İlmi ile amel etmeyen âlim, başkalarını giydirdiği halde kendisi çıplak olan iğne gibidir." (İmam Gazalî)...... daha acı biliyorum ama bilgimin kendime faydası yok sırtıma yük gibi...

teşekkürler tatlımmmmmm
özledim seniiiiiiiii
bizde kalıyo zaten misafir canım kabul etmeme gibi bi durumum olmadı yani
nasılsın tatlım iyimisin

evet canm bıraz domınantlık var galıba
gecen gunde eşim diyorkı sende domınatlık var aşkım. benım kaşlar kalkıncada" ama kadın dediğinde oyle olucak bıraz "dıyo
domınantlıkta demeyelımde illede benım ıstediğim olsun ısterım bencılım galıba bıraz bu konularda. kendımıde ezdirmem. iyi aileye denk gelmışım hakketen yoksa gecınemezlerde benımle çunku laf altında kalmam hiç

Kalplerarası yazılanları cok guzel ve dogrudur suphesız tartısmasızben namaz kılmayı bır turlu ogrenemedım yanı nasıl dersenız bı donem baka baka kıldım ama onra ogrenemeyınc ebıraktım
ama sımdı kararlıyım su telası atlatınca ogrenmem lazım
25 uyasındada kuran kursuna gıdıp bana namaz ogretın demek ayıp gelıyor
bana bır yol gosterın bayanlar

çok çok güzel bir paylaşım allah razı olsun canım
gooodddcummmmm nasılsın çiçeğimmmm
canımmmmmmm arkadaşımmm iyiyim sen nasılsınnnn
ösledimm sizlerii sohbetinizii

teşekkürler tatlımmmmmm
özledim seniiiiiiiii
bizde kalıyo zaten misafir canım kabul etmeme gibi bi durumum olmadı yani
nasılsın tatlım iyimisin

iyim kuzummmm bende valla ne kadar görmesekte birbirimizi ben sizee çok alıştımmm

sehker sendede hep mısafır be
bana henuz ailem dışında oyle gelen gıden pek olmadı. bırkaç arkadaşım sadece.
hanı oyle eşimin akabaları felanda gelmedi henuz aman gelmesınlerde zaten uğraşamam ya çalışan ınsanım ben zaten benı gelın yemeğine çağırmadılar dıye kızgınım bende kımseyı çağırmıyorum oh nemiş onların adetı yokmuş oyle. yahu İzmir de bu boyledır herkes bılır. sankı çokta tın çok meraklıyım geleyım sizde yemek yıyeyım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…